KUCHARZ Międzyrzecz oferta pracy Przedsiębiorstwo Produk.-Handl.-Usług. "Jumar" Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4 000 PLN
Zakres obowiązków: gotowanie i przygotowanie potraw do wydania
Data publikacji: 2019-10-14
Lokalizacja: Międzyrzecz (lubuskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Produk.-Handl.-Usług. "Jumar" Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kazimierza Wielkiego 69, 66-300 Międzyrzecz, powiat: międzyrzecki, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: gotowanie i przygotowanie potraw do wydania
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Międzyrzecz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: międzyrzecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Międzyrzecz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.10.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: umiejętności: gotowanie, praca w zespole
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Produk.-Handl.-Usług. "Jumar" Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Międzyrzeczu
Adres pracodawcy:
Kazimierza Wielkiego 69, 66-300 Międzyrzecz, powiat: międzyrzecki, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: międzyrzecki
Gmina pracodawcy: Międzyrzecz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Międzyrzecz
Ulica pracodawcy: Kazimierza Wielkiego
Numer budynku pracodawcy: 69
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Międzyrzeczu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 14.10.2019
Data dodania oferty pracy: 14.10.2019
Oferta pracy ważna do: 13.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 14.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 14.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?93c2103b8ee8e78d3c6a8ae58d0905da
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań obiadowych, posiłków. Praca w godz. 7:30-15:30 w Nowym Miasteczku + obsługa cateringu.
Jakub Debert RAPHAEL - 2018-09-20 - Nowe Miasteczko (lubuskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2019-08-26 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca w godz. 7-19 w Grzybowie, również w soboty i niedziele.
Hotele i Domy Wczasowe DIAMENT Sp z o.o. - 2019-05-17 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
gotowanie, wyroby garmażęryjne
SMAKOSZ Kazimiera Nabielec i Kamila Nabielec, Anna Nabielec - 2016-02-15 - Świebodzice (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami kuchni arabskiej.
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Łódź (łódzkie)
Prace przygotowawcze przy obróbce warzyw, mięs, przygotowywanie dań restauracyjnych; przygotowywanie dań z menu bankietowego i weselnego; prace porządkowe na stanowisku pracy; wykonywanie prac, dań zleconych przez opiekunów stażu; dbałość o higienę i czystość na stanowisku pracy wg wymogów przepisów sanepidu i HACCAP.
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Radlin (śląskie)
Kucharz
VILLA AROMAT Sp. z o.o. - 2018-06-28 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWANIE I PRZYRZĄDZANIE POTRAW AZJATYCKICHWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ, MIN. 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA WIETNAMSKIEGOPRACA W GODZINACH: 12:00-18:00
kontakt przez PUP - 2019-02-01 - Szczecin (zachodniopomorskie)
jw.
STOŁECZNE CENTRUM OPIEKUŃCZO-LECZNICZE Sp. z o.o. - 2018-05-04 - Warszawa (mazowieckie)
Obróbka ryb świeżych i wędzonych, pakowanie ryb. Wymagania: mile widziane doświadczenie w branży przetwórstwa rybnego, aktualna książeczka sanepidowska, komunikatywna znajomość j. ukraińskiego.
COLUMBUS SALMON POLSKA Sp. z o. o. - 2016-10-12 - Gniewino (pomorskie)
Planowanie jadłospisów i przygotowywanie wg nich posiłków; pobieranie produktów spożywczych z magazynu w ilościach przewidzianych recepturą i odpowiednio zabezpieczanie ich przed podaniem; przestrzeganie właściwego podziału pracy w kuchni i nadzorowanie jej; natychmiastowe informowanie o powstałych usterkach w kuchni, magazynie warzyw, obieralni warzyw oraz innych nieprawidłowościach stanowiących zagrożenie zdrowia i życia; dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach; Uczestniczenie w zakupach dotyczących wyposażenia kuchni; kwitowanie odbioru pobranych produktów spożywczych w raportach żywieniowych; prowadzenie kontroli i ewidencji inwentarza kuchennego; prowadzenie ewidencji pomiarów temperatury oraz innej dokumentacji zgodnie z wymogami HACCP. Praca w godzinach: 6-15
Niepubliczne Przedszkole Artystyczne i Językowe "Przed-Szkółka" - 2016-11-21 - Opole (opolskie)
Wydawanie i przygotowywanie posiłków, kierowanie pomocami kuchennymi. Zatrudnienie od zaraz na podstawie umowy o pracę na okres próbny - 3 miesiące z możliwością przedłużenia, praca w godzinach: 12.00-20.00, również w dni wolne.
ZAJAZD STAWISKO DAWID KARNOWSKI - 2019-10-16 - Piła (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
NIAGARA- PUB PIZZERIA RESTAURACJA / SERWIS ELEKTRYCZNO-MECHANICZNO-PRODUKCYJNY SEMP-SERWIS ZOFIA DRAGUŁA - 2017-03-10 - Dębica (podkarpackie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw indyjskich i bengalskich
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie , gotowanie potraw kuchni orientalnej, miejsce pracy: Opole, ul.Krakowska 11-13, ul. Wrocławska 154.
kontakt przez PUP - 2019-03-29 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie i wydawanie dań serwowanych a la kart, bufetów.
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej i rosyjskiej, tworzenie menu
"Jarnath-Hohenberg" Tomasz Jarnath, Szymon Hohenberg spółka cywilna - 2018-04-03 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
sortowanie odpadów na linii sortowniczej, odbiór odpadów z posesji
Międzygminne Przedsiębiorstwo Gospodarki Odpadami Sp. z o.o. - 2019-04-11 - Wardyń Górny (zachodniopomorskie)
przygotowanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem szefa kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2019-01-24 - Radom (mazowieckie)
przyrządzanie dań w restauracji, istnieje możliwość zakwaterowania
"CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2019-05-23 - Karczowiska (dolnośląskie)
praca w kuchni przy przygotowywaniu posiłkówi w systemie restauracyjnym jak i dla grup zorganizowanych.
CENTRUM MIERKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-26 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37. e-mail: sekretariat (at) zamek-gniew.pl
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-12 - Gniew (pomorskie)
Praca w charakterze kucharza
BISTRO CAPONE - 2016-07-21 - Wiśniowa (podkarpackie)
sprzątanie zakładu pracy
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Józefosław (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej według oryginalnych receptur. przyjmowanie zamówionych towarów z Wietnamu, zamawianie oryginalnych wietnamskich produktów.
kontakt przez PUP - 2019-01-25 - Łask (łódzkie)
Poszukujemy kucharza dla którego gotowanie jest pasją. Wymagania:doświadczenie, wiedza kulinarna w zakresie kuchni polskiej, dobrysmak, zapał do pracy i dalszego rozwijania swoich umiejętności orazaktualna książeczka sanepidowska. Praca w godzinach: 08-16/12-20.
FHU Karo-Zadorski Roman - 2016-07-04 - Opole (opolskie)
-przygotowywanie dań a la carte-serwowanie dań z kuchni lokalnej (również deserów)
Waldhotel Eiche GmbH - 2016-03-31 - Niemcy (Niemcy)
przygotowanie posiłków oraz pizzy
Pizza-Bar TARNIÓWKA Józef Pałka - 2017-06-01 - Trzebinia (małopolskie)
przygotowywanie posiłków dla pacjentów i personelu, znajomość przepisów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2017-07-25 - Górki Wielkie (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; wynagrodzenie 2000 zł brutto do uzgodnienia; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą po godz. 10.00
Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra - 2017-09-11 - Słupsk (pomorskie)