KUCHARZ Chojna oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1聽033,7 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie stanowiska pracy, przestrzeganie przepis贸w ppo偶 i bhp, obr贸bka wst臋pna produkt贸w , przygotowywanie potraw, deser贸w, obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw, zabezpieczanie przed zepsuciem.
Data publikacji: 2019-07-15
Lokalizacja: Chojna (zachodniopomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Chojna, powiat: gryfi艅ski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie stanowiska pracy, przestrzeganie przepis贸w ppo偶 i bhp, obr贸bka wst臋pna produkt贸w , przygotowywanie potraw, deser贸w, obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw, zabezpieczanie przed zepsuciem.
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 1聽033,7 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Chojna
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: gryfi艅ski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 1聽033,7 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpocz臋cia pracy: 10.08.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: podstawowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gryfinie
Adres pracodawcy:
Dworcowa 3, 74-500 Chojna, powiat: gryfi艅ski, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: gryfi艅ski
Gmina pracodawcy: Chojna
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Chojna
Ulica pracodawcy: Dworcowa
Numer budynku pracodawcy: 3
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Restauracja Nie wywi膮za艂 sie z umowy sta偶owej za 2012r.
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gryfinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (sta偶 z UP)
Data dodania oferty pracy: 02.08.2019
Oferta pracy wa偶na do: 31.08.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 15.07.2019
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e907e6a712739e4d69863bbc14caf2c3
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w
Dom Pomocy Spo艂ecznej Nr 1 w Gorzowie Wlkp. - 2016-06-09 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
prace 艣lusarskie
Przedsi臋biorstwo Prywatne "ELTRAF BIS" Jacek Tutorski - 2016-02-03 - Sarny (lubelskie)
przygotowywanie posi艂kow
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Rzeczna (warmi艅sko-mazurskie)
- Przygotowywanie potraw kuchnii polskiej.- Wynagrodzenie: 2500 z艂/brutto + premia. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 12:00-22:00 + soboty, niedziele, 艣wi臋ta - wed艂ug grafiku. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe kierunkowe gastronomiczne lub do艣wiadczenie zawodowe min. 6 miesi臋cy na stanowisku kucharza. Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (10:00-19:00) (Tel. 792-247-401) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Armii Krajowej 68, 40-671 Katowice).
OTLIK DARIUSZ OTLIK - 2016-04-26 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw, zapewnienie wysokiej jako艣ci produkt贸w i us艂ug orazprzestrzeganie norm i standard贸w produkcji. Dodatkow膮 odpowiedzialno艣ci膮Kucharza b臋dzie estetyczne prezentowanie potraw i da艅, dbanie o prawid艂owemagazynowanie 偶ywno艣ci i sprz臋tu oraz przestrzeganie zasad post臋powania z偶ywno艣ci膮
PUB MASKA - 2017-05-19 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
HOTEL PAW艁OWSKI SP. Z O.O - 2017-03-01 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2017-07-20 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸wpraca w godz. 9-17,14-22
Kapa艂a Gra偶yna - 2016-06-14 - Chmiel贸w (podkarpackie)
zgodne ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Bystrzyca (kujawsko-pomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-09-08 - W臋gorzewo (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej od podstaw
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Zielona G贸ra (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-03-30 - Ruciane-Nida (warmi艅sko-mazurskie)
Praca przy bankietach, imprezach.
Hotel Splendor sp. z o.o. - 2018-11-22 - Stare Babice (mazowieckie)
wykonywanie zabieg贸w kosmetycznych, oferta pracy skierowana do os贸b bezrobotnych do 30 roku 偶ycia
kontakt przez PUP - 2016-08-18 - Stegna (pomorskie)
Pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w
kontakt przez OHP - 2018-07-25 - 呕nin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelowych, pomoc przy innych pracach w hotelu. Praca od pn do nd. R贸偶ne godziny pracy w zale偶no艣ci od zapotrzebowania.
kontakt przez PUP - 2018-08-22 - Szczyrk (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw z karty da艅. Praca w restauracji Sobie Pan.
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe Violetta Muszy艅ska - 2018-04-09 - Zamo艣膰 (lubelskie)
kucharz kuchni tureckiej i kurdyjskiejpraca na umowe na czas nieokreslony, praca na dwie zmianyoferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-08-08 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
produkcja garma偶erki
SKLEP MI臉SNO-W臉DLINIARSKI, PRODUKCJA WYROB脫W GARMA呕ERYJNYCH ZDZIS艁AW FORDON - 2018-05-10 - Sulech贸w (lubuskie)
przygotowanie i rozdawanie posi艂k贸w, zapotrzebowanie towaru.
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Z膮bki (mazowieckie)
wyroby garma偶eryjne: pierogi, krokiety itd.
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Bytom (艣l膮skie)
Praca jako pomocnik trakowego, g艂ownym obowi膮zkiem jest odnsozenie i uk艂adanie desek
Zak艂ad Produkcyjno-Us艂ugowy DREW-TRAK G. Trzebniak - 2017-09-27 - Drzyma艂owice (dolno艣l膮skie)
gotowanie i przygotowywanie potraw.Dokumenty wymagane przez pracodawc臋 w trakcie rekrutacji: CV, list motywacyjny oraz dokumenty potwierdzaj膮ce wykszta艂cenie w wymaganym kierunku. Rekrutacja odb臋dzie si臋 w dniach 03.04.2017 - 14.03.2017 Prosimy o zg艂aszanie si臋 do sekretariatu Sanatorium w godzinach od 08:00 do 14:00.
SANATORIUM UZDROWISKOWE "CHEMIK" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-03-31 - Duszniki-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci o艣rodkaPraca w godz. 6-18 w Ko艂obrzegu, w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy.
SEAMED Sp. z o.o. (OW PROTON) - 2016-04-27 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Obr贸bka mechaniczna, r臋czna i termiczna surowc贸w, przygotowanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Gotowanie da艅 kuchni polskiej. Dbanie o porz膮dek i stan magazynowy.
Dawid 呕bikowski GOLD SERWIS - 2017-03-15 - Legionowo (mazowieckie)
klejenie pierog贸w, praca w godz. 10-18
Bar Piero偶ek Ilona Glinna - 2016-08-19 - Opole (opolskie)
wed艂ug programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Legnica (dolno艣l膮skie)
Pomoc w przygotowaniu posi艂k贸w.
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 3811 - 2019-01-17 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw
D&D Sp. z o. o. - 2018-07-20 - Brudn贸w (mazowieckie)