KUCHARZ MA艁EJ GASTRONOMII Bydgoszcz oferta pracy kontakt przez PUP

Stanowisko: KUCHARZ MA艁EJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - przygotowywanie da艅,- pdba艂o艣膰 o wizerunek firmy,- kontrola stanu magazynu,- niwelowanie strat, - opracowywanie nowych przepis贸w, - dbanie o porz膮dek Sta偶 odbywa膰 si臋 b臋dzie w dzielnicy: Zawisza
Data publikacji: 2017-05-16
Lokalizacja: Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w:
- przygotowywanie da艅,- pdba艂o艣膰 o wizerunek firmy,- kontrola stanu magazynu,- niwelowanie strat, - opracowywanie nowych przepis贸w, - dbanie o porz膮dek Sta偶 odbywa膰 si臋 b臋dzie w dzielnicy: Zawisza
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MA艁EJ GASTRONOMII
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Bydgoszcz
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kujawsko-pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Bydgoszcz
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpocz臋cia pracy: 05.06.2017
Data zako艅czenia pracy: 04.12.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie zawodowe, kierunek: Gastronomia
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Mile widziane umiej臋tno艣ci: przygotowywanie da艅, przyrz膮dzanie przek膮sek, przystawek, deser贸w.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bydgoszczy
Adres pracodawcy:
Toru艅ska 147, 85-950 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Oferta w ramach sta偶u. Skierowane mog膮 zosta膰 osoby spe艂niaj膮ce poni偶sze kryterium:- osoby obj臋te okre艣lonym profilem pomocy zgodnie z art. 33 ust. 2c pkt 2 ustawy: profil pomocy II us艂ugi i instrumenty rynku pracy, dzia艂ania aktywizacyjne zlecone przez urz膮d pracy oraz inne formy pomocy z wy艂膮czeniem Programu Aktywizacja i Integracja, o kt贸rym mowa w art. 62a;Kontakt osobisty z w艂asnym doradc膮 klienta celem weryfikacji kandydat贸w przed skierowaniem na sta偶 ul. Toru艅ska 147 parter lub w filiach PUP w Koronowie i Solcu Kujawskim. W dniu ka偶dej wizyty w Powiatowym Urz臋dzie Pracy w Bydgoszczy osoba bezrobotna musi mie膰 ze sob膮 kart臋 informacyjn膮 osoby bezrobotnej (terminarz wizyt w PUP) oraz dow贸d osobisty.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Bydgoszcz
Gmina pracodawcy: Bydgoszcz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Bydgoszcz
Ulica pracodawcy: Toru艅ska
Numer budynku pracodawcy: 147
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bydgoszczy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (sta偶 z UP)
Data dodania oferty pracy: 29.05.2017
Oferta pracy wa偶na do: 28.07.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 16.05.2017
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw w oparciu o receptury kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Murzasichle (ma艂opolskie)
organizacja pracy w kuchni, przyjmowanie surowc贸w (sprawdzanie masy, jako艣ci, ilo艣ci itp.), sporz膮dzanie potraw, posi艂k贸w, nadz贸r nad utrzymaniem w czysto艣ci drobnego sprz臋tu i urz膮dze艅 w kuchni, dbanie o higien臋 osobist膮 i stanowisko oraz odzie偶 ochronn膮, utrzymywanie porz膮dku i czysto艣ci stanowiska pracy w trakcie i po zako艅czeniu powierzonych zada艅 i czynno艣ci, praca 5 dni w tygodniu w godz. 12.00-21.00
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Pruszk贸w (mazowieckie)
Przygotowywanie 艣niada艅, obiadokolacji, deser贸w
BUSSE Sp. z o. o. - 2016-04-29 - Mielno (zachodniopomorskie)
Ochrona os贸b i mienia
P. W. KARABELA-CK SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-06-14 - Jarocin (wielkopolskie)
Przygotowywawnie potraw wg oryginalnych receptur kuchni orientalnej z wykorzystaniem p贸艂produkt贸w typoweych dla tej kuchni, dania:(KEBAB, KANAPKI KEBAB, SA艁ATKI I SUR脫WKI).
kontakt przez PUP - 2018-05-17 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przyrz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, da艅, przek膮sek, obs艂uga sprz臋tu kuchennego: piec, blender, w臋dzarka, mikser itp., tworzenie nowych kart da艅, kalkulacja przyrz膮dzanych da艅. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe, kierunek kucharz.
Marcin 艢wierk - 2017-06-29 - Lisewo (pomorskie)
wydawanie i przygotowywanie posi艂k贸w , obs艂uga kasy fiskalnej
"BEMAR" BEATA CHABIBUDIN WA艁CZ - 2016-02-23 - Wa艂cz (zachodniopomorskie)
Zakres wykonywania obowi膮zk贸w zgodny z us艂ugami kawiarni- pizza, gyros,transport, pomoc kuchenna i inne
Firma Us艂ugowo-Handlowa "ARGENTYNA" - 2015-11-25 - Zawiercie (艣l膮skie)
wydawanie posi艂k贸w wg. ustalonych receptur, przygotowywanie posi艂k贸w od podstaw, utrzymanie czysto艣ci w miejscu pracy
kontakt przez OHP - 2016-10-12 - Pyskowice (艣l膮skie)
- Przygotowywanie da艅 w zakresie kuchni polskiej. Kierowanie prac膮 pomocnik贸w. Obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych np. kuchni, patelni, taboretu, frytkownicy. Obs艂uga pieca konwekcyjno-parowego (oferujemy przeszkolenie). Dbanie o w艂a艣ciw膮 jako艣膰 posi艂k贸w, smak, wygl膮d, wielko艣膰 porcji. Dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony 24 miesi膮ce. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Wymagane do艣wiadczenie w zawodzie kucharza min. 6 miesi臋cy.
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Olecko (warmi艅sko-mazurskie)
znajomo艣膰 kuchni polskiej i w艂oskiej , sporz膮dzanie posi艂k贸w dietetycznych, znajomo艣膰 systemu fidelio
DREJK KA殴MIERCZAK SP.J. - 2017-01-19 - Jastrz臋bia G贸ra (pomorskie)
Gotowanie i wydawanie potraw, sporz膮dzanie da艅 m膮cznych (pierogi, krokiety itp.), sporz膮dzanie sur贸wek oraz wyrob贸w garma偶eryjnych. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe, 3 lata do艣wiadczenia w zawodzie, umiej臋tno艣膰 gotowania.
" SEZAM " - Przedsi臋biorstwo Gastronomiczne - 2017-04-12 - Strzelin (dolno艣l膮skie)
Sporz膮dzanie potraw i napoj贸w
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Nowy Targ (ma艂opolskie)
sporz膮dzanie 10 dniowych jad艂ospis贸w zamawianie towar贸w zgodnie z harmonogramem , przygotowywanie posi艂k贸w , dbanie o czysto艣膰 na bloku kuchennym
Przedszkole Niepubliczne SMERFY El偶bieta Krupa - 2016-06-13 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Spa艂a (艂贸dzkie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Z艂otoryja (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw wg. zam贸wie艅 klient贸w
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Chabsko (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Zwi膮zek Rzemios艂a Polskiego Sanatorium Uzdrowiskowe "PIAST" - 2017-12-07 - Iwonicz-Zdr贸j (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-08-10 - Warszawa (mazowieckie)
PRACA W ZAWODZIE SAMODZIELNY KUCHARZ, SAMODZIELNA PRODUKCJA GASTRONOMICZNA PRZY U呕YCIU MASZYN GASTRONOMICZNYCH,WYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE GASTRONOMICZNE, BIE呕膭CE UMIEJ臉TNO艢CI W ZAWODZIE KUCHARZ ORAZ SAMODZIELNA PRODUKCJA GASTRONOMICZNA, KSI膭呕ECZKA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZA艢WIADCZENIE LEKARSKIE O ZDOLNO艢CI DO PRACY W ZAWODZIE, 10 LAT DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIE, godziny pracy od 6-14; 11-19, PRACODAWCA PROSI O KONTAKT PRZED SPOTKANIEM OSOBISTYM
J&B II ELITA S.C. CATERING I GASTRONOMIA - 2018-03-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Zgodny
OPEC-INEKO SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-07-29 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w,wynagrodzenie 15,00 z艂./h. Praca w systemie 12-to godzinnym -godz.5-17 lub 7-19.
Uzdrowisko Po艂czyn Grupa PGU S.A. - 2016-07-26 - Po艂czyn-Zdr贸j (zachodniopomorskie)
obs艂uga jadalni, przygotowanie sto艂u szwedzkiego, pomoc na kuchni
kontakt przez OHP - 2018-04-09 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 zgodnie z jad艂ospisem oraz ich wydawanie. Utrzymywanieczysto艣ci i porz膮dku na stanowisku pracy w casie jej trwania i po jej zako艅czeniu.
Specjalny O艣rodek Szkolno-Wychowaczy - 2017-06-14 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Samodzielny kucharz: owoce morza, ryby.
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Chorz贸w (艣l膮skie)
Przygotowywanie p贸艂produkt贸w i potraw kuchni wietnamskiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, obs艂uga klient贸w w bazie
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Kamionki Ma艂e (kujawsko-pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Warszawa (mazowieckie)
Obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw; Kucharz zajmuje si臋 planowaniem , opracowywaniem receptur i przygotowywaniem potraw, deser贸w, ciast.Kucharz dobiera surowce i p贸艂produkty, ktore przygotowywuje do przygotowywania potraw, dokonuje ich jako艣ciowej oceny i wykonuje obr贸bk臋 r臋czn膮, mechaniczn膮 i termiczn膮 surowc贸w.do jego obowi膮zk贸w nale偶y obs艂uga urzadze艅 wykorzystywanych w kuchni. Miejsce pracy: Wroc艂aw ul. Krzycka 14 Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)