KUCHARZ-SPRZEDAWCA (NR 1694) Bydgoszcz oferta pracy FRAZZA Daria Kotzbach
Stanowisko: KUCHARZ-SPRZEDAWCA (NR 1694)
Wynagrodzenie: od 1 300 PLN
Zakres obowiązków: staranne przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami, dbanie o jakość posiłków,dbanie o stanowisko pracy
Data publikacji: 2020-06-09
Lokalizacja: Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: FRAZZA Daria Kotzbach
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Podwale 12, 85-111 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
staranne przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami, dbanie o jakość posiłków,dbanie o stanowisko pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 80
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-SPRZEDAWCA (NR 1694)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bydgoszcz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 04
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Bydgoszcz
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0461
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bydgoszcz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.06.2020
Data zakończenia pracy: 09.06.2023
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezykiSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Prawo jazdy kat. B
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_1: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
dobra organizacja pracy, doświadczenie w prowadzeniu pojazdów, dyspozycyjność, gotowość do pracy w wymiarze 1/2 etatu
Nazwa pracodawcy: FRAZZA Daria Kotzbach
danePracodawcy_nip: 9671018807
danePracodawcy_regon: 340590107
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Adres pracodawcy:
Podwale 12, 85-111 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV przesyłać na adres: daria (at) frazza.pltel. 600-267-100
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 04
Powiat pracodawcy: m. Bydgoszcz
danePracodawcy_kodPowiatu: 0461
Gmina pracodawcy: Bydgoszcz
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Bydgoszcz
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0928363
Ulica pracodawcy: Podwale
Numer budynku pracodawcy: 12
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 12.06.2020
Oferta pracy ważna do: 23.06.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 12.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 09.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?8ca03c789369978b79c5c0fdb9eb0f78
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW WDŁUG RECEPTURY TURECKIEJ I WEDŁUG MENU
ARIN SP. Z O.O. - 2016-12-16 - Nowogard (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków. Praca w godz. 7-15
"Geovita" S.A. - 2019-11-05 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Przygotowywanie tradycyjnych posiłków kuchni koreańskiej, sporządzanie listy zakupów, odpowiedzialność za stan zaopatrzenia kuchni i jej czystość, współpraca ze wspólnikami spółki będącymi obywatelami Korei Południowej.Praca na czas określony: 3 lataGodziny pracy 10:00 - 18:00
kontakt przez PUP - 2019-05-10 - Wrocław (dolnośląskie)
Godziny prac 12:30 do 20:30 (wtorek-niedziela)Obróbka wstępna surowców.Ocena surowców, półproduktów i właściwe gospodarowanie nimi.Przygotowanie potraw i napojów oraz deserów.Utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy.Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych.Posługiwanie się narzędziami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń.Przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe.Po okresie próbnym umowa na czas określony. Wymiar etatu do uzgodnienia z pracodawcą-1/2 lub 3/4.
kontakt przez PUP - 2020-03-05 - Dzikowiec (podkarpackie)
Układanie menu, przygotowywanie dań, przygotowywanie przekąsek, przystawek, deserów, dbanie o czystość, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności.
Zakład Produkcyjno-Handlowo-Usługowy "Dana" Danuta Banaczek - 2017-03-28 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
obsługa klienta, obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowanie produktu do produkcji
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
praca w zawodzie
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "FIKA" - 2016-04-06 - Gliwice (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; Praca od połowy kwietnia do końca października. Praca w systemie zmianowym 12 godzin co drugi dzień. Wymagana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych. Miejsce pracy: Ustka
"DAG-BUD" JERZY KISIEL DOM WYPOCZYNKOWO REHABILITACYJNY LAWENDOWA PRZYSTAŃ - 2019-03-05 - Przewłoka (pomorskie)
przygotowywanie potraw arabskich
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Radom (mazowieckie)
- przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami- dbałość o estetykę i jakość serwowanych dań- ścisła współpraca z Szefem Kuchni oraz z innymi pracownikami- utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
Piotr Szostak Hotel Port 110 - 2020-05-19 - Iława (warmińsko-mazurskie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2019-04-25 - Puławy (lubelskie)
przygotowanie dań kuchni wietnamskiej , opracowanie nowych dań.
kontakt przez PUP - 2020-01-22 - Warszawa (mazowieckie)
Wykonywanie pizzy i dań zgodnie z recepturami firmy, produkcja deserów, sprzątnie kuchni
kontakt przez PUP - 2019-04-04 - Tychy (śląskie)
kontrakt z kontrahentami , wystawianie faktur, dbanie o dobry wizerunek firmy
BEN Zbigniew Dziczkowski - 2017-05-29 - Tychy (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
RESTAURACJA EOL NATALIA KIJEK ZIELONGÓRA - 2017-08-29 - Zielonagóra (wielkopolskie)
Realizacja przyjęć towarów,Wprowadzanie przyjęć do systemu,Odpowiednie rozmieszczenie przyjętego towaru na regałach,Realizacja zgodnie ze zleceniem wydań towarów dla Klienta zewnętrznego i wewnętrznego,Dbałość o powierzony towar,Aktywne uczestnictwo w zaplanowanych inwentaryzacjach,Praca w programie magazynowo NAVIREODyspozycyjność praca w systemie zmianowym
BIOFEED SP. Z O.O - 2019-04-03 - Zalewo (warmińsko-mazurskie)
obróbka wstępna, przygotowywanie posiłków od podstaw, wydawanie posiłków, sprzątanie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Brodnica Górna (pomorskie)
Przygotowanie posiłków kuchni bengalskiej i dbanie o higienę w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2019-12-18 - Sochaczew (mazowieckie)
Prace budowlane związane z remontami i infrastrukturą elektryczną
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Obsługa klienta, przygotowywanie posiłków, przyjmowanie dostaw - pomoc.Staż odbywać się będzie w gminie Solec Kujawski
kontakt przez PUP - 2019-08-16 - Solec Kujawski (kujawsko-pomorskie)
Zarządzanie kuchnią i organizacja pracy własnej i zespołu, dbanie o najwyższą jakość produktów oraz zapewnienie prawidłowych warunków ich przechowywania, przygotowywanie dań z menu restauracji (serwującej dania z krajów Europy Wschodniej) zgodnie z przyjętymi w Restauracji standardami i przepisami określonymi w menu, praca nad nowymi daniami w menu, nadzór nad jakością zamówionej żywności, podawanie potraw w jak najbardziej atrakcyjnej i wyszukanej formie, terminowe zgłaszanie zapotrzebowania składników do dań.Umowa zlecenie (ZUS), 40 godz. tygodniowo/160 godz. miesięcznie. Praca w Bielanach Wrocławkich.
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Zadania:- przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami- dbałość o estetykę i jakość serwowanych dań- ścisła współpraca z Szefem Kuchni oraz z innymi pracownikami- utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
Piotr Szostak Hotel Port 110 - 2018-10-01 - Iława (warmińsko-mazurskie)
bieząca realizacja zamówień konsumentów
kontakt przez PUP - 2020-03-02 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej,obsługa klienta/turysty niemieckiego.
ADANA Anna Fursewicz - 2019-09-20 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków - pizza, sałatki, pierogi.Praca w godzinach 11-22 co drugi dzień.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "Luka" Wojciech Wideł - 2018-07-17 - Korzenna (małopolskie)
Przygotowanie dań; utrzymanie porządku w miejscu pracy; nadzór nad prawidłowością i jakością żywności.
kontakt przez PUP - 2019-03-28 - Duchnice (mazowieckie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Gotowanie dań oboadowych po nadzorem szefa kuchni (kuchnia polska). Ptaca na umowe zlecenie, dyspozycyjność od poniedziałku do soboty, w godz. 6:00-14:00. Przewidywany okres wykonywania pracy: 10.03.2020r. - 10.03.2021r. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2020-02-12 - Wrocław (dolnośląskie)