KUCHARZ Łuknajno oferta pracy Usługi Turystyczne Justyna Dziak-Głowacka
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 800 PLN
Zakres obowiązków: kontrola towarów, produktów, przygotowywanie i realizacja zamówień i dań, utrzymanie porządku i higienawymagane wykształcenie zawdowe lub średnie, doświadczenie zawodowe, dobra organizacja i praca w zespolemile widziane prawo jazdy kat. Bmożliwość zakwaterowania
Data publikacji: 2019-03-01
Lokalizacja: Łuknajno (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Usługi Turystyczne Justyna Dziak-Głowacka
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:11-730 Łuknajno 1, powiat: mrągowski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
kontrola towarów, produktów, przygotowywanie i realizacja zamówień i dań, utrzymanie porządku i higienawymagane wykształcenie zawdowe lub średnie, doświadczenie zawodowe, dobra organizacja i praca w zespolemile widziane prawo jazdy kat. Bmożliwość zakwaterowania
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łuknajno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: mrągowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mikołajki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2019
Data zakończenia pracy: 30.09.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Kurs prawa jazdy kategorii B
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie ogólnokształcące
Nazwa pracodawcy: Usługi Turystyczne Justyna Dziak-Głowacka
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mrągowie
Adres pracodawcy:
Michała Kajki 18, 11-730 Mikołajki, powiat: mrągowski, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: mrągowski
Gmina pracodawcy: Mikołajki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Mikołajki
Ulica pracodawcy: Michała Kajki
Numer budynku pracodawcy: 18
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mrągowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.03.2019
Oferta pracy ważna do: 29.03.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 01.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 01.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca w pierogarni
"Pani Pierożek" Monika Jabłońska - 2016-06-30 - Białystok (podlaskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Ziębice (dolnośląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2019-02-12 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, dań obiadowych. Mile widziane doświadczenie zawodowe. Możliwość zatrudnienia również na pełen etat.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe "ALF" Magdalena Juszczak - 2018-12-11 - Mianowice (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej
"WOK" Sp. z o.o. - 2018-02-22 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych. Mile widziane doświadczenie zawodowe.
Zakład Wyrobów Garmażeryjnych Antoni i Janina Michalscy s.c. - 2017-01-27 - Bralin (wielkopolskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urzadzeń w restauracji, przygotowywanie i produkcja wyrobów garmażeryjnych i cukierniczych, organizacja pracy na kuchni, składanie zamówień
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Uciechów (wielkopolskie)
Kontakt e-mail: praca (at) buksatravel.pl.Szef kuchni. Serwowanie dań kuchni polskiej, sporadycznie regionalnej. Praca w polskich hotelach w Albanii lub Bułgarii lub we Włoszech w okresie od 20.04.2016-10.10.2016r.Praca na umowę zlecenie.Wynagrodzenie od 3000,00netto-uzależnione od wielkości hotelu do obsługi. Zakwaterowanie,wyżywienie i dojazd zapewniony przez pracodawcę.
Buksa Danuta BUKSA SERVICE - 2015-12-11 - Włochy (Włochy)
Zgodnie ze stanowiskiem Umowa zlecenie praca w godz.: 11.00 - 22.00
MIKO SUSHI S.C. - 2018-06-22 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - Bajdy (podkarpackie)
- przygotowywanie posiłków i napojów do bufetu szpitalnego
Catermed S.A. - 2017-03-14 - Chrzanów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, marynowanie, smażenie.Praca w Restauracji KFC w Płońsku.
AMREST Sp. z o. o. (Restauracja KFC) - 2018-10-22 - Płońsk (mazowieckie)
-Praca w Restauracji w Tczewie, -Wynagrodzenie do ustalenia,-Kontakt telefoniczny 601-66-39-00. E-mail: arni_tczew (at) poczta.onet.pl
S.W.M. PUSTKOWSCY- "ARNI" SPÓŁKA JAWNA - 2016-03-07 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie potraw na potrzeby restauracji oraz cateringu;Dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu;Przestrzeganie zasad postępowania z żywnością;Dbanie o czystość w kuchni oraz w pomieszczeniach socjalnych.
"L.&P." Sp. z o.o. Agencja Zatrudnienia - 2016-10-07 - Chróścielów (opolskie)
staż w Restauracji Twoje Smaki
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
Samodzielne sporzadzanie posiłków.
kontakt przez OHP - 2018-03-12 - Stare Jabłonki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie posiłków
Zakład Gastronomiczny "Biały Żagiel" - 2017-07-19 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
praca w cateringu, możliwość zatrudnienia na czas nieokreślony
Firma Cateringowa "STUDIO DOBREGO SMAKU" Beata Męcik - 2018-08-20 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych. Mile widziane doświadczenie zawodowe.
Zakład Wyrobów Garmażeryjnych Antoni i Janina Michalscy s.c. - 2018-11-28 - Bralin (wielkopolskie)
Gotowanie barszczu, serników, smażenie placków ziemniaczanych, solanki, blinówSala G
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie, wydawanie posiłków, utrzymanie czystości kuchni i urządzeń,
MIEJSKI OŚRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ w Tarnowskich Górach - 2018-01-26 - Tarnowskie Góry (śląskie)
wykształcenie gastronomiczne, pasja do gotowania lub predyspozycje do wykonywania tego zawoduwymagane doświadczenie i dobre umiejętności chęci do pracy2 zmiany: 8-16, 14-22wynagrodzenie: 2500 zł brutto + premia (uzależniona od umiejętności)
RESTAURACJA PENSJONAT "LIDO" DANUTA KOWALSKA - 2017-12-22 - Antonin (wielkopolskie)
Realizacja na bieżąco zlecenia – przygotowywanie potraw. Uzupełnie brakujących półproduktów oraz wytwarzanie na bieżąco. Przyjmowanie dostaw i rozdysponowanie do właściwych miejsc składowania. Przygotowanie bufeut na dzień następny. Kontrola stanu lodówek i jakości przechowywanych produktów. pomieszczeń magazynowych oraz maszyn i urządzeń znajdujących się w pomieszczeniach.
FOOD PASSION PIOTR PODKÓWKA - 2016-06-17 - Gdańsk (pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Warszawa (mazowieckie)
1. Bezpośrednia obsługa klienta zgodna ze standardami firmy, pomoc przy wyborze produktu;2. Trening umiejętności sprzedażowych oraz możliwość udziału w badaniu Mystery Shopping (tzw. Tajemniczy Klient) z wykorzystaniem nagrania audio;3. Zapoznanie się z asortymentem oraz z zasadami estetycznego i stylistycznego ułożenia towaru (Visual Merchandisingu), przygotowanie produktów do sprzedaży;4. Rozmieszczenie obuwia na półkach w sklepie oraz w magazynie;5. Przyjmowanie dostaw towaru sprawdzanie towaru pod względem ilościowym, jakościowym i cenowym;6. Przygotowanie stanowiska pracy poprzez dbanie o czystość i estetykę miejsca sprzedaży oraz dbanie o prawidłowe oznaczenia cenowe i graficzne asortymentu;7. Zapoznanie z przepisami BHP i PPOŻ oraz zapoznanie z obowiązkami sprzedawcy;8. Bezwzględne przestrzeganie tajemnicy służbowej oraz dbanie o wizerunek firmy CCC S.A.
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Gryfino (zachodniopomorskie)
Ze względu na profil firmy, która specjalizuje się w przygotowywaniu wszelkich potraw kuchni hinduskiej, oferta pracy dotyczy zatrudnienia kucharzy wyłącznie kuchni hinduskiej.40 godzin pracy miesięcznie
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Wrocław (dolnośląskie)
Catering dietetyczny, gotowanie na dowóz. Praca w systemie jednozmianowym od 07:00 do 15:00 (istnieje możliwość uzgodnienia innych godzin pracy).
Dip Daria Ciesielska Przemysław Gajewski s c - 2018-04-10 - Bolesławice (dolnośląskie)
- przygotowanie składników do dań obiadowych i kolacji- przygotowanie potraw- rozmieszczenia dania na talerzu, dekorowanie - sprzątanie obszaru roboczego
Bianca Mai Fichtestube Rammenau - 2017-10-31 - Niemcy (Niemcy)
Wykształcenie dowolne, osoba do przyuczenia, chęci do pracy. Praca w Restauracji DON MARTINEZ. Kontakt z pracodawcą osobisty i telefoniczny.
UNION SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-03 - Rybnik (śląskie)