KUCHARZ Sosnowiec oferta pracy Firma Cateringowa "STUDIO DOBREGO SMAKU" Beata Męcik
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: praca w cateringu, możliwość zatrudnienia na czas nieokreślony
Data publikacji: 2018-08-20
Lokalizacja: Sosnowiec (śląskie)
Pracodawca: Firma Cateringowa "STUDIO DOBREGO SMAKU" Beata Męcik
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:1 Maja 64 B, 41-200 Sosnowiec, powiat: m. Sosnowiec, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
praca w cateringu, możliwość zatrudnienia na czas nieokreślony
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sosnowiec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Sosnowiec
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sosnowiec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.08.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka zdrowia Sanepid
Nazwa pracodawcy:
Firma Cateringowa "STUDIO DOBREGO SMAKU" Beata Męcik
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sosnowcu
Adres pracodawcy:
1 Maja 64 B, 41-200 Sosnowiec, powiat: m. Sosnowiec, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: I kontakt telefoniczny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Sosnowiec
Gmina pracodawcy: Sosnowiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sosnowiec
Ulica pracodawcy: 1 Maja
Numer budynku pracodawcy: 64 B
Profil działalności pracodawcy:
Przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering)
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sosnowcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.08.2018
Oferta pracy ważna do: 19.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 20.08.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 20.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie, gotowanie, wydawanie potraw.
SJESTA-Przedsiębiorstwo Usługowo -Handlowe Alina Kalisz-Dunia - 2016-12-16 - Mikołów (śląskie)
Przygotowanie regionalnych dań kuchni chińskiej
MEEA Sp. z o.o. - 2016-04-14 - Sopot (pomorskie)
• zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami• dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg ustalonych procedur• dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług• utrzymywanie dobrych relacji pracy z zespołem i innymi działami Hotelu
TOURTREND Sp. z o.o. - 2016-09-09 - Strzelinko (pomorskie)
Kucharz - refundacja do wynagrodzenia dla osób poniżej 30 roku życia.Zakres obowiązków:przygotowanie dań z menu.
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Stróże (małopolskie)
zgodny z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Puławy (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Pogorzela (wielkopolskie)
praca w pizzerii
PIZZERIA "ITALIANA & GRILL" - OŻÓG MAŁGORZATA - 2018-03-28 - Trzebuska (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie produktów do wykonywania posiłków, zmywanie naczyń, pomoc w wykonywaniu posiłków i wydawaniu posiłków,
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
wysyłka towaru do nabywcy, tworzenie opisów produktów w jezyku niemeickim,
Handel Marcin Wałęka - 2016-01-22 - Osinów Dolny (zachodniopomorskie)
Przygotowanie dań kuchni Indyjskiej, przygotowywanie dań typu kebab, wydawanie posiłków, zatowarowanie kuchni, czuwanie nad prawidłową praca kuchni.
S&S POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-10 - Iława (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z menu dziennym
USŁUGI GASTRONOMICZNE ZDZIENNICKA HANNA I JERZY S.C. - 2017-09-22 - Kwidzyn (pomorskie)
przygotowywanie posiłków (kuchnia włoska + dania polskie)
ARKADIUSZ BIELA MOLTO BENE - 2017-04-11 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie dań
Ad.Media Consulting Roman Biłas - 2016-04-08 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Pogórze (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI TURECKIEJ;WYMAGANIA: UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA DAŃ KUCHNI TURECKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 2 LATA DOŚWIADCZENIA NA STANOWISKU
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- Przyrządzanie posiłków. Dbałość o czystość i estetykę na stanowisku pracy. Stosowanie się do zasad HACCP. Wykonywanie zadań zleconych przez zleceniodawcę.- Wynagrodzenie: 12 zł/bruttu/godzina. Praca na umowę zlecenie na 1 miesiąc, z możliwością podpisania kolejnej umowy.- Praca w godzinach: 6:00-14:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe, mile widziane wykształcenie gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu. Wymagana umiejętność przyrządzanie potraw kuchni polskiej. Kontakt telefoniczny (10:00-18:00) (Tel. 32-203-47-77) lub e-mail: biuro (at) zlotyrogkatowice.pl
Justyna Koszelska ZŁOTY RÓG - 2016-03-02 - Katowice (śląskie)
-
KAMI DOROTA STANKIEWICZ DARŁOWO - 2018-08-10 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Piecki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Kraśnik (lubelskie)
przyrządzanie kebaba, surówek, praca II zmiany godz. 9.00-17.00, 17.00-24.00
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Umiejętność przyrządzania potraw chińskich na wokach, gotowanie zup chińskich, dekorowanie potraw, umiejętność przyrządzania kaczki po pekińsku. Dbanie o higiene osobistą.
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Wrocław (dolnośląskie)
Pracownik kancelaryjny
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Trześniów (podkarpackie)
Praca na kuchni otwartej, przygotowywanie posiłków itp.
Firma Handlowa "Solidus" sp. z o.o. - 2016-06-10 - Nowy Sącz (małopolskie)
-
OW "PERŁA" OLSZEWSCY S.C. - 2016-01-25 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
przygotowanie dań i półproduktów, obsługa maszyn gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Biała Podlaska (lubelskie)
Planowanie, organizowanie, przygotowywanie i sporządzanie posiłków dla pacjentów szpitala. Paca od pn do nd w godz. 6.00- 14.00 lub 6.00 - 18.00.
SPZOZ SZPITAL KOLEJOWY W WILKOWICACH-BYSTREJ - 2017-08-04 - Wilkowice (śląskie)
praca w kuchni
ZEGAST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-02 - Kiełczyna (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków z pobranych z magazynu produktów, porcjowanie produktów spożywczych, właściwa organizacja pracy pracowników na zmianie; praca w godz. 5.00-13.00, 9.00-17.00, 12.00-20.00.
33 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W NOWEJ DĘBIE - 2017-12-08 - Nowa Dęba (podkarpackie)
1. Projektowanie i implementacja funkcji platform raportowej (repozytorium metadanych, komponenty online, komponenty drukowalne). 2. Modelowanie danych oraz implementacja procedur ETL, funkcji czyszczacych dane, procedur pobierajacych dane. 3. Przeprowadzenie testow jednostkowych dla zaimplementowanych artefaktow. 4. Zarzadzanie procesem instalacji, utrzymania i wsparcia uzytkowanika koncowego platformy raportujacej. 5. Przygotowanie dokumentacji technicznej dla dostarczonych artefaktow. 6. oraz wykonywanie innych zadan zleconych przez pracodawcę.
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Wrocław (dolnośląskie)