KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII (O) Wola Rzędzińska oferta pracy FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA BIAŁY PIEC MAGDALENA CEDZYŃSKA
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII (O)
Wynagrodzenie: od 15 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz małej gastronomii
Data publikacji: 2019-08-02
Lokalizacja: Wola Rzędzińska (małopolskie)
Pracodawca: FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA BIAŁY PIEC MAGDALENA CEDZYŃSKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:33-150 Wola Rzędzińska 458, powiat: tarnowski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kucharz małej gastronomii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 15 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII (O)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wola Rzędzińska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tarnowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Tarnów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 15 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 02.08.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe, mile widziane kierunkowe. Praca w Woli Rzędzińskiej od pon. do niedz. w godz.: 11.00-23.00 (po 12 godzin co drugi dzień); wynagrodzenie: 15 zł/h brutto. Kontakt: FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA BIAŁY PIEC MAGDALENA CEDZYŃSKA; Wola Rzędzińska 458, 33-150 Wola Rzędzińska; wcześniejszy kontakt tel.: 501 011 801.
Nazwa pracodawcy:
FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA BIAŁY PIEC MAGDALENA CEDZYŃSKA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnowie
Adres pracodawcy:
33-150 Wola Rzędzińska 458, powiat: tarnowski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie lub bezpośrednio do pracodawcy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: Wcześniejszy kontakt tel.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: tarnowski
Gmina pracodawcy: Tarnów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wola Rzędzińska
Numer budynku pracodawcy: 458
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 2
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 02.08.2019
Data dodania oferty pracy: 02.08.2019
Oferta pracy ważna do: 22.08.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 02.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 01.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?2b146ea2ef988cc97cf08c06ab290613
Podobne oferty pracy
klejenie klejem na gorąco oraz na zimno opakowań tekturowych,wykonywanie nadruku zszywanie wykrawanie obsługa wózka paletowego
M-PACK - 2017-10-27 - Lubianków (łódzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni arabskiej.
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Łódź (łódzkie)
REF DOP Zakres: -przygotowanie posiłków dla młodzieży szkolnej- przygotowywanie potraw kuchni polskiej dla gości restauracji
MINI BAR Wiśniewski Marek - 2018-03-10 - Góra Kalwaria (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie za standardami kuchni, umiejętność pracy na recepturach, dbanie o estetykę potraw i czystość w miejscu pracy (praca w godz. 6-14).
Interhouse 21 Sp. z o.o - 2017-07-26 - Kraków (małopolskie)
Planowanie jadłospisów, sporządzanie posiłków wg jadłospisów, dbanie o utrzymanie porządku i przestrzeganie higieny, stosowanie norm i zasad zawartych w przedszkolnych księgach HCCP
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Głogów (dolnośląskie)
kontrola towarów, produktów, przygotowywanie i realizacja zamówień i dań, utrzymanie porządku i higienawymagane wykształcenie zawdowe lub średnie, doświadczenie zawodowe, dobra organizacja i praca w zespolemile widziane prawo jazdy kat. Bmożliwość zakwaterowania
Usługi Turystyczne Justyna Dziak-Głowacka - 2019-03-01 - Łuknajno (warmińsko-mazurskie)
wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie bez znaczenia
PLANET Milena Molska - 2016-01-12 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni włoskiej (przystawki, desery, sałatki itp.) Praca w godzinach: 11:00-22:00 (dokładne godziny pracy do uzgodnienia).
La Piazza Cristoforo Profilio, Barbara Bzduła s.c. - 2018-12-04 - Wadowice (małopolskie)
Wyrób i wypiek pizzy
kontakt przez PUP - 2019-02-07 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Praca na stanowisku kucharz przetwórstwa rybnego. Pracodawca oferuje przyuczenie do pracy w zawodzie. Pracodawca zapewnia: bezpłatny dowóz do pracy z Gniewina, Krokowej, Choczewa, Strzeszewa, Lęborka, Linii, Wejherowa, Pucka, Karwieńskich Błot, Redy, Gdyni (i mniejszych miejscowości zgodnych z trasą dowozu), pakiet socjalny, dodatkowe ubezpieczenie grupowe, pakiet medyczny TU ZDROWIE po roku pracy.
GRAAL SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-03-29 - Kartoszyno (pomorskie)
Przyjmowanie artykułów spożywczych z magazynu podręcznego, zgodnie ze "Zleceniem wydania z magazynu".Sporządzanie potraw zgodnie z jadłospisem.Wydawanie portaw zgodnie z gramaturą dla chorych na poszczególne oddziały, oraz pakowanie na pojemniki do transportu posiłków.Utrzymanie z odpowiedni stanie sanitarno-higienicznym swojego stanowiska pracy zgodnie z zasadami systemu.Wykonywanie swojej pracy zgodnie z zasadami systemu HACCP - GMP.Noszenie odzieży ochronnej w czasie pracy.Obowiązek przeprowadzania badań okresowych celemuaktualnienia książeczki adrowia.Saia G
Uniwersytecki Szpital Kliniczny we Wrocławiu im. Jana Mikulicza-Radeckiego - 2018-07-23 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie ofert handlowych, koordynacja bieżących spraw ze stałymi klientami, w tym chińskimi
kontakt przez PUP - 2018-03-12 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowanie oferowanych potraw, obsługa klienta.Praca na dwie zmiany w godzinach: 8-16, 12-20.
kontakt przez PUP - 2018-09-19 - Nowy Sącz (małopolskie)
obróbka wstępna surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi,obróbka wstępna surowców
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Dominikowice (małopolskie)
-Przygotowywanie dań włoskich i pizzy, praca w kuchni,-Kontakt telefoniczny 58-532-02-95,-Praca na pół etatu lub pełen etat,-Praca zmianowa od 10 do 18 oraz od 13 do 21
PARASOLKA LODY, CIASTKA, KAWA, PIZZA - ANNA CHORZELSKA - 2016-06-22 - Tczew (pomorskie)
przygotowanie, sprzedaż kebabów
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Żyrardów (mazowieckie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem narzędzi maszyn i urządzeń, porcjowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, przestrzeganie przepisów BHP i PPOŻ.
kontakt przez PUP - 2019-06-27 - Wierzbna (podkarpackie)
organizowanie pracy personelowi kuchennemu,uczestniczenie w planowaniu jadłospisów i przygotowanie wg nich posiłków,utrzymywanie w bieżącej czystości stanowiska pracy,przestrzeganie higieny osobistej,przestrzeganie dyscypliny pracy,zasad technologii i estetyki oraz zasad higieniczno-sanitarnych,przepisów bhp i ppoż,dbałość o stan wykorzystywanego sprzętu i narzędzi
Zespół Szkół Ogólnokształcących Nr 6 w Olsztynie - 2016-07-27 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków (możliwość przyuczenia do zawodu)Kontakt:Danuta Koźbiał, tel.600 958 604
Zakład Usugowo Handlowy DANA Zajazd w Miąsowej - 2018-05-14 - Miąsowa (świętokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Warszawa (mazowieckie)
- sporzadzanie posiłków wg receptur,- dbanie o stanowisko pracy,- przekazywanie informacji potrzebnych produktach
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Myszków (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamawianej żywności, przestrzeganie przepisów BHP, dbałość o porządek i przestrzeganie higieny pracy w kuchni.Praca od 11.00 - 22.00 co drugi dzień.
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Brzesko (małopolskie)
Przygotowania potraw kuchni ukraińskiej według oryginalnych regionalnych receptur i przypraw.
kontakt przez PUP - 2019-03-27 - Łódź (łódzkie)
obsługa kuchni, przygotowywanie posiłków, przyjmowanie zamówień, obsługa kasy fiskalnej
FIRMA "IZA" IZABELLA WIŚNIEWSKA - 2018-02-27 - Kwidzyn (pomorskie)
przygotowanie i robienie pizzy
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie śniadań/lunchu w hotelowej restauracji (w zależności od grafiku sporządzanego przez szefa kuchni). Przygotowywanie bufetu śniadaniowego. Dbanie o wyżywienie dla pracowników (zapewnienie śniadania, przygotowywanie baru sałatkowego, uzupełnianie żywności w lodówce pracowniczej). Poza szczytem sezonu – także zmywanie i sprzątanie restauracji po zamknięciu lokalu (godz. 22). Przyjmowanie zamówionej żywności.
Turtagrø Hotel A/S - 2015-12-15 - Norwegia (Norwegia)
Gotowanie i wydawanie potraw
"SEZAM" - Przedsiębiorstwo Gastronomiczne Helena Kapka - 2018-01-23 - Strzelin (dolnośląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
Ogólnokrajowa Spółdz. Turyst."GROMADA"Region Mazurski, Hotel - 2016-09-23 - Łomża (podlaskie)
sporządzanie posiłków,
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Wysowa-Zdrój (małopolskie)