KUCHARZ Lędowo-Osiedle oferta pracy 6 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 760 PLN
Zakres obowiązków: PRZYJĘCIE NA CZAS ZMIANY PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH ZNAJDUJĄCYCH SIĘ W MAGAZYNKU PRZYKUCHENNYM; POBIERANIE PRODUKTÓW Z MAGAZYNU ŻYWNOŚCIOWEGO DO KUCHNI ZGODNIE Z ASYGNATĄ; PRZYRZĄDZANIE POTRAW ZGODNIE Z JADŁOSPISEM, RECEPTURĄ I PROCESEM TECHNOLOGICZNYM; DBAŁOŚĆ O NALEŻYTY STAN SANITARNO-HIGIENICZNY POMIESZCZEŃ KUCHENNYCH, SPRZĘTU ORAZ STANOWISK PRACY; PRAWIDŁOWA EKSPLOATACJA SPRZĘTU GASTRONOMICZNEGO, CHŁODNICZEGO I KUCHENNEGO; PODZIAŁ NA PORCJE I ROZDZIAŁ POSIŁKÓW; PRZECHOWYWANIE POSIŁKÓW WE WŁAŚCIWYCH WARUNKACH; ZNAJOMOŚĆ JADŁOSPISU I STANU ŻYWIONYCH W DANYM DNIU; WYDAWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z JADŁOSPISEM I GRAFIKIEM; POSŁUGIWANIE SIĘ TYLKO SPRAWNYMI URZĄDZENIAMI I NARZĘDZIAMI.OKRES PRÓBNY 3 MIESIĄCE Z MOŻLIWOŚCIĄ PRZEDŁUŻENIA. GODZINY PRACY 7.30-15.30.
Data publikacji: 2020-02-04
Lokalizacja: Lędowo-Osiedle (pomorskie)
Pracodawca: 6 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:76-270 Lędowo-Osiedle 1N, powiat: słupski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
PRZYJĘCIE NA CZAS ZMIANY PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH ZNAJDUJĄCYCH SIĘ W MAGAZYNKU PRZYKUCHENNYM; POBIERANIE PRODUKTÓW Z MAGAZYNU ŻYWNOŚCIOWEGO DO KUCHNI ZGODNIE Z ASYGNATĄ; PRZYRZĄDZANIE POTRAW ZGODNIE Z JADŁOSPISEM, RECEPTURĄ I PROCESEM TECHNOLOGICZNYM; DBAŁOŚĆ O NALEŻYTY STAN SANITARNO-HIGIENICZNY POMIESZCZEŃ KUCHENNYCH, SPRZĘTU ORAZ STANOWISK PRACY; PRAWIDŁOWA EKSPLOATACJA SPRZĘTU GASTRONOMICZNEGO, CHŁODNICZEGO I KUCHENNEGO; PODZIAŁ NA PORCJE I ROZDZIAŁ POSIŁKÓW; PRZECHOWYWANIE POSIŁKÓW WE WŁAŚCIWYCH WARUNKACH; ZNAJOMOŚĆ JADŁOSPISU I STANU ŻYWIONYCH W DANYM DNIU; WYDAWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z JADŁOSPISEM I GRAFIKIEM; POSŁUGIWANIE SIĘ TYLKO SPRAWNYMI URZĄDZENIAMI I NARZĘDZIAMI.OKRES PRÓBNY 3 MIESIĄCE Z MOŻLIWOŚCIĄ PRZEDŁUŻENIA. GODZINY PRACY 7.30-15.30.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 760 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lędowo-Osiedle
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: słupski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ustka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 760 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.02.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Kucharz
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
umiejętności kulinarne - gotowania (kucharz - garmażer)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Kurs Kucharza
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
[Umiejętność 1] : UMIEJĘTNOŚĆ WSPÓŁPRACY W ZESPOLE
Nazwa pracodawcy: 6 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
76-270 Lędowo-Osiedle 1N, powiat: słupski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
DOKUMENTY APLIKACYJNE: ZGODA NA PRZETWARZANIE DANYCH OSOBOWYCH, KWESTIONARIUSZ DLA OSOBY UBIEGAJĄCEJ SIĘ O ZATRUDNIENIE, WNIOSEK O PRZYJĘCIE DO PRACY, CV podpisane, OŚWIADCZENIE O PEŁNEJ ZDOLNOŚCI DO CZYNNOŚCI PRAWNYCH, KSEROKOPIE DYPLOMÓW, UKOŃCZENIA KURSÓW, SZKOLEŃ ITP, DWA ZDJĘCIA.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: słupski
Gmina pracodawcy: Ustka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lędowo-Osiedle
Numer budynku pracodawcy: 1N
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.02.2020
Oferta pracy ważna do: 21.02.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 04.02.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 04.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?3d7f4d552b6b812575774997cfbc15e9
Podobne oferty pracy
-
SHERLOCK HOLMES Ewa Sajewicz - 2016-08-03 - Białystok (podlaskie)
prace gastronomiczne
Sylwester Gładysz Punkt Małej Gastronomi "CFK" - 2019-02-20 - Trzebiatów (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw: Mamalyga, sałatka Szuba; komponowanie kart posiłków; utrzymanie porządku
CSR WIĄCZYŃ SP. Z O.O. - 2020-12-03 - Wiączyń Dolny (łódzkie)
Praca na stanowisku kucharz
Pracownia Geodezyjna Rafał Buzun - 2015-12-15 - Augustów (podlaskie)
Wydawanie i przygotowywanie posiłków
TABU Olga Mikołajczyk - 2016-05-06 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
Pomoc w prowadzeniu dokumentacji budowy, nadzorowanie pracowników i kontrola techniczna. Praca na terenie powiatu jarosławskiegoWYMAGANIA: wykształcenie wyższe budowlaneKONTAKT Z PRACODAWCĄ TEL. 536 393 633
EKOLINE BUDOWNICTWO SP. Z O. O. - 2017-09-01 - Niziny (podkarpackie)
- Przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej.- Wynagrodzenie: 13,70 zł/brutto. Praca na umowę zlecenie do 31.12.2019 r. Zlecenie wykonywane min. 90 godzin miesięcznie.- Zlecenie będzie wykonywane w godzinach: 7:30-16:00 + soboty, niedziele. Wymagana znajomość potraw kuchni ukraińskiej. Umiejętność przygotowywania dań kuchni ukraińskiej. Wymagana aktualna Książeczka sanepidu.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Katowice (śląskie)
Przygotowanie pizzy
NIGRO P.P.H.U. - 2020-10-01 - Celestynów (mazowieckie)
przygotowywanie dań i posiłków małej gastronomii, kebabów i dań kuchni libańskiej, utrzymanie czystości kuchni, obsługa urzą∂zeń kuchennych, przestrzeganie zasad BHP, wydawanie i sprzedaż posiłków
KEBAB SIDON Restauracja Libańska KHOKAN ROZARIO - 2020-08-05 - Brzeg Dolny (dolnośląskie)
OCENA SUROWCÓW, PÓŁPRODUKTÓW, OBLICZANIE WARTOŚCI ENERGRTYCZNYCH ORAZ ODŻYWCZYCH, SPORZĄDZANIE POTRAW KUCHNI WŁOSKIEJ- PIZZA, CIASTO, MAKARONY ITD.WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ KUCHNI WŁOSKIEJ-PIZZA, AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE W KUCHNI WŁOSKIEJ MIN. 2 LATA, DOBRA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA WŁOSKIEGO I NIEMIECKIEGO W MOWIE MILE WIDZIANASTAWKA ZA GODZINĘ 16,50 ZŁPRACA W GODZINACH: 10:30-18:30
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- przygotowanie dań z menu restauracji- utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych- obsługa uroczystości i imprez cateringowych- praca w przedziale godz. 12:00 - 01:00 ( także w dni wolne )
kontakt przez PUP - 2020-07-13 - Łódź (łódzkie)
składanie eko-ogniska, obsługa wózka paletowego, obsługa zgrzewarek do foliowania, zarządzanie gospodarką magazynową, kontrolowanie ilosci komponentów i inne prace produkcyjno-magazynowe
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Chełmek (małopolskie)
przygotowywanie cateringów, śniadań; przygotowywanie ofert cateringowych w języku ukraińskim; kontrola jhakości; przygotowywanie deserów na wysokim poziomie;
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Opole (opolskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, mycie sprzętu kuchennego
kontakt przez PUP - 2019-08-30 - Łagów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków z zakresu kuchni polskiej.
BAR "ŻUŁAWSKI" Krystyna, Artur,Marek Lepek - 2016-04-04 - Gdańsk (pomorskie)
Obieranie warzyw, pomoc przy produkcji, gotowanie potraw, dokonywanie oceny jakościowej półproduktów i gotowych potraw
kontakt przez PUP - 2016-04-07 - Rytro (małopolskie)
Wg programu stażu.
kontakt przez PUP - 2018-03-02 - Rudawa (dolnośląskie)
przygotowanie potraw oraz wydanie w dniu imprezy
Notus Agnieszka Witkowska - 2020-06-05 - Turzany (kujawsko-pomorskie)
Wydawanie posiłków profilaktycznychSprzątanie stołówek i stanowisk pracyPrzygotowywanie posiłków Przygotowywanie napojów zimnych i gorących
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
• praca na magazynie firmy motoryzacyjnej• kompletowanie zamówień do wysyłki• praca zmianowa
PROBET Sp. z o.o. - 2016-07-14 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw dostępnych w menu firmy
Firma Usługowo-Handlowa "ZAMKOWA" Sebastian Kaźmierczak - 2016-01-07 - Oborniki (wielkopolskie)
produkcja wyrobów garmażertynych
kontakt przez PUP - 2019-04-24 - Libusza (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2019-01-22 - Warszawa (mazowieckie)
-Praca na wysokościach, prace dekarskie, budowlane,-Kontakt telefoniczny 506 022 602,-Praca na terenie powiatu tczewskiego, malborskiego i gdańskiego.-Wynagrodzenie 3.000 zł netto.
"MUELLER" TOMASZ MUELLER - 2017-12-06 - Tczew (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW I CIAST KUCHNI ZDROWEGO WYPIEKU, ECO, PRZYGOTOWYWANIE PRODUKTÓW, OWOCÓW I WARZYW, MYCIE, KROJENIE, GOTOWANIE I PIECZENIEWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW I CIAST, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCH, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, POŻĄDANE DOŚWIADCZENIE ZAWODOWEPRACA W GODZINACH: 08:00-16:00STAWKA ZA GODZINĘ 14,70 ZŁ30GODZIN PRACY W TYGODNIU
kontakt przez PUP - 2018-12-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Praca w charakterze kucharza w dziale żywienia. Praca dwuzmianowa, I zmiana od 6:00 do 14:00 , II zmiana od 12:00 do 20:00.Po okresie próbnym możliwość zatrudnienia na czas nieokreślony.
Sanatorium Uzdrowiskowe "Nida-Zdrój" Sp. z o.o. - 2017-10-06 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
wg programu stazu
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Końskie (świętokrzyskie)
montaż kabli światłowodowych
kontakt przez OHP - 2016-11-07 - Smolice (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Warszawa (mazowieckie)
Prace remontowe w utrzymaniu ruchu.
"JAROMECH" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-04-21 - Jaroszów (dolnośląskie)