KUCHARZ MAŁEJ GASTRINOMII Kościerzyna oferta pracy KN-Kupper S.C.
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRINOMII
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: -
Data publikacji: 2016-05-18
Lokalizacja: Kościerzyna (pomorskie)
Pracodawca: KN-Kupper S.C.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Mazurka Dąbrowskiego, 83-400 Kościerzyna, powiat: kościerski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: -
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRINOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kościerzyna
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kościerski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kościerzyna
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2016
Nazwa pracodawcy: KN-Kupper S.C.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kościerzynie
Adres pracodawcy:
Matejki 15, 83-400 Kościerzyna, powiat: kościerski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: kościerski
Gmina pracodawcy: Kościerzyna
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kościerzyna
Ulica pracodawcy: Matejki
Numer budynku pracodawcy: 15
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kościerzynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.05.2016
Oferta pracy ważna do: 31.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 18.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 18.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- Spawanie, rozcinanie i prostowanie konstrukcji stalowych i systemów rurociągowych - proste naprawy mechaniczne- spawanie stali konstrukcyjnej – spawanie spoin czołowych i pachwinowych we wszystkich rozmiarach, grubości ścianek, a w przypadku rur również o większych średnicach – spawanie metodami E-Hand, MAG i WIG – spawanie stalowych konstrukcji budowlanych w budownictwie maszyn i stalowym – obróbka wstępna i wykończeniowa prac spawalniczych, wzgl. spoin – wszelkiego rodzaju przygotowania do przeprowadzenia prac oraz pozostałe czynności właściwe dla profesji.
Alpha Industrieservice GmbH - 2017-07-14 - Niemcy (Niemcy)
Sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia. Pobieranie produktów spożywczych w ilościach przewidzianych recepturą. Utrzymywanie porządku i przestrzeganie higieny osobistej. Troska o czystość pomieszczeń kuchennych. Utrzymywanie w stanie używalności powierzony sprzęt kuchenny. Pobieranie prób żywieniowych i właściwe przechowywanie. Stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP.
KUCHNIA "RODZINA" CARITAS DIECEZJI GLIWICKIEJ - 2017-06-13 - Zabrze (śląskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w żywieniu zbiorowym.
Dom Pomocy Społecznej Dla Dzieci Zgromadzenia Sióstr Felicjanek - 2018-08-14 - Iwonicz (podkarpackie)
Przygotowanie i właściwa obróbka surowców przeznaczonych do sporządzania posiłków, przygotowywanie posiłków w tym posiłków dietetycznych, porcjowanie i wydawanie posiłków na poszczególne oddziały
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Nowe Miasto nad Pilicą (mazowieckie)
-
PRZEDSIĘBIORSTWO PKS GRYFICE Sp. z o.o. w Słudwii - 2018-06-12 - Gryfice (zachodniopomorskie)
rozkładanie towaru, nauka obsługi kasy fiskalnej, metkowanie towaru, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Wodzisław (świętokrzyskie)
Opracowywanie jadłospisów, przygotowywanie produktów (obróbka wstępna), przygotowywanie posiłków dla młodzieży i dorosłych, dbanie o stanowisko pracy oraz sprzęt, przestrzeganie zasad higieny i HACCP. jedna zmiana 6-14 lub 6:30-14:30.Kontakt z pracodawcą: s.maria.monika87 (at) gmail.com lub 512 951 749
Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy im. Matki Teresy Potockiej - 2018-03-21 - Wrocław (dolnośląskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-05-19 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Obszar sprzedażowy- przygotowywanie napojów i deserów, praca przy kasie i obsługa klientów, prace porządkowe i utrzymywanie czystości w restauracji i na terenie zewnętrznym
BAKS Alina Borucka Restauracje McDonald's - 2017-09-18 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla pacjentów szpitala
Dussmann Polska - 2016-05-05 - Konstancin-Jeziorna (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw z należytą starannościąZapewnienie wysokiej jakości produktów i usługPrzestrzeganie norm i standardów produkcji zgodnie z systemem HACCPDbanie o porządek i czystość w miejscu pracyPrawidłowe magazynowanie produktówUmiejętność planowania zamówieńWspółudział w tworzeniu menu
Metro Investment s.c. / Karmnik - Jedzenie i Zabawa - 2016-05-17 - Będzin (śląskie)
-PRZYGOTOWANIE POTRAW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI RECEPTURAMI,-ZAPEWNIENIE NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI PRODUKTÓW I USŁUG ORAZ PRZESTRZEGANIE NORM I STANDARDÓW PRODUKCJI,-ZACHOWANIE ESTETYKI WYDAWANYCH DAŃ,-ZACHOWANIE CZYSTOŚCI STANOWISKA PRACY,-WSPÓŁPRACĘ Z POZOSTAŁYMI PERSONELEM GASTRONOMII.
SPA HOTEL SPLENDOR **** - 2016-07-27 - Siedliska (podkarpackie)
Kucharz
FPHU "REDA" Zbigniew Rabicki Polańczyk - 2016-10-31 - Polańczyk (podkarpackie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE ANITA ŚMIGIELSKA - 2016-09-19 - Obrzycko (wielkopolskie)
Wykonywanie różnymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych, drobiu, ryb, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych.
Greenchem Jakub Pastuszak - 2017-07-04 - Lubycza Królewska (lubelskie)
przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje)
UŁAŃSKA ZAGRODA Jacek Bródka - 2018-08-14 - Załom (zachodniopomorskie)
Ścisła współpraca z pozostałym personelem, dobra organizacja pracy w kuchni, przestrzeganie przepisów BHP, właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, udział w planowaniu menu i przygotowaniu według niego racjonalnego żywienia, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę oferowanych posiłków I zmiana 7-15II zmiana 13-21
Rukola Resto Bar Grzegorz Wieczerzak - 2017-05-18 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady, podwieczorki) dla szkoły podstawowej i przedszkola. Odpowiedzialność za zaopatrzenie. Prowadzenie dokumentacji HACCP.
"Akademia Prymusa" Niepubliczna Szkoła Poddstawowa Nr 1 - 2017-08-01 - Sochaczew (mazowieckie)
praca polega na obsłudze maszyny produkującej rury kanalizacyjne PCV, pakowanie ich i transport na plac zakładuI zmiana 06.00-14.00II zmiana 14.00-22.00III zmiana 22.00- 06.00
PPHU WIPLAST SP. Z O. O. - 2017-03-20 - Syców (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, pieczenie, duszenie, smażenie, gotowanie
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Oświęcim (małopolskie)
przygotowywanie dań, dbanie o odpowiednią estetykę potraw, utrzymanie porządku i higieny, dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń
"SYCYLIANA" Piotr Kwaśniewski - 2017-12-15 - Słubice (lubuskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
Gotowanie dań arabskich (kuchnia algierska, turecka i tunezyjska).
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Zabrze (śląskie)
przygotowywanie posiłków, pomoc w kuchniOsoby zainteresowane ofertą pracy proszone są o kontakt telefoniczny 508 730 769 w godz.10.00-15.00
Splendor Dariusz Serwach - 2016-03-14 - Ilinko (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków restauracyjnych kuchni wschodniej.
"WML" B. Wasilewski, P. Lassota, Ł. Michaluk S.C. - 2016-09-13 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, deserów. Obsługa klientów.Praca zmianowa: 10:00-18:00 i 14:00-22:00
CAFE - ARTYSTYCZNA Jolanta Głód-Torki - 2017-01-19 - Solec-Zdrój (świętokrzyskie)
Zgodnie z umową.
kontakt przez PUP - 2016-05-31 - Ropczyce (podkarpackie)