KUCHARZ Łuków oferta pracy "FRANEK" Piotr Franczak
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4 210 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie dań kuchni polskiej zgodnie z obowiązującymi standardami z użyciem narzędzi i maszyn gastronomicznych, zarządzanie personelem,
Data publikacji: 2019-06-11
Lokalizacja: Łuków (lubelskie)
Pracodawca: "FRANEK" Piotr Franczak
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Świderska 53, 21-400 Łuków, powiat: łukowski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie dań kuchni polskiej zgodnie z obowiązującymi standardami z użyciem narzędzi i maszyn gastronomicznych, zarządzanie personelem,
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 210 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 3000 zł netto + premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łuków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: łukowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łuków
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 210 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.06.2019
Data zakończenia pracy: 11.09.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 4)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zasadnicze zawodowe, staż pracy 4 lata na stanowisku kucharz, umiejętność zarządzania zespołem
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 4
Nazwa pracodawcy: "FRANEK" Piotr Franczak
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łukowie
Adres pracodawcy:
21-421 Tuchowicz 26a, powiat: łukowski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 8-16
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: łukowski
Gmina pracodawcy: Stanin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Tuchowicz
Numer budynku pracodawcy: 26a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łukowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.06.2019
Oferta pracy ważna do: 10.07.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 11.06.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 11.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?8cc2e7d151a9684874c28ade37b3cd2e
Podobne oferty pracy
jw.
PRZEDSZKOLE NR 299 „BERNARDYŃSKIE KRASNALE” - 2017-09-22 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla pensjonariuszy DPS z uwzględnieniem diet.
"Przytulna" s.c. Sebastian Kłapyta, Elżbieta Kłapyta - 2017-04-12 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Zgodny ze stanowiskiem.
Usługi Ogólnobudowlane Piotr Skiba - 2017-03-17 - Milicz (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
JOL-MARK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-19 - Oświęcim (małopolskie)
praca zmianowa,wymagająca dużęj odporności na stres i wyjątkowe sytuacje,wymagana komunikatywność,cierpliwość i dyspozycyjność,przygotowywanie posiłków
Zakład Poprawczy w Grodzisku Wlkp. - 2016-09-02 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw wg. receptury.Zapewnieniewysokiej jakości produktów i usług, zachowanie estetyki wydawanych dań,przestrzeganie standardów postępowania z żywnością HACCP,prawidłowe magazynowanie zywności i sprzętu.
Przedsiębiorstwo Usługowe "Świder-Ski" Grzegorz Świderski - 2019-02-01 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Warszawa (mazowieckie)
Sprzątanie, mycie i dezynfekcja urządzeń, pomieszczeń oraz wyposażenia oddziału. Pomoc przy pielęgnacyjnych czynnościach pielęgniarskich. Udzielanie pomoc chorym poprzez pomoc w zaspokajaniu przez nich potrzeb fizjologicznych oraz mycie i dezynfekcja naczyń po wydzielinach i wydalinach.
kontakt przez PUP - 2017-10-23 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie podstawowego asortymentu potraw z surowców i pólproduktów spożywczych w oparciu o normy i receptury gastronomiczne, oraz wypiekanie pizzy w specjalnym do tego przeznaczonym piecu,pomoc w innych pracach kuchennych, stosowanie zasad HACCP,utrzymanie w czystości miejsca pracy, praca od godz.12-16/17-21, praca na 1/2 etatu
APR Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-07-08 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posiłków, dźwiganie do 15 kg-kobiety, do 30 kg- mężczyźni. Praca na umowę o pracę w godz. 6-16 w systemie równoważnym w Kołobrzegu, również w weekendy.
FOOD INVESTMENT S.A. - 2018-04-24 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
odpowiednie sporządzanie posiłków zgodnie z zasadami dietetyki, racjonalne gospodarowanie surowcem, dbanie o przestrzeganie zasad dystrybucji posiłków oraz procedur i standardów
WOJEWÓDZKI SZPITAL ZESPOLONY IM. L. RYDYGIERA W TORUNIU - 2019-04-02 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Oferta dla osób do 30 roku życia. Przygotowywanie posiłków, ustalanie menu, dbałość o czystość stanowiska pracy. Praca w godz. 06:00-19:00 na dwie zmiany.
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej
PRNC Antonina Pavliuk - 2018-12-17 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przyrzadzanie potraw kuchni orientalnej.
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków.
Bar "Piwniczka 2" Sylwia Kasak - 2016-03-17 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
"Geovita" S.A. - 2016-05-09 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie dań z karty menu, marynowanie mięs, obróbka cieplna mięsa. Umowa zlecenie lub o pracę.
MONIKA CZERWIŃSKA-ZIEMANN VILLA PALLADIUM - 2016-07-22 - Miszewo (pomorskie)
Wg. harmnonogramuRP
kontakt przez PUP - 2018-08-29 - Strzelce Krajeńskie (lubuskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Łódź (łódzkie)
obsługa klienta na płaszczyźnie administracyjnej ze szczególnym uwzględnieniem organizacji logistyki instrumentariów w magazynach wewnętrznych i zewnętrznych
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Lewickie (podlaskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Warszawa (mazowieckie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-10-14 - Poddębice (łódzkie)
Przygotowanie dań kuchni tajskiej. Miejsce pracy: Wrocław Kontakt kandydatów z pracodawcą telefoniczny.Oferta znajduje się w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-08-02 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich lub chińskich
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie i wypiek pizzy
PIZZERIA "SPERANZA" Zbigniew Strojny - 2016-05-04 - Grajewo (podlaskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Przygotowywanie posiłków. Śniadań, bankietów, imprez okolicznościowych.Umowa zlecenie na okres próbny - docelowo umowa na stałe.
DWP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-09 - Lublin (lubelskie)
Praca samodzielna, prowadzenie kuchni w restauracji, kuchnia polska.
FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA "MAK"; RESTAURACJA "SOPLICÓWKA" KASPERSKA-BABIK MAŁGORZATA KRYSTYNA - 2017-09-06 - Otwock (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW KUCHNI POLSKIEJ I UKRAIŃSKIEJ, PEŁNA DYSPOZYCYJNOŚĆ, WYDAWANIE POSIŁKÓW DLA GOŚCI RESTAURACJI, POROZUMIEWANIE SIĘ ZE WSPÓŁPRACOWNIKAMI W JĘZYKU UKRAIŃSKIM,WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, DOŚWIADCZENIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ I UKRAIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA, 3 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO, PORZĄDANA BIEGŁA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA UKRAIŃSKIEGO, GODZINY PRACY 11.00-23.00, WYNAGRODZENIE BRUTTO 15,50 ZŁ/H
TJN MICHAŁ RYBARCZYK - 2018-11-02 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Zamawianie towaru, odbiór dostaw, rozliczenia kasowe, remanenty, nadzór nad pracownikami.
Zakład Piekarniczo-Cukierniczy Bożena Sokołowska - 2017-10-06 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
opracowywanie scenariuszy pod kątem prowadzenia zajęć historyczno-edukacyjnych z epoki wpływów rzymskich, oprowadzanie wycieczek i grup indywidualnych po terenie Faktorii Handlowej- osady rekonstrukcyjnej z okresu wpływów rzymskich, pomoc i organizacja przy imprezach własnych oraz zewnętrznych imprezach zleconych na Faktorii Handlowej, udział w promocji zewnętrznej obiektu i dbanie o jego rozwój, opieka nad wystawami znajdującymi się na terenie obiektu, bieżąca konserwacja urządzeń, wystaw, ekspozycji, drobne prace remontowe, utrzymanie obiektu w prawidłowym stanie technicznym.
Centrum Kultury i Sportu w Pruszczu Gdańskim - 2018-06-05 - Pruszcz Gdański (pomorskie)