KUCHARZ Obrzycko oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE ANITA ŚMIGIELSKA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i wydawanie posiłków
Data publikacji: 2016-09-19
Lokalizacja: Obrzycko (wielkopolskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE ANITA ŚMIGIELSKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:RYNEK 1, 64-520 Obrzycko, powiat: szamotulski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i wydawanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Obrzycko
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: szamotulski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Obrzycko
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: doświadczenie zawodowe mile widziane
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE ANITA ŚMIGIELSKA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szamotułach
Adres pracodawcy:
RYNEK 1, 64-520 Obrzycko, powiat: szamotulski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Preferowany kontakt z pracodawcą: telefoniczny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: szamotulski
Gmina pracodawcy: Obrzycko
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Obrzycko
Ulica pracodawcy: RYNEK
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szamotułach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.09.2016
Oferta pracy ważna do: 18.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 19.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 19.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-06-12 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków. Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy. Sporządzanie listy zakupów art. spożywczych.
"Pentur" spółka cywilna - 2017-01-20 - Międzygórze (dolnośląskie)
Przygotowywanie świeżych potraw najwyższej jakości. Kuchnia tradycyjna z regionu Turyngii jak i potrawy kuchni śródziemnomorskiej.
Lobdeburgklause Berglokal, Wandergaststätte Inh. Katja Leichsenring - 2017-06-23 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posiłków na bazie wcześniej sporządzonych wywarów, tj. zup, sosów, sporządzanie sałatek, przygotowywanie pizzy, przyjmowanie wcześniej zamówionych towarów od hurtowników, dbałość o porządek w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-11-01 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowanie posiłków w kuchni arabskiej.
MOLYA SOLUTIONS MARTA MOUSTAFA - 2016-11-08 - Brzozów (podkarpackie)
Obsługa wózka widłowego, gospodarka magazynowa, rozmieszczanie i układanie towarów i produktów na wyznaczonej powierzchni, obsługa maszyn trakowych.
PPHU TRAKMAR - Wiesław Spodniewski - 2016-01-12 - Kłodzko (dolnośląskie)
przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, sporadyczna obsługa klientów i w razie konieczności obsługa kasy fiskalnej.
kontakt przez PUP - 2018-09-03 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków z zakresu małej gastronomii, obsługa klientów, obsługa kasy fiskalnej, zabezpieczanie surowców przed zepsuciemWYMAGANIA: wykształcenie zasadnicze zawodowe
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Radymno (podkarpackie)
Cieśla, zbrojarz, murarz, pomocnik
PAW-BUD Usługi Remontowo-Budowlane Paweł Jackiewicz - 2017-03-23 - Gruszczyn (świętokrzyskie)
Odtważanie i gotowanie dań z karty.
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Sopot (pomorskie)
Przygotowanie posiłków dla dzieci.
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
JSU SP. Z O.O. - OW DIAMENT - 2018-01-18 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
Praca przy produkcji wyrobów garmażeryjnych, przygotowywaniu potraw.Kontakt z pracodawcą: ul. Legnicka 158, 54-206 WROCŁAW, tel.: 071-351-51-62 lub CUKIERNIAWOLAK (at) WP.PL
Cukiernia-Kawiarnia "WOLAK" s.c. - 2016-04-01 - Wrocław (dolnośląskie)
Kucharz
F.H.U. LIGARA Andrzej Ligara - 2017-11-27 - Tarnów (małopolskie)
Pomoc nauczycielowi przy opiece i obłsudze dzieci.
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Sokołowice (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Prowadzenie prac kuchennych, gotowanie dań kuchni azjatyckiej, sprzątanie kuchni i zaplecza kuchennego, mycie garnków i sprzątanie sprzętu kuchennego.Pracaw godz. 13-21
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Wrocław (dolnośląskie)
Operator maszyn do produkcji wyrobów drewnianych
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - Bebelno-Wieś (świętokrzyskie)
obróbka mięs, warzyw, owoców, ryb (krojenie, siekanie, filetowanie, obieranie itp.) przygotowywanie potraw, dbanie o porządek miejsca pracy, gotowanie,
"Piekielna Kura" Przemysław Biały - 2017-01-24 - Lubin (dolnośląskie)
samodzielne organizaowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami potraw, napojów, półproduktów kulinarnych, stosowanie do potrzeb dobieranie i posługiwanie sie narzędziami i sprzętem zmechanizowanym, ocenianie jakości surowców, półproduktów i gotowych potraw
KOMENDA PORTU WOJENNEGO GDYNIA - 2017-01-09 - Hel (pomorskie)
WG STANOWISKA
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
praca przy przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-30 - Złotoryja (dolnośląskie)
Kucharz - praca samodzielna, przygotowywanie śniadań i obiadów
TILGNER STAFANIA Biuro rachunkowe oraz usługi pozostałe - 2016-06-13 - Gromadka (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o miejsce pracy. Praca w godzinach 10.00 - 22.00, praca po 12 godzin co drugi dzień.
Restauracja Hotel "AUGUST" Dariusz Augustyn - 2018-02-24 - Brzesko (małopolskie)
Umiejętność przyrządzania potraw chińskich na wokach, gotowanie zup chińskich, dekorowanie potraw, umiejętność przyrządzania kaczki po pekińsku. Dbanie o higiene osobistą.
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Wrocław (dolnośląskie)
- Przygotowywanie, wykończenie i wydawanie potraw. Praca: EXPRESS KUCHNIA MARCHE GALERIA KATOWICKA.- Wynagrodzenie: od 1850 zł/brutto - wynagrodzenie zależne od doświadczenia i umiejętności. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo umowa o pracę na czas nieokreślony.- Praca w dwunastogodzinnym systemie czasu pracy: 7:00-19:00 lub 9:00-21:00 + soboty i niedziele. Wykształcenie BEZ znaczenia. Min. 3 miesiące doświadczenia zawodowego na stanowisku kucharza. Mile widziana książeczka sanepidowska. Kontakt wstępnie telefoniczny (9:00-17:00) (Tel. 723-316-592) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. 3 Maja 30, 40-097 Katowice ---> EXPRESS KUCHNIA MARCHE GALERIA KATOWICKA) W GODZINACH 9:00-17:00.
SHOKO GRANOWSKI SPÓŁKA JAWNA - 2016-08-12 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, prace porządkowe
RESTAURACJA PIZZERIA VALENTINO Piotr Sznabel - 2016-05-19 - Bełchatów (łódzkie)
przygotowanie posiłków, obróbka mięsa, warzyw, obsługa urzadzeń gastronomicznych
STACJA OPIEKI ZDROWOTNEJ CARITAS DIECEZJI LEGNICKIEJ Zakład opiekuńczo-leczniczy - 2016-09-05 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej wg oryginalnych przepisów.
TAMARYND S.C. - 2016-01-20 - Gdańsk (pomorskie)
Sortowanie pod względem przydatności do produkcji i klas jakości półfabrykatów oraz materiałów drzewnych. Znakowanie sortowanej tarcicy, posługiwanie się przyrządami kontrolno- pomiarowymi.
kontakt przez PUP - 2018-01-31 - Krosino (zachodniopomorskie)