KUCHARZ Koszalin oferta pracy "B-3" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie i wydawanie posiłków w barze
Data publikacji: 2019-06-19
Lokalizacja: Koszalin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: "B-3" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Marszałka Józefa Piłsudskiego 52, 75-950 Koszalin, powiat: m. Koszalin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowanie i wydawanie posiłków w barze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 168
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Koszalin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Koszalin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Koszalin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.06.2019
Data zakończenia pracy: 20.09.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętność samodzielnego przygotowania posiłków
Nazwa pracodawcy:
"B-3" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Adres pracodawcy:
Szczecińska 3, 75-120 Koszalin, powiat: m. Koszalin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
dodatkowe informacje: praca dwuzmianowa w zakresie godzin 7:00 - 18:00
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Koszalin
Gmina pracodawcy: Koszalin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Koszalin
Ulica pracodawcy: Szczecińska
Numer budynku pracodawcy: 3
Profil działalności pracodawcy: zarządzanie nieruchomościamizłobek
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.06.2019
Oferta pracy ważna do: 17.07.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 19.06.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 19.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?1749d9bc8308c7cc4e42614831bdd344
Podobne oferty pracy
Przygotowanie posiłków i napojów z gotowych półproduktów.
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Miłki (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej i wschodniej
Pavlo Agarkov - 2018-11-02 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
wykonywanie dań kuchni polskiej i wloskiej
Bistro-Kawiarnia Pizzeria "Pepino" Beata Szczygieł - 2018-08-01 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków tradycyjnej kuchni polskiej
BAR „PYCHOTKA” MARIUSZ MAŁECKI - 2017-01-12 - Świętochłowice (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskich Żydów, praca w godzinach nocnych i nadmiarowych, gotowość do pracy w różnych lokalizacjach lokali gastronomicznych pracodawcy
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Łódź (łódzkie)
Praca na kuchni
Firma Handlowa " Handlotex" Mariola Tatulińska - 2018-05-08 - Mielno (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Księżycowy Dworek Teresa Tyczyńska Bar Magnes - 2016-03-03 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
pomoc w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Krotoszyn (wielkopolskie)
nauka i pomoc: przygotowywanie posiłków, obróbka wstępna kurczaków, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2018-09-03 - Ujście (wielkopolskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Gorlice (małopolskie)
MIN. ROCZNE DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE,ZNAJOMOŚĆ PODSTAW SYSTEMU HACCP,ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ I MIĘDZYNARODOWEJ,ZNAJOMOŚĆ KUCHNI MOLEKULARNEJ BĘDZIE DODATKOWYM ATUTEMWYSOKA KULTURA OSOBISTA,SUMIENNOŚĆ I ZAANGAŻOWANIE.
SPA HOTEL SPLENDOR **** - 2016-06-20 - Siedliska (podkarpackie)
Sprzątanie posesji i mycie podłóg, lamperii, okien; zamiatanie; utrzymywanie porządku wokół budynków; zbieranie papierków; grabienie; roznoszenie korespondencji; wykonywanie prac związanych z administrowaniem obiektami; zimą odśnieżanie przed obiektami.
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
praca w kuchni
DRINK BAR "PIANKA" Gnat Bogusław - 2016-11-23 - Ruda Śląska (śląskie)
WG STANOWISKA
kontakt przez PUP - 2017-07-12 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
przygotowanie surowców,przygotowanie produktów do produkcji,porcjowanie posiłków,wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-05-25 - Zambrów (podlaskie)
Przygotowywanie potraw. praca w godzinach 7-15
TYTUS PUH Katarzyna Leszczyńska-Korol - 2017-03-09 - Opole (opolskie)
Pracownik działu zakupów
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Białobrzegi (mazowieckie)
przygotowywanie/dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych ( katering), przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami, racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat, dbanie o odpowiednią estetykę potraw, utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy, danie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych, prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska
kontakt przez PUP - 2019-05-24 - Józefosław (mazowieckie)
pomoc w przygotowaniu posiłków z karty dań
J.P. Matras s.c. Młynne 240/3 - 2016-01-05 - Młynne (małopolskie)
Przygotowywanie potraw,deserów ciast. Zastosowanienarzędzi i maszyn gastromomcznych.
AQUAKULTURA M. RÓŻAŃSKA, M.OGŁAZA S.C. - 2019-05-07 - Podgórzyn (dolnośląskie)
Praca w charakterze kucharza
INSTAL CZUDEC FAFARA SPÓŁKA JAWNA - 2017-07-28 - Wyżne (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Koło (wielkopolskie)
wprowadzanie i wystawianie faktur, sprzedaż naszych produktów
ARAMI Marek Zieliński - 2016-02-04 - Żory (śląskie)
POMOC W PRZYGOTOWYWANIU DAŃ WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR KUCHNI NEPALSKIEJ, INDYJSKIEJ IBENGALSKIEJ, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICZNYCH, DBANIE O PORZĄDEK I HIGIENĘW MIEJSCU PRACY.
DHAKA KEBAB SPÓŁKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIĄ - 2019-03-08 - Dęblin (lubelskie)
Gotowanie. Przygotowanie potraw.
F.P.H.U. "GASTRO- SERWIS II" Janusz Langfort - 2016-10-20 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków, praca przy organizacji bankietów i imprez okolicznościowych
BURSZTYN MEDICAL SPA & WELLNESS SANATORIUM UZDROWISKOWE SPÓŁKA CYWILNA E.ŚLEPKO, H.ŚLEPKO, P.ŚLEPKO - 2018-01-17 - Bobolin (zachodniopomorskie)
zbiór pieczarek, pakowanie
Robert Jóźwiak ROBSON - 2016-08-08 - Stare Bojanowo (wielkopolskie)
-Przygotowywanie posiłków -Wydawanie posiłów
BEATA RADKIEWICZ "BENITEX" - 2019-03-13 - Grzędy (mazowieckie)
praca przy budowie jachtów i mebli - montaż mebli, schodów, okien, drzwi
Miko Violetta Wojewska - 2017-03-06 - Orłowo (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni algierskiej. Praca dwuzmianowa w godz.: 6-14, 14-22, równoważny system czasu pracy. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. Sp. k. we Wrocławiu.
Wrocławska Akademia Kulinarna Sp z o.o. Sp. k. - 2016-11-03 - Wrocław (dolnośląskie)