KUCHARZ 艁eba oferta pracy Firma Handlowa MIRO Miros艂aw Bem
![Najwi臋kszy wyb贸r odzie偶y](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przyrz膮dzanie posi艂k贸w
Data publikacji: 2019-04-24
Lokalizacja: 艁eba (pomorskie)
Pracodawca: Firma Handlowa MIRO Miros艂aw Bem
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Nadmorska 7, 84-360 艁eba, powiat: l臋borski, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przyrz膮dzanie posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: 艁eba
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: l臋borski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艁eba
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 24.04.2019
Data zako艅czenia pracy: 30.09.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy: Firma Handlowa MIRO Miros艂aw Bem
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w L臋borku
Adres pracodawcy:
80-001 Gda艅sk, powiat: m. Gda艅sk, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gda艅sk
Gmina pracodawcy: Gda艅sk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Gda艅sk
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w L臋borku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.04.2019
Oferta pracy wa偶na do: 22.05.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 24.04.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 24.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?38afa8444a625465ea43b5c6b43d75ee
Podobne oferty pracy
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni tajskiej. Praca na dwie zmiany w r贸wnowa偶nym systemie pracy. Praca w lokalach nale偶膮cych do firmy ATC Sp. z o.o.
kontakt przez PUP - 2015-12-30 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie r贸偶nego rodzaju potraw, koordynowanie prac膮 na kuchni
Uniwersytecki Szpital Dzieci臋cy w Krakowie - 2016-09-26 - Krak贸w (ma艂opolskie)
wz
kontakt przez PUP - 2017-05-11 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, obr贸bka wst臋pna surowc贸w, utrzymanie czysto艣ci w obr臋bie kuchni
Warmax s.c., Anna Krech, Andrzej Krech - 2019-01-15 - Dobre Miasto (warmi艅sko-mazurskie)
- monta偶 wi膮zek kablowych, urz膮dze艅 elektronicznych;- kontrola jako艣ci wytwarzanego produktu,- w艂a艣ciwe wype艂nianie dokumentacji produkcyjnej; - praca na dwie zmiany: 6.00-14.00 oraz 14.00-22.00
DUTRON 艢REM Sp. z o.o. - 2018-01-12 - Psarskie (wielkopolskie)
Aktywne i samodzielne pozyskiwanie nowych klient贸w, przygotowywanie ofert, prowadzenie negocjacji i zawieranie um贸w na sprzeda偶 ( 艣rodki ochrony indywidualnej BHP)
PW ELMAR - 2015-11-24 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
pakowanie i kompletowanie wyrob贸w
SK-Work Sp. z o.o. - 2016-11-17 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i produkcja wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych przy u偶yciu pieca konwekcyjno - parowego. Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoi i deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych.
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Piaski (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o jako艣膰 przygotowywanych potraw, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w
GEOVITA S.A WARSZAWA - 2018-10-23 - Czarna G贸rna (podkarpackie)
- Przygotowywanie p贸艂produkt贸w d\o wydawania da艅, sporz膮dzanie sos贸w, farszy, zup, podleg艂y szefowi, ponosi odpowiedzialno艣膰 za sprz臋ty w swojej cz臋艣ci kuchni, prace przygotowawcze, utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 1850 z艂/brutto, mo偶liwa premia. Praca na umow臋 o prac臋 na okres pr贸bny, a po nim umowa na czas okre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa, pi臋膰 z siedmiu dni w tygodniu, elastyczny grafik. Praca: 6:00-14:00, 12:00-20:00 + soboty, niedziel, niekt贸re 艣wi臋ta. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe, praktyka zawodowa. Praca zwi膮zana z wyjazdami poza Katowice (festiwale, zloty, itp.) - zakwaterowanie i wy偶ywienie zgodnie z przepisami prawa pracy.
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie da艅
Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski - 2018-01-09 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw (g艂贸wnie kuchni polskiej), obs艂uga kasy fiskalnej, dba艂o艣膰 o higien臋 w kuchni i na sali
Double S Adam Skolik - 2019-02-26 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
Przyjmowanie , wydawanie materia艂贸w z magazynu
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
Przygotowywanie pizzy. Dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy.
Celtronic Tomasz B艂achnio - 2016-01-07 - Celestyn贸w (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowanie posi艂k贸w kuchni polskiej. Praca 5 dni w tygodniu (pon.-niedz.) miedzy 10:00 a 23:00. Wynagrodzenie od 2100 z艂 brutto do uzgodnienia.
1.FIRMA "STYL" 2."CAFE STYL" S.C.LEONA MICHA艁EK,STANIS艁AWA OLCHAWA - 2018-07-18 - Krak贸w (ma艂opolskie)
wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne lub do艣wiadczenie jako kucharz.
ARTMI SP脫艁KA AKCYJNA - 2017-04-03 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Gotowanie podstawowych potraw, zup, sma偶enie mi臋s, przygotowywanie sur贸wek. Wydawanie przygotowanych potraw zgodnie ze z艂o偶onymi zam贸wieniami.Miejsce wykonywania pracy: Parking August贸wka, gm. Ka艂uszyn.
EMIDA SP脫艁KA JAWNA REK-SZERSZENIEWSCY - 2018-08-09 - Ka艂uszyn (mazowieckie)
wyr贸b pizzy innych da艅 podawanych w lokalu
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Wielu艅 (艂贸dzkie)
kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2016-01-04 - Tuszyn (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg receptur kuchni tureckiej, wydawanie posi艂k贸w. Zatrudnienie na 1/2 etatu.
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Rzg贸w (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 o prac臋 na czas nieokre艣lony w godz. 10-18 w Ko艂obrzegu. Praca r贸wniez w weekendy.W sezonie letnim mo偶liwo艣膰 pracy max. do godz. 23:00.
Firma Us艂ugowo - Handlowa ROMA Tomasz Kubiak (Sma偶alnia MOLA) - 2016-04-08 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
przestrzeganie instrukcjiobs艂ugi kot艂贸w CO,systematyczne oczyszczanie kot艂贸w CO,przestrzeganie utrzymania odpowiedniej temperatury w kot艂ach
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCJI, HANDLU I US艁UG"JANEX'SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-03-08 - Norki (warmi艅sko-mazurskie)
obs艂uga maszyn pakuj膮cych brykiety grillowe lub w臋giel drzewny w papierowe worki, foliowanie palet, dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy, w razie konieczno艣ci pomoc przy roz艂adunku surowca do pakowania; godziny pracy: 06:00-14:00, 14:00-22:00, 22-06
Firma "Bracia Tokarscy" Jan Tokarski - 2016-01-08 - D膮browice (opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie min. zawodowe, mile widziana ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w, gotowanie. Miejsce wykonywania pracy: LUBLIN- KARPACZ (zakwaterowanie).
LOGO-LIFT S.C. - 2016-11-07 - Lublin (lubelskie)
Samodzielne organiozwanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami potraw, napoj贸w, p贸艂produkt贸w kulniarnych, stosowane do potrzeb dobieranie i pos艂ugiwanie sie narz臋dziami i sprz臋tem zmechanizowanym , oceanianie jako艣ci surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych potraw.
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Gdynia (pomorskie)
Wykonywanie zam贸wie艅
"BAR NEPTUN" EDYTA WARCHO艁 - 2016-06-27 - Dobrzech贸w (podkarpackie)
Dania restauracyjne
OLMAR&COMPANY - 2016-08-18 - Puck (pomorskie)
- Organizowanie i kontrola pracy personelu kuchennego. Opracowywanie jad艂ospisu. Sporz膮dzanie cogodzinnego zapotrzebowania 偶ywno艣ci i pobieranie z magazynu. Przygotowywanie posi艂k贸w dla mieszka艅c贸w internatu. Utrzymywanie porz膮dku, czysto艣ci sanitarnej w miejscu pracy. Obr贸bka wst臋pna warzyw.- Wynagrodzenie: od 2186 z艂/brutto + wys艂uga lat. Praca na umow臋 o prac臋 na zast臋pstwo. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. - Praca: 7:00-15:00. Wymagane wykszta艂cenie min. 艣rednie (kierunek dowolny). Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 4 lata na stanowisku kucharza. Wymagane aktualne badania do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych. Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (7:30-15:00) (Tel. 32-256-63-88) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Technik贸w 5, 40-326 Katowice).
KATOWICKIE CENTRUM EDUKACJI ZAWODOWEJ IM. POWSTANC脫W 艢L膭SKICH - 2018-11-15 - Katowice (艣l膮skie)