KUCHARZ Mielec oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, porcjowanie i dekorowanie wyrob贸w kulinarnych, przygotowywanie i podawanie napoj贸w zimnych i gor膮cych, dbanie o porz膮dek, zasady BHP i higien臋 osobist膮.
Data publikacji: 2020-02-12
Lokalizacja: Mielec (podkarpackie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Mielec, powiat: mielecki, woj: podkarpackieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, porcjowanie i dekorowanie wyrob贸w kulinarnych, przygotowywanie i podawanie napoj贸w zimnych i gor膮cych, dbanie o porz膮dek, zasady BHP i higien臋 osobist膮.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Mielec
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mielecki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.03.2020
Data zako艅czenia pracy: 31.10.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: Bez wymaga艅
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Mielcu
Adres pracodawcy:
Chopina 16a, 39-300 Mielec, powiat: mielecki, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Oferta pracy w ramach prac interwencyjnych dla os贸b bezrobotnych. Osoby spe艂niaj膮ce wymagania pracodawcy proszone s膮 o zg艂oszenie si臋 do doradcy klienta do Powiatowego urz臋du Pracy w Mielcu w celu otrzymania skierowania.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: mielecki
Gmina pracodawcy: Mielec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Mielec
Ulica pracodawcy: Chopina
Numer budynku pracodawcy: 16a
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Mielcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.02.2020
Oferta pracy wa偶na do: 28.02.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 12.02.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 12.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?55eba9d6cda5759069772260a47a5e50
Podobne oferty pracy
Gotowanie potraw kuchnii arabskiej, indyjskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2015-12-10 - Pu艂awy (lubelskie)
-Wynagrodzenie do ustalenia z pracodawc膮,-Zmiany 6-14, 9-17, Kontakt: 518-36-34-00
DZIA艁ALNO艢膯 WYCHOWAWCZO-OPIEKU艃CZA JAG脫DKA- KATARZYNA MARUT - 2016-02-24 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie potraw, przyrz膮dzanie sa艂atek i dodatk贸w obs艂uga pieca konwekcyjnego
kontakt przez PUP - 2018-09-21 - Wieczfnia Ko艣cielna (mazowieckie)
Praca w barze na sezon wakacyjny w StegnieDwie zmiany - godziny pracy do uzgodnienia Pracodawca zapewnia dow贸z z Elbl膮gaWynagrodzenie: 5000 z艂 brutto do uzgodnienia
Firma Handlowo - Us艂ugowa "Joanna" Joanna Bergmann - 2020-07-21 - Stegna (pomorskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Golczewo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posik贸w w restauracji.
KONOPIELKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-06-23 - Zblewo (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w z zastosowaniem narz臋dzi i maszyn gastronomicznych
FIRMA US艁UGOWA "VASIA" WASYL PUKA - 2020-08-20 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
1. Wykonywanie czynno艣ci produkcyjnych wraz z obr贸bk膮 r臋czn膮, mechaniczn膮 i termiczn膮 produkt贸w 偶ywno艣ciowych,2. Wydawanie gor膮cych potraw do termos贸w zgodnie z receptur膮 potraw, obowi膮zuj膮c膮 gramatur膮 i ilo艣ci膮 pacjent贸w,3. Transportowanie produkt贸w 偶ywno艣ciowych i materia艂贸w gospodarczych,4. Wykonywanie czynno艣ci produkcyjnych, uwzgl臋dniaj膮c najlepsze technologie przy produkcji diety podstawowej, lekkostrawnej zgodnie z zaleceniami lekarskimi.
SZPITAL KLINICZNY IM. DR. J脫ZEFA BABI艃SKIEGO SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAK艁AD OPIEKI ZDROWOTNEJ W KRAKOWIE - 2018-11-15 - Krak贸w (ma艂opolskie)
samodzielna praca na stanowisku kucharza, przygotowywanie potraw z karty, sa艂atki, zupy, makarony, pizza, desery, dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy, umiej臋tno艣膰 przygotowywania pizzy, praca na umowe zlecenia, pracodawca zobowi膮za艂 si臋 do odprowadzania sk艂adek na ubezpieczenie spo艂eczne, praca w przedziale od 10:00 do 24:00, praca 160 godzin w miesi膮cu, oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2015-11-26 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
-
Stary Browar Ko艣cierzyna Sp. z o.o - 2019-04-16 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w, ustalanie menu, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 na miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
1. uczestniczenie w planowaniu jad艂ospis贸w; 2. przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i zachowaniem obowi膮zuj膮cych norm; 3. pobieranie z magazynu produkt贸w 偶ywno艣ciowych w ilo艣ciach przewidzianych receptur膮 i odpowiednie ich zabezpieczenie przed u偶yciem; 4. dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w; 5. przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepis贸w higieniczno sanitarnych, dyscypliny pracy, HACCP; 6. obr贸bka wst臋pna warzyw i owoc贸w oraz innych produkt贸w do produkcji posi艂k贸w z uwzgl臋dnieniem wymog贸w technologii i instrukcji obs艂ugi urz膮dze艅 gastronomicznych; 7. utrzymywanie czysto艣ci i porz膮dku w kuchni; 8. sprz膮tanie bloku 偶ywienia: a. pomieszczenia obr贸bki wst臋pnej warzyw; b. magazynu jajek, warzyw, ch艂odni i pomieszczenia sanitarnego; c. schod贸w; d. korytarzy; e. kuchni; f. zmywaka; g. pomieszczenia obr贸bki wst臋pnej mi臋sa, ryb, warzyw; h. pomieszczenia socjalnego wraz z 艂azienk膮; i. pomieszczenia gospodarczego; j. szaf kuchennych k. rozmra偶anie ch艂odziarek i zamra偶arek; l. sprz膮tanie sto艂贸wki; 9. w艂a艣ciwe porcjowanie posi艂k贸w i wydawanie ich wg obowi膮zuj膮cych norm; 10. obowi膮zkowe noszenie odzie偶y ochronnej podczas pracy w kuchni; 11. doradzanie przy zakupach dotycz膮cych wyposa偶enia kuchni; 12. znajomo艣膰 i przestrzeganie wszystkich instrukcji sporz膮dzonych na potrzeby kuchni; 13. zg艂aszanie na bie偶膮co ewentualnych usterek i awarii;
Szko艂a Podstawowa Nr 72 im. Przyjaci贸艂 Grochowa - 2019-07-30 - Warszawa (mazowieckie)
staranne przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z recepturami, dbanie o jako艣膰 posi艂k贸w,dbanie o stanowisko pracy
FRAZZA Daria Kotzbach - 2020-06-09 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
obs艂uga klienta, odgrzewanie posi艂k贸w, sprzeda偶 s艂odyczy i napoi
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw z menu. Robienie pizzy. Utrzymanie porz膮tku na stanowisku pracy.
Bazylia i domowi styli艣ci Paulina Czerwi艅ska - 2018-03-27 - Podkowa Le艣na (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w- dania obiadowe, dania typu fast-food, bezpo艣rednia obs艂uga klient贸w i kasy fiskalnej
BUENO Ewa Kanty-Kruk - 2019-04-25 - Bi艂goraj (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracypraca w godz. 6-18
"SPO艁EM" Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w w Tarnobrzegu - 2016-06-07 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 KUCHNI WIETNAMSKIEJ. UTRZYMYWANIE KUCHNI W CZYSTO艢CI.
kontakt przez PUP - 2020-10-20 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Andoria Beata Kopras - 2017-08-01 - Gda艅sk (pomorskie)
-Utrzymanie czysto艣ci i porzadku w pomieszczeniach kuchennych, przygotowywanie posi艂k贸w, przestrzeganie przepis贸w BHP, przestrzeganie termin贸w bada艅 okresowych,dobra organizacja pracy.
Hotel Biathlon Sport & Spa Sp. z o.o. Sp.k. - 2019-08-01 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
-
Przedsi臋biorstwo Handlowo Us艂ugowe "LIDER" - Kawka Marcin - 2019-02-01 - Grzegorzew (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE WED艁UG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, SK艁ADANIE ZAM脫WIE艃 ZAGRANIC臉, UK艁ADANIE MENU.
kontakt przez PUP - 2016-12-06 - P艂ock (mazowieckie)
wypiek pizzy
Vegas Grzegorz Wi艣niowski - 2020-08-26 - Pietrowice Wielkie (艣l膮skie)
przugotowywanie posi艂k贸w kuchni arabskiej i maroka艅skiej
kontakt przez PUP - 2018-11-16 - Radom (mazowieckie)
Kucharz ma艂ej gastronomii
FIRMA HANDLOWO US艁UGOWA BIA艁Y PIEC MAGDALENA CEDZY艃SKA - 2019-08-02 - Wola Rz臋dzi艅ska (ma艂opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Skarszewy (pomorskie)
przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej, dob贸r i sporz膮dzanei mieszanek przypraw indyjskich, przygotowywanie masali, tworzenie przepis贸w do menu,
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni 艣l膮skiej
FENIKS - ORGANIZACJA IMPREZ OKOLICZNO艢CIOWYCH MAGDALENA CYRNAL-ZMYS艁OWSKA, AGNIESZKA ZAG脫ROWSKA-KOLONKO SP脫艁KA CYWILNA - 2019-05-08 - 艢wi臋toch艂owice (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla mieszkanek
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ W GLI艃SKU - 2020-07-15 - Gli艅sk (lubuskie)