KUCHARZ Słupsk oferta pracy Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskiem; wynagrodzenie 2000 zł brutto do uzgodnienia; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą po godz. 10.00
Data publikacji: 2017-09-11
Lokalizacja: Słupsk (pomorskie)
Pracodawca: Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kaszubska 22, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zgodnie ze stanowiskiem; wynagrodzenie 2000 zł brutto do uzgodnienia; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą po godz. 10.00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słupsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Słupsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słupsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.09.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy:
Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Kaszubska 22, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : wstępnie telefon po godz. 10.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Słupsk
Gmina pracodawcy: Słupsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Słupsk
Ulica pracodawcy: Kaszubska
Numer budynku pracodawcy: 22
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.09.2017
Oferta pracy ważna do: 10.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 11.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 11.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przewóz towarów, obsługa koparko-ładowarki. Praca na terenie powiatu płockiego w godz. 07.00-15.00.
DARKOP Roboty Ziemne Wynajem Sprzętu Dariusz Pawlak - 2017-05-29 - Ślepkowo Szlacheckie (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków - żywienie zbiorowe
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2017-11-22 - Bełchatów (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, ukraińskiej i rosyjskiej
KLUB TENISOWY " CENTRUM "Aleksander Majchrowicz - 2018-05-15 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
-
"BOCIANIE GNIAZDO" SP. Z O.O. - 2017-12-11 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI ORIENTALNEJ ZE SZCZEGÓLNYM UWZGLĘDNIENIEM KUCHNI CHIŃSKIEJWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE BRANŻOWE/ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ I CHIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ LEKARSKICH, MIN. 2 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAKRESIE KUCHNI CHIŃSKIEJ, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGOMIEJSCE PRACY: ul. WYZWOLENIA 18, 70-554 SzczecinPRACA W GODZINACH: 09:00-23:00
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "Rodzynek" s.c. - 2017-06-21 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków typu fast food, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej
Mariusz Zwierzchowski "MARIO-INVEST" w Ciechanowie - 2017-03-13 - Ciechanów (mazowieckie)
zgodniez oferta
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Bytów (pomorskie)
- przygotowywanie dań a la carte oraz dań bufetowych,- przygotowywanie śniadań i kolacji w formie bufetu,- planowanie menu i opytamalizacja zakupów,- szkolenie pracowników z nowych dań,- zapewnienie prawidłowej pracy kuchni,- przeprowadzanie inwentaryzacji produktów,- dabnie o czystość w kuchni i prawidłowe użytkowanie urządzeń.
Fiedermannhof - 2016-03-24 - Niemcy (Niemcy)
Transport towarów
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Turek (wielkopolskie)
pozyskiwanie danych, sporządzanie raportów i baz danych klientów indyjskich, obsługa relacji z klientami indyjskimi, obsługa poczty elektronicznej w języku hindi
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej - katering, godziny pracy do ustalenia od poniedziałku do niedzieli
Firma Handlowa "PAJDA" - Gastronomia - Catering Kamil Miodowski - 2015-11-12 - Kajetany (mazowieckie)
-przygotowanie ciepłych potraw- przygotowanie sosów-przygotowanie zakąsek- ustalanie indywidualnych menuWymagany dyplom kucharz
Restauracja Trzy Korony Andrzej Labudda - 2017-05-30 - Wejherowo (pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw, pomaganie przy organizacji imprez okolicznościowych, dbanie o czystość stanowiska pracy. Praca w systemie na 2 dni pracy 2 dni wolne w godzinach od 12.00 do 22.00.Data zatrudnienia: sierpień 2018.
VENEZIA Marcin Datko - 2018-07-23 - Zabrze (śląskie)
m. in.:1) prowadzi rachunkowość jednostki,2) wykonuje dyspozycje środkami pieniężnymi,3) sporządza prawidłowo i terminowo i zgodnie z obowiązującymi przepisami sprawozdania finansowe składane przez szkołę na zewnątrz,4) sporządza, sprawdza i zatwierdza listy płac,5) prowadzi wszelkie rozliczenia szkoły z budżetem państwa, ZUS i innymi instytucjami, z którymi szkoła współpracuje w zakresie finansowym,6) czuwa nad zabezpieczeniem środków finansowych na fundusz socjalny, nadzoruje prawidłowość wypłat z tego funduszu, określonych i zatwierdzonych przez Dyrektora Szkoły,7) należycie przechowuje i zabezpiecza dokumenty księgowe, księgi rachunkowe oraz sprawozdania finansowe,8) wykonuje inne czynności zlecone przez Dyrektora Szkoły
Zespół Szkół Specjalnych przy Wielospecjalistycznym Szpitalu - 2017-02-22 - Milicz (dolnośląskie)
mycie i czyszczenie aut
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Moszczanka (lubelskie)
praca w barze z kuchnią polską, produkcja wyrobów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2016-01-04 - Białystok (podlaskie)
opracowywanie modeli gipsowych,opracowywanie protez,projektowanie
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Głogów (dolnośląskie)
WYDAWANIE, PRZYJMOWANIE TOWARU. WYPISYWANIE DOKUMENTÓW. PRACA PRZY PRODUKCJI NASIENNEJ
''WRONKOWSKI'' ANNA WRONKOWSKA - 2016-07-12 - Budzów (dolnośląskie)
Wykształcenie: średnie; mile widziane doświadczenie zawodowe; prawo jazdy kat. B; redagowanie pism; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
ZAKŁADY USŁUGOWE "EZT" SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-01-04 - Gliwice (śląskie)
kucharz kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-01-14 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie czystości kuchni, wydawanie posiłków
P. H. U. PRESTO Grzegorz Sołoducha - 2018-03-16 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, JAŁOSPISÓW, SPORZĄDZANIE LISTY ZAKUPÓW, DBANIE O PORZADEK I CZYSTOŚĆ W KUCHNI, WYMAGANIAWYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, STAZ PRACY MIN 1 ROK, DOŚWIADCZENIE W ŻYWIENIU ZBIOROWYM,
Horme sp. z o.o. - 2017-08-09 - Kurów (zachodniopomorskie)
- PRZYGOTOWYWANIE DAŃ Z KARTY, MENU- PRZYGOTOWYWANIE ŚNIADAŃ
HOTEL RESTAURACJA "FALEZA" Tawerna "Strand" - 2016-09-16 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
- Przygotowanie dań na bazie półproduktów.- Praca w "BURGER KING" w GALERII KATOWICKIEJ lub w "BURGER KING" w SILESIA CITY CENTER. Pracodawca zapewnia posiłek pracowniczy.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto + ekwiwalent 0,70 zł/netto do każdej przepracowanej godziny + miesięczne premie motywacyjne. Na początek praca na umowę o pracę na okres próbny 1 miesiąc. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Istnieje możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 8:30-22:30 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymaganie wykształcenie min. podstawowe. Doświadczenie zawodowe NIE jest wymagane -> pracodawca zapewnia przyuczenie. Mile widziane wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna).- Giełda Pracy - Spotkanie z Pracodawcą: 23.11.2017 godz. 8:00 - PUP KATOWICE, ul. Pośpiecha 14 - Sala Pracodawców (Piętro I) / ---> NA SPOTKANIE KONIECZNIE NALEŻY ZABRAĆ -CV- !!!!
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - KFC, STARBAGS, PIZZA HUT, BURGER KING - 2017-09-28 - Katowice (śląskie)
sporządzanie potraw, praca w kuchni
Bar Samoobsługowy "JĘDREK"B. i M. Zaskowscy s.c. - 2017-01-09 - Augustów (podlaskie)
Przygotowanie potraw kuchni chińskiej i wietnamskiej z oryginalnych przepisów.
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-12-01 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie dań zamawianych w restauracji.
P.W. i T. Sławomir Weremczuk - Kręgielnia Balaboom Bowling & More - 2016-06-15 - Zamość (lubelskie)
Gotowanie
FHU ALL IN ONE s.c. Jakub Czajkowski,Jacek Gajek,Weronika Wysocka - 2017-11-14 - Zawiercie (śląskie)