KUCHARZ Lwówek Śląski oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1 440 PLN
Zakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskiem
Data publikacji: 2020-10-29
Lokalizacja: Lwówek Śląski (dolnośląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Lwówek Śląski, powiat: lwówecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Opis zadań
Zakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskiem
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|19
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 1 440 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lwówek Śląski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lwówecki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0212
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 1 440 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 3
Data rozpoczęcia pracy: 21.12.2020
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 6161564633
danePracodawcy_regon: 369585670
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lwówku Śląskim
Adres pracodawcy:
Budowlanych 1, 59-600 Lwówek Śląski, powiat: lwówecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv + skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: lwówecki
danePracodawcy_kodPowiatu: 0212
Gmina pracodawcy: Lwówek Śląski
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Lwówek Śląski
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0936227
Ulica pracodawcy: Budowlanych
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lwówku Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|429
Data dodania oferty pracy: 04.12.2020
Oferta pracy ważna do: 31.01.2021
Data przyjęcia oferty pracy: 29.10.2020
Typ oferowanej pracy: Staż z urzędu pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?1133bec0f8f7112e91012514b51b518a
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO HANDLOWE "LIDER" BARBARA WILK - 2019-12-30 - Rudna Mała (podkarpackie)
Zgodnie ze stanowiskiem
BARBECUE Piotr Gancarewicz - 2015-12-11 - Starogard Gdański (pomorskie)
wg. zał
kontakt przez PUP - 2020-11-17 - Złotów (wielkopolskie)
doradztwo przy zakupie kosmetyków i artykułów drogeryjnych, dbanie o wizerunek sali sprzedaży, przestrzeganie standartów sklepu
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem - tradycyjna kuchnia polska
SERWIS SMAKU S.C. - 2018-09-04 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej :mussaka, kebab, iskender
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Ostrołęka (mazowieckie)
1. Wykonywanie czynności produkcyjnych wraz z obróbką ręczną, mechaniczną i termiczną produktów żywnościowych,2. Wydawanie gorących potraw do termosów zgodnie z recepturą potraw, obowiązującą gramaturą i ilością pacjentów,3. Transportowanie produktów żywnościowych i materiałów gospodarczych,4. Wykonywanie czynności produkcyjnych, uwzględniając najlepsze technologie przy produkcji diety podstawowej, lekkostrawnej zgodnie z zaleceniami lekarskimi.
SZPITAL KLINICZNY IM. DR. JÓZEFA BABIŃSKIEGO SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ W KRAKOWIE - 2018-11-15 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej, znajomość przepisów kuchni tureckiej, organizacja pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Tuszyn (łódzkie)
przyrządzanie posiłków
Firma Handlowa MIRO Mirosław Bem - 2019-04-24 - Łeba (pomorskie)
Przygotowywanie śniadań i kolacji (żywienie zbiorowe)
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE SPÓŁKA CYWILNA HENRYK KOWALSKI,JANINA KOWALSKA - 2020-06-16 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
jw.
Przedszkole nr 434 - 2017-07-24 - Warszawa (mazowieckie)
Produkcja i pakowanie dań z zakresu kuchni rosyjskiej, ukraińskiej, kresowej. Praca na umowę zlecenie, 40 godz./tydz.
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Wrocław (dolnośląskie)
- kucharz: profesjonalizm, zaangażowanie, dyspozycyjnośćumowa na czas określony (5 lat)
AGAT sp. z o.o. - 2016-01-04 - Rewal (zachodniopomorskie)
Gotowanie dań mięsnych, sałatek, past i dań z karty. Przygotowanie potraw dla klienta.
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
1. Przygotowywanie potraw, 2. Obsługa klientów przy stołach.
kontakt przez PUP - 2018-10-12 - Grabów (łódzkie)
Przygotowanie posiłków , nadzór nad jakością zamawianej żywności , kontrola stanów magazynowych , nadzór nas estetyką podawanych dań , rozdzielenie pracy miedzy pomocników kuchennych, nadzór nad przestrzeganiem zasad BHP w kuchni ,sprawdzanie stanu świeżości i jakości produktów wykorzystywanych do przygotowania posiłków, tworzenie nowych dań i sposobów ich podawania, przygotowywanie potraw zgodnie z zasadami żywienia , nadzór nad przygotowaniem dań na czas ich wydawaniem, dbanie o pozytywny wizerunek restauracji.
"HABENDA" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2019-07-19 - Budzyń (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-09-06 - Warszawa (mazowieckie)
Sekretarka
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Grabowiec (zachodniopomorskie)
PAKOWANIE POSIŁKÓW, PRZYGOTOWANIE STANOWISKA PRACY, SPRZĄTANIE STANOWISKA PRACY. SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ NA TOWAR, WYKONYWANIE POLECEŃ SZEFA KUCHNI WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ, MINIMUM 5 LAT STAŻU PRACY NA KUCHNI
J.B. PARTNERS ANNA TOPA - 2016-09-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zapewnienie profesjonalnej obsług klienta na kasie oraz dbanie o estetyczny wygląd i właściwy sposób ekspozycji towarów w strefie kas.
JERONIMO MARTINS POLSKA SPÓŁKA AKCYJNA - 2019-04-17 - Legionowo (mazowieckie)
Obróbka wstępna warzyw, owoców, mięsa, drobiu, sporządzanie zup, dań obiadowych, surówek, sprzątanie kuchni i sprzętów kuchennych.
ZNP ZG Hotel "Logos" - 2016-01-27 - Suwałki (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków, przygotowywanie produktów, obsługa klienta, wydawanie posiłków, sprtzedaż, obsługa kasy, porządkowanie stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-10-12 - Piła (wielkopolskie)
praca w kuchni, przygotowywanie potraw
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców - 2015-11-19 - Poznań (wielkopolskie)
gotowanie i przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe
Krzysztofik Agnieszka Zakład Fryzjerski "AGA", "Różany Dworek" - 2017-11-02 - Ignacówka (świętokrzyskie)
Przyjmowanie dostaw surowców, przygotowywanie surowców - rozdrabnianie, gotowanie, przygotowywanie i wydawanie posiłków, sprzątanie na stanowisku pracy.
Centrum Usług Turystycznych Podróże Marzeń Barbara Jaśnikowska - właściciel - 2016-06-27 - Międzygórze (dolnośląskie)
- umiejętność przygotowywania potraw kuchni azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2019-09-19 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Ostrów Mazowiecka (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE I PRODUKCJA WYROBÓW I PÓŁPRODUKTÓW KULINARNYCH, SPORZĄDZANIE POTRAW I CIAST KUCHNI POLSKIEJ I EUROPEJSKIEJ, OBLICZANIE WARTOŚCI ENERGETYCZNEJ I ODŻYWCZEJ POTRAW. POTRAWY DIETETYCZNE. PORZĄDKOWANIE POMIESZCZEŃ, ZMYWANIE PO ZAKOŃCZONEJ PRACY, DZIAŁANIA MARKETINGOWE.WYKSZTAŁCENIE: ŚREDNIEWYMAGANIA: ZNAJOMOŚĆ PODSTAW DIETETYKI, MINIMUM 3LATA NA PODOBNYM STANOWISKU, BARDZO DOBRA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGOWYNAGRODZENIE: 2250ZŁ BRUTTO
kontakt przez PUP - 2019-04-29 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- sporządzanie kanapek, zup, drugich dań, surówek, sałatek,- pomoc przy opracowywaniu jadłospisów,- obróbka wstępna warzyw i owoców,- obsługa zmywarki, kuchni, patelni, obieraczki
kontakt przez PUP - 2019-12-16 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
-Praca w Hotelu BARTNIK, Pszczółki, ul. Pomorska 1-Kontakt osobisty lub telefoniczny: 601-563-795.
KATARINA-MG MARIAN DARIUSZ GIDZIŃSKI - 2018-04-06 - Pszczółki (pomorskie)