KUCHARZ Kowalewo Pomorskie oferta pracy ZAKŁAD USŁUG GASTRONOMICZNYCH Adam Arbart
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 000 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, samodzielne prowadzenie kuchni, przygotowywanie dań i zakasek podczas weseli, styp i imprez okolicznosciowych, nadzór nad pracownikami kuchni
Data publikacji: 2017-01-11
Lokalizacja: Kowalewo Pomorskie (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: ZAKŁAD USŁUG GASTRONOMICZNYCH Adam Arbart
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:KOŚCIUSZKI 6, 87-410 Kowalewo Pomorskie, powiat: golubsko-dobrzyński, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków, samodzielne prowadzenie kuchni, przygotowywanie dań i zakasek podczas weseli, styp i imprez okolicznosciowych, nadzór nad pracownikami kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 000 - 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kowalewo Pomorskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: golubsko-dobrzyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kowalewo Pomorskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 000 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.01.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętnosć samodzielnego prowadzenia kuchni, wymagane doświadczenie
Nazwa pracodawcy: ZAKŁAD USŁUG GASTRONOMICZNYCH Adam Arbart
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Golubiu-Dobrzyniu
Adres pracodawcy:
KOŚCIUSZKI 6, 87-410 Kowalewo Pomorskie, powiat: golubsko-dobrzyński, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: SKIEROWANIE
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: w ciagu 7 dni, Godziny : ofpr/17/0018
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: golubsko-dobrzyński
Gmina pracodawcy: Kowalewo Pomorskie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kowalewo Pomorskie
Ulica pracodawcy: KOŚCIUSZKI
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Golubiu-Dobrzyniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.01.2017
Oferta pracy ważna do: 09.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 12.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 11.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przyrządzanie potraw wg tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni i pozostałymi pracownikami narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie dań obowiązujących w karcie. Produkcja składników do karty.
kontakt przez PUP - 2018-03-02 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
-przygotowanie dań kuchni ciepłej i zimnej zgodnie z recepturą,-dbanie o prawidłowe magazynowanie żywnośći,-dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy
AP Spółka z o.o. - 2017-07-31 - Bielawa (dolnośląskie)
przyrządzanie potraw i posiłków w przedszkolu
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
PRACA W KUCHNI
F.G.H. LOBEJKO DARIUSZ LOBEJKO - 2016-04-21 - Hel (pomorskie)
Kucharz: przyrządzanie zdrowych posiłków wgustalonego jadłospisu, zgodnie z normami i wymogami pokarmowymi dla dzieci w wieku do lat 3, współpraca ze specjalistą do spraw zaopatrzenia w zakresie sporządzania dekadowych jadłospisów, przygotowywanie codziennych próbek z każdego posiłku i należyte ich zabezpieczenie, wydawanieposiłków zgodnie z normami, kierowanie pracą kuchni, ustalanie zakresu codziennej pracy pomocy kuchennej, przestrzeganie przepisów BHP i wymogów sanitarnych, wykonywanie czynności związ. z HACCP.
RAFAŁ LEŚNIAK ,"MAŁOPOLSKIE CENTRUM EDUKACJI" - 2017-03-29 - Kraków (małopolskie)
Praca w restauracji, przygotowanie posiłków według receptury, dbałość o estetykę i odpowiedni smak przyrządzonych posiłków, racjonalne gospodarowanie produktem i jego efektywne wykorzystanie, obsługa imprez okolicznościowych, umiejętność pracy w zespole, dobra organizacja pracy. Godziny pracy: 13.00- 21.00
ARMO Sp. z o.o. - 2017-12-19 - Zajączkowo (pomorskie)
przygotowywanie potraw zimnych i goracych w restauracjach, , przygotowywanie listy zakupow dla kuchni, , przygotowywanie autorskiego sezonowego menu restauracji /optymalizacja food cost-u
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Stare Jabłonki (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 3 miesiące, z możliwością przedłużenia; godziny pracy: 7.00- 15.00
F.H.U. PERFEKT Halina Małkowska - 2018-01-04 - Słupsk (pomorskie)
Umiejętność przygotowywania dań kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Bukowina Tatrzańska (małopolskie)
- Przygotowywanie posiłków. Porcjowanie i wydawanie posiłków kientom. Utrzymanie należytej czystości i porządku na stanowisku pracy. Sporządzanie listy brakujących artykułów spożywczych. - Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 10:00-22:00 + soboty i niedziele (według grafiku). Wymagane wykształcenie min. średnie. Wymagane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza/kucharki. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę). Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-20:00) (Tel. 660-475-367) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Pszczyńska 4, 40-479 Katowice).
RYBACZÓWKA KATOWICE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-12 - Katowice (śląskie)
zgodnieze stanowiskiem; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą po godz. 10.00 w celu ustalenia terminu spotkania
Zakład Produkcyjno- Usługowo- Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra - 2016-06-03 - Słupsk (pomorskie)
praca na pełen etat lub 1/2 etatu, praca w Baszcie
ZAKŁADY GASTRONOMICZNO - HOTELARSKIE A. CHOROSZY B. CICHY Wolsztyn - 2016-03-02 - Żodyń (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 6-18 w równoważnym systemie czasu pracy w Grzybowie.
FPHU TROJEK - 2016-11-16 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
Prowadzenie kuchni w małej gastronomii, kuchnia polska, domowa. Umowa na czas określony. Praca na pełen etat, jednozmianowa, w godz. 11-18. Kontakt z pracodawcą: tel. 790-205-053, e-mail: laspalmasgdynia (at) gmail.com
ŁUKASZ KOLASA LAS PALMAS - 2015-12-15 - Gdynia (pomorskie)
Właściwe wykonywanie obróbki wstępnej i cieplnej przyrządzonych potraw. Przygotowywanie posiłków według obowiązujących należności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii przygotowania jakości, ilości oraz smaku. Wynagrodzenie: 1674 zł brutto + 47% premii. Praca według grafiku od poniedziałku do niedzieli.
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2016-02-26 - Pruszków (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, praca w "Ostoja" Chobienice
ONIX Sp. z o.o. - 2016-08-24 - Chobienice (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, trzymanie pieczy nad pracą w kuchni.
Naleśnikarnia Lemon Aneta Przyborowska - 2016-03-14 - Suwałki (podlaskie)
przygotowywanie potraw, obsługa klienta, dbałość o stanowisko pracy, oferta pracy przeznaczona dla osób bezrobotnych do 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2018-05-08 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie posiłków od podstaw, sprzedaż posiłków, utrzymanie porządku w miejscu pracy.
BAR AS Włodzimierz Jacek Kania - 2016-08-04 - Siedlce (mazowieckie)
Wykształcenie średnie lub zasadnicze zawodowe; odpowiednie wyszkolenie w zawodzie; umiejętność pracy w zespole; Zakres obowiązków: sporządzanie różnego rodzaju potraw, napojów dla mieszkańców domu pomocy społecznej: pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, obróbka wstępna surowców, wydawanie wyrobów kulinarnych; utrzymywanie czystości na stanowisku; miejsce pracy: Kuźnia Nieborowska
Dom Pomocy Społecznej ZAMECZEK - 2017-07-11 - Kuźnia Nieborowska (śląskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Trzcianka (wielkopolskie)
Dostawa zamówionych posiłków do klientów (teren Jarosławia,gm Wiązownica, gm.Jarosław). WYMAGANIA: wykształcenie średnie, prawo jazdy kat.B, znajomość topografii Jarosławia, gm.Wiązownica, gm.Jarosław,mile widziane doświadczenie.
Monika MAGDA , Sklep Spożywczo Przemysłowy , Zajazd „DUKAT” - 2017-04-07 - Koniaczów (podkarpackie)
sprzedaż lodów, przygotowanie i sprzedaż kebabów, frytek, hamburgerów i napojów
Firma Handlowa"FENIKS" Połaniec Jerzy Łukaszek - 2016-11-30 - Połaniec (świętokrzyskie)
wycinanie, łaczenie, szlifowanie, heblowanie, frezowanie, lakierowanie, becjowanie elementów drewnianyh. montażmebli, zabudów ściennych np:parkietów, szaf wnękowych, schodów.
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków - kuchnia polska - obiady domowe.
PHU "MAŁGORZATA" Małgorzata Dusińska - 2017-10-11 - Częstochowa (śląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-11-27 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
P.H.U. PAWEŁ SZARKOWICZ - 2016-01-04 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
Przygotowanie potraw kuchni polskiej. Obsługa klienta
PHU "GASTROTEAM" Michał Zezulak - 2016-10-05 - Sucha Górna (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
PLASTER SP. Z O.O. - 2017-08-04 - Wodzisław Śląski (śląskie)