KUCHARZ Rudna Mała oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO HANDLOWE "LIDER" BARBARA WILK
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 200 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2019-12-30
Lokalizacja: Rudna Mała (podkarpackie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO HANDLOWE "LIDER" BARBARA WILK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:36-060 Rudna Mała 35, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rudna Mała
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: rzeszowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Głogów Małopolski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.01.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doswiadczenie
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO HANDLOWE "LIDER" BARBARA WILK
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
36-060 Rudna Mała 35, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: rzeszowski
Gmina pracodawcy: Głogów Małopolski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rudna Mała
Numer budynku pracodawcy: 35
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.01.2019
Oferta pracy ważna do: 29.12.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 30.12.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 30.12.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?7589d02db4d98eaabf11489373e4a328
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie według tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej, bengalskiej, czytanie receptur, układanie menu, składanie zamówień za granicę
kontakt przez PUP - 2018-09-17 - Karczew (mazowieckie)
KUCHARZ - PIZZER - POMOC KUCHENNA.Przygotowywanie dań dla klientów pizzerii Quattro.Godziny pracy: 10:00 - 22:00
"SZWEJK" S.C. CISZEK KATARZYNA, KOSIBA MIROSŁAW - 2019-07-31 - Dębica (podkarpackie)
gotowanie, sporządzanie potraw dla gości hotelowych
kontakt przez PUP - 2019-06-04 - Jarosławiec (zachodniopomorskie)
przyrzadzanie potraw, tworzenie menu
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Korbielów (śląskie)
Smażenie burgerów na grillu, smażenie w głębokim oleju, przygotowywanie burgerów, bieżące utrzymywanie w czystości stanowiska pracy.
Baks Alina Borucka Restauracje McDonald's - 2019-03-13 - Lębork (pomorskie)
Wykonywanie prac na stanowisku kucharza w dziale żywienia. Przygotowywanie i wydawanie posiłków.
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ "UZDROWISKO SOPOT" W SOPOCIE - 2018-04-10 - Sopot (pomorskie)
okreslone we wniosku
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Radowo Małe (zachodniopomorskie)
Sporządzanie posiłków, napoi z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń, obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, obróbka surowców, ocena surowców półproduktów i wyrobów gotowych, wykańczanie, dekorowanie, sporządzanie potraw kuchni regionalnych oraz kuchni polskiej, przestrzeganie przepisów BHP i PPOŻ
KARSON - MILEWSKI, STASIAK SPÓŁKA JAWNA - 2016-09-08 - Wołomin (mazowieckie)
Przygotowanie potraw kuchni arabskiej oraz podawanie klientowi.
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Płońsk (mazowieckie)
Kucharz, przygotowywanie posiłków śniadanie, obiad, podwieczorek,
kontakt przez PUP - 2018-08-22 - Grądy (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o smak i jakosc potraw, utrzymywanie w nalezytej czystosci sprzetu i pomieszczeń kuchennych
Karczma Mazurska Stefan Chmielewski Ostróda - 2017-08-28 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
przyjmowanie i realizacja zamówień, przygotowywanie półproduktów, dbałość o porządek w miejscu pracy
Wzgórze Smaków Usługi Gastronomiczne - Izabella Nawrocka - 2017-01-12 - Puszczykowo (wielkopolskie)
wg stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Kraków (małopolskie)
- przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością sporządzanych potraw, racjonalne zarządzanie składnikami, przestrzeganie przepisów BHP w kuchni, estetyczne wydawanie potraw, dopilnowanie porządku- miejsce wykonywania pracy: 63-100 Śrem, ul. Wyszyńskiego 16- praca na dwie zmiany w godzinach 5-13, 12-20
Ośrodek Wspomagający Edukację Jolanta Tylman - 2018-07-25 - Śrem (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków
Ośrodek Kolonijny "Magnat" - 2018-03-18 - Łeba (pomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Zielonka (mazowieckie)
Przygotowywanie pizzy, kebabów oraz dań z półproduktów. Dbanie o czystość miejsca pracy. Przyjmowanie i wydawanie zamówień.
PP POLSKA Iwona Lackosz - 2017-07-26 - Jasło (podkarpackie)
wysoka znajomość sztuki kulinarnej i wprowadzenie nowinek kulinarnych, umiejętność tworzenia nietuzinkowych dekoracji, kreatywność na wysokim poziomie
FIRMA GASTRONOMICZNA Bożena Walczak - 2019-09-20 - Starogard Gdański (pomorskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Szarów (małopolskie)
przygotowywanie dań sushi, dania z grilla, dania zimne i gorące, zupy z owoców morza, krojenie ryb, przygotowywanie ryżu, przygotowywanie menu na imprezy okolicznościowe.
kontakt przez PUP - 2019-03-08 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni śródziemnomorskiej (włoskiej) oraz kuchni wschodniej, (ukraińskiej, rosyjskiej, białoruskiej)opracowanie menu, sporządzanie listy zakupów
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Białystok (podlaskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Iława (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań obiadowych
Firma Handlowo-Gastronomiczna Katarzyna Lewandowska - 2016-02-01 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przyrządzanie potraw zgodnie z aktualną kartą dań; umiejętnosć gotowania nowoczesnej kuchni (sous vide itp.), wprowadzenie karty dań kuchni buałoruskiej i litewskiej.
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWO USŁUGOWE EKSPORT-IMPORT LEOKADIA WÓJCIK - 2017-05-16 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Przygotowanie dań, posiłków oraz ich wydawanie, organizowanie przyjęć i cateringów.
RESTAURACJA STAROBRZESKA - 2016-12-06 - Oława (dolnośląskie)
obsługa klientów, kontakt z chińskim zarządem Spółki oraz kierownictwem sklepu, przygotowywanie ,emu w języku chińskim i polskim, przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość i sterylność kuchni
kontakt przez PUP - 2017-10-06 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, opracowanie menu i utrzymanie czystości
Krzysztof Czarnocki - 2017-09-01 - Płońsk (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie dań w restauracji "Szyszka Chmielu"
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Lubin (dolnośląskie)
zakres zgodny z harmonogramem
kontakt przez PUP - 2019-06-25 - Sosnowa Wola (lubelskie)
- branża gastronomia- przygotowanie dań kuchni indyjskiej- praca stojąca- wysokie temperatury
kontakt przez PUP - 2019-01-28 - Łódź (łódzkie)