KUCHARZ Korzenna oferta pracy Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "Luka" Wojciech Wideł
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków - pizza, sałatki, pierogi.Praca w godzinach 11-22 co drugi dzień.
Data publikacji: 2018-07-17
Lokalizacja: Korzenna (małopolskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "Luka" Wojciech Wideł
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:33-322 Korzenna 329, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków - pizza, sałatki, pierogi.Praca w godzinach 11-22 co drugi dzień.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Korzenna
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowosądecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Korzenna
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.07.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Motywacja do pracy
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "Luka" Wojciech Wideł
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Adres pracodawcy:
33-322 Korzenna 329, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: nowosądecki
Gmina pracodawcy: Korzenna
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Korzenna
Numer budynku pracodawcy: 329
Profil działalności pracodawcy: przygotowywanie pizzy i innych potraw
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.07.2018
Oferta pracy ważna do: 16.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 17.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 17.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt;wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Piastów (mazowieckie)
przyjmowanie, przemieszczanie i przygotowanie towarów do realizacji zamówień, kompletowanie zamówień, sortowanie paczek, zabezpieczenie towaru wysyłanego
LYRECO POLSKA S.A. - 2017-06-29 - Sokołów (mazowieckie)
Przygotowywanie śniadań, obiadów oraz kolacji dla dużej liczby osób, pomoc szefowi kuchni w przygotowywaniu wysokiej jakości dań, pomoc w zamawianiu i odbieraniu produktów od dostawców, odpowiedzialność za świeżość produktów oraz dań oraz przestrzeganie norm HS oraz COSHH.
kontakt przez OHP - 2017-10-13 - Wielka Brytania (Wielka Brytania)
przygotowywanie posiłków
BAR GARMAŻERYJNY "BARUŚ" - 2018-07-30 - Lubin (dolnośląskie)
przyrządzanie posiłków, planowanie oraz organizacja pracy, zamawianie towaru, wydawanie posiłków
Olchowy Gościniec Sp. Jawna - 2017-01-25 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni bawarskiej, oraz zarządzanie podległym zespołem pracowników. Dbałość o zapewnienie bardzo wysokiej jakości serwowanych potraw oraz przestrzeganie norm bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-09-21 - Niemcy (Niemcy)
oferowanie najnowszych rozwiązań ubezpieczeniowych, informowanie potencjalnych klientów w przedmiocie ich ubezpieczenia lub przyszłości emerytalnej
AXA Polska S.A. - 2018-03-09 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, pieczenie, gotowanie
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Bełżec (lubelskie)
przygotowywanie potraw, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej i nepalskiej, przygotowanie menu restauracji
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Lublin (lubelskie)
- przygotowywanie gotowych potraw na bazie tradycyjych receptur kuchni polskiej, ukraińskiej, rosyjskiej, z zachowaniem niezmienionych receptur, - nadzór nad jakością potraw, - przygotowywanie deserów, - przygotowywanie sałatek, - krojenie i obieranie warzyw, owoców, - dbanie o czystość w miejscu pracy, - zarządzanie. Od 75 godzin pracy w miesiącu.
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Wrocław (dolnośląskie)
sporządzanie potraw zgodnie z recepturami McDonald's, posługiwanie się narzędziami i maszynami przy przygotowywaniu potraw, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, przestrzeganie przepisów BHP i p. poż., obowiązujacych w zakładach żywienia zbiorowego
kontakt przez PUP - 2018-02-12 - Pszczyna (śląskie)
Przygotowanie, gotowanie potraw dań kuchni orientalnej, szczególnie kuchni wietnamskiej i tajskiej.Miejsce pracy: Thai-Expres Bielany Wrocławskie
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
koordynacja pracy pracowników w kuchni, dbanie o jakość produktów, dobra organizacja pracy własnej i podległego personelu, obowiązkowść, sumienność, dyspozycyjność.
DASK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-12 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
przygotowywanie dań na imprezy okolicznosciowe, firmowe, bankiety,
INWEST PARTNER KRYSTYNA SIWAK - 2017-01-24 - Radomiłów (dolnośląskie)
Prace przy wykonywaniu rowów melioracyjnych.
HYDROMAK MARIUSZ KUTERSKI - 2017-05-12 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
wykonywanie czynnosci opiekuńczo-pielęgnacyjnych w tym samoobsłuigowych wobec mieszkańców DPSumowa o pracę w zastępstwie
Zespół Domów Pomocy Społecznej i Ośrodków Wsparcia w Bydgoszczy - 2018-05-09 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Zarządzanie kuchnią w restauracji
Wypoczynek i Rekreacja "Jeziorna Osada" Gnojewo nad Jeziorem Spółka Cywilna - 2018-03-09 - Gnojewo (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
Stacja Sprzedaży Paliw EKO-TANK Spółka jawna - 2017-06-22 - Słubice (lubuskie)
przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej.
kontakt przez PUP - 2016-12-30 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie dań zgodnie z zamówieniem.Wydawanie posiłków itp.
Przedsiębiorstwo Usług Antykorozyjnych "CENTRO-KOR" Jarosław Wiśniewski - 2017-01-19 - Nowy Duninów (mazowieckie)
-
TK Gastro Tomasz Kudrycki - 2016-03-18 - Białystok (podlaskie)
OFERTA PRACY W RAMACH REFUNDACJI WYNAGRODZENIA, NAGRÓD I SKŁADEK ZUS DLA BEZROBOTNYCH DO 30 ROKU ŻYCIA (art. 150 f ustawy o promocji zatrudnienia i instytucjach rynku pracy) ZAREJESTROWANYCH W TUTEJSZYM URZĘDZIE PRACY.Przygotowywanie posiłków.Wykształcenie zawodowe/średnie.
Śląska Kompania Przemysłowo-Handlowa "STEF-POL" Sp. z o. o. - 2017-02-09 - Rzuchów (śląskie)
- Wsparcie administracyjne pracy i działań biura Dyrekcji oraz Zarządu. Planowanie czasu pracy, prowadzenie kalendarza spotkań. Przygotowywanie dokumentacji, materiałów na spotkania, pism, prezentacji zestawień, raportów, analiz oraz archiwizacja dokumentacji. Rozliczanie budżetów wewnętrznych i delegacji. Obsługa korespondencji oraz połączeń telefonicznych dot. biura Zarządu. Koordynacja obiegu dokumentów i zapewnienie właściwego przepływu informacji. Utrzymywanie kontaktów z podmiotami zewnętrznymi oraz partnerami biznesowymi w tym zagranicznymi (j. angielski w mowie i piśmie). Organizacja i obsługa spotkań wewnętrznych oraz biznesowych, wizyt gości, podróży służbowych krajowych i zagranicznych. Redagowanie pism, tłumaczenia dokumentów, korespondencji. Zarządzanie hierarchią informacji przychodzących i wychodzących, sortowanie i syntetyzowanie najbardziej istotnych danych. Przygotowywanie odpowiednich materiałów i informacji niezbędnych przed spotkaniami, zarówno wewnętrznymi, jak i zewnętrznymi. Przygotowywanie raportów i analiz na potrzeby Zarządu. Koordynowanie współpracy pomiędzy Zarządem, a Dyrektorami.Sporządzanie agendy oraz protokołów ze spotkań Zarządu.- Wynagrodzenie: od 2000-2500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Wykształcenie wyższe. Doświadczenie na podobnym stanowisku będzie dodatkowym atutem. Bardzo dobra znajomość pakietu MS Office (Outlook, Word, Excel, Power Point) oraz obsługi urządzeń biurowych. Szeroko rozwinięte zdolności organizacyjne oraz analityczne. Komunikatywność oraz zdolności interpersonalne. Umiejętności planowania i organizacji pracy. Mile widziana znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie. Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (6:00-16:00) (Tel. 32-730-38-36) lub e-mail: kadry (at) sutco.pl
SUTCO-POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-10 - Katowice (śląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Borne Sulinowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków oraz pizzy
"Lucy" Agnieszka Wierzbicka - 2015-12-02 - Rzgów (łódzkie)
Kucharzstaż w godz. 7-15, 14-22
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Sandomierz (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością żywności, zarządzanie składnikami spożywczymi, nazdorowanie świeżości używanych składników, utrzymywanie wzorowej czystości stanowiska pracy, przestrzeganie wymogów sanitarnych
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowywanie kanapek oraz soków. Zbieranie zamówień oraz przewożenie przygotowanych kanapek i soków do automatów.
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Mieszkowice (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. zasadnicze zawodowe, umiejętność wykonywania potraw kuchni ukraińskiej, uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, znajomość j. angielskiego w stopniu podstawowym. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej, znajomość zasad eksponowania potraw ukraińskich.
kontakt przez PUP - 2017-08-02 - Lublin (lubelskie)