KUCHARZ Łaszczówka-Kolonia oferta pracy Zieliński Janusz Restauracja "ARKADIA"
Najatrakcyjniejsze wyposażenie łazienki.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 250 - 3 500 PLN
Zakres obowiązków: Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej, wykonywanie potraw, deserów, napoi, sporządzanie potraw regionalnych, porcjowanie i dekorowanie dań.
Data publikacji: 2019-10-11
Lokalizacja: Łaszczówka-Kolonia (lubelskie)
Pracodawca: Zieliński Janusz Restauracja "ARKADIA"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:22-600 Łaszczówka-Kolonia 79, powiat: tomaszowski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej, wykonywanie potraw, deserów, napoi, sporządzanie potraw regionalnych, porcjowanie i dekorowanie dań.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 250 - 3 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
praca pomiędzy godz.: 10:00-22:00 wg grafiku zmiany
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łaszczówka-Kolonia
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tomaszowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Tomaszów Lubelski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 250 - 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.10.2019
Data zakończenia pracy: 20.01.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: pomaturalne/policealne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: zasadnicze zawodowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe 4-letnie
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie ogólnokształcące
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: sporządzanie potraw i napojów
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziane doświadczenie zawodowe w gastronomii minimum 12 miesięcy
Nazwa pracodawcy: Zieliński Janusz Restauracja "ARKADIA"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tomaszowie Lubelskim
Adres pracodawcy:
22-600 Łaszczówka-Kolonia 79, powiat: tomaszowski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie z PUP
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: pon.-pt., Godziny : 08:00-15:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: tomaszowski
Gmina pracodawcy: Tomaszów Lubelski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łaszczówka-Kolonia
Numer budynku pracodawcy: 79
Profil działalności pracodawcy: Restauracja, hotel i salon SPA
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tomaszowie Lubelskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.10.2019
Oferta pracy ważna do: 08.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 11.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 11.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?1bc6e16b3db194f94b193fa9c1676452
Podobne oferty pracy
przygotowanie potraw kuchni wschodniej ( rosyjskiej, ukraińskiej, białoruskiej i uzbeckiej), ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, zarzadzanie budżetem na wydatki spożywcze, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowywanych potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualna wymianę przyrządów używanych w kuchni, udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowane potrawy
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Białystok (podlaskie)
gotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Wierzbiny (warmińsko-mazurskie)
- Organizowanie i kontrola pracy personelu kuchennego. Opracowywanie jadłospisu. Sporządzanie cogodzinnego zapotrzebowania żywności i pobieranie z magazynu. Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców internatu. Utrzymywanie porządku, czystości sanitarnej w miejscu pracy. Obróbka wstępna warzyw.- Wynagrodzenie: od 2186 zł/brutto + wysługa. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca od poniedziałku do czwartku w godzinach: 7:00-15:00, w piątki: 6:00-14:00. Wymagane wykształcenie min. średnie. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 4 lata na stanowisku kucharza. Wymagane aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (7:30-15:00) (Tel. 32-256-63-88) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Techników 5, 40-326 Katowice).
KATOWICKIE CENTRUM EDUKACJI ZAWODOWEJ IM. POWSTANCÓW ŚLĄSKICH - 2017-09-14 - Katowice (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
ROYAL-BALTIC M.W. BURZYŃSCY S.J. - 2016-12-29 - Ustka (pomorskie)
zgodnie z umową
kontakt przez PUP - 2018-11-08 - Kluczbork (opolskie)
prace przygotowawcze, obowiązki kucharza, pełen etat, jedna zmiana, praca Nowy Folwark, umowa na okres próbny,
COUNTRY CLUB IGA ROGOZIŃSKA - 2016-01-14 - Nowy Folwark (wielkopolskie)
Pracodawca oferuje prace na stanowisku samodzielnego kucharza. Praca w restauracji, przygotowywanie posiłków według receptury, obsługa gości hotelowych, imprez okolicznościowych, umiejętność pracy w zespole, dobra organizacja pracy. Godziny pracy: 13.00- 21.00
"ARMO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-09-24 - Zajączkowo (pomorskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Łódź (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, sprzątanie stanowiska pracy.
HOTELIK I RESTAURACJA "SUDETY" ALEKSANDER RAJCZYK - 2019-10-25 - Głuchołazy (opolskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich
kontakt przez PUP - 2017-05-14 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-01-10 - Warszawa (mazowieckie)
Gotowanie, utrzymanie porządku w kuchni, praca zespołowa w kuchni, umiejętności dotyczące obsługi sprzętu kuchennego.
Max Food Ahmad Fawad - 2019-03-22 - Ołtarzew (mazowieckie)
Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunkowe, doświadczenie minimalne wymagane, Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Restauracja POD DZWONEM Przemysław Paszek - 2018-08-13 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Poszukiwanie i sprzedaż ładunków transportowych na terenie Europy
FONOKAJ SP.ZO.O. SP.K. - 2019-07-16 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie potraw, porcjowanie posiłków
SANPRO CONSULTING BPO Sp. z o.o. - 2018-07-04 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
montaż oraz ćwiekowanie czubów
RAVEN TRADE sp.zo.o - 2016-03-01 - Radom (mazowieckie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2019-10-25 - Libusza (małopolskie)
przygotowywanie potraw, odpowiedzialność za kuchnie
FUNDACJA JASZKA - 2017-03-28 - Katowice (śląskie)
Praca przy produkcji oraz wydawaniu potraw
HOTEL PAŁAC ALEXANDRINUM - 2019-09-10 - Poświętne (mazowieckie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków w barze
"B-3" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2019-06-19 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Pomoc stolarza
Leszek Wardzała Zakład Stolarski Wardzała - 2017-03-14 - Wierzchosławice (małopolskie)
przygotowywanie potraw z menu
PIZZA FABRICO PATRYK NOWAKOWSKI - 2019-05-07 - Turek (wielkopolskie)
przygotowywanie stanowiska pracy, przestrzeganie przepisów ppoż i bhp, obróbka wstępna produktów , przygotowywanie potraw, deserów, obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, zabezpieczanie przed zepsuciem.
kontakt przez PUP - 2019-07-15 - Chojna (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
Sortowanie, układanie towaru; prace związane z wydawaniem towaru; kontakt telefoniczny z odbiorcami z Rosji, Ukrainy i Białorusi.
kontakt przez PUP - 2019-02-18 - Ołtarzew (mazowieckie)
w/g stanowiska
ZPC "ZŁOTY KŁOS" W. Binkowska, D. Binkowska Sp. jawna Kielce - 2017-10-05 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowanie pizzy oraz jej wypiek wg. receptury Del Piero,sporządzanioe posiłków na bazie wcześniej gotowanych wywarów tj. zóp, sosów
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Gorlice (małopolskie)
x
Teresa Żur - Restauracja Orientalna - 2019-05-08 - Białystok (podlaskie)