KUCHARZ KUCHNI WSCHODNIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI WSCHODNIEJ
Wynagrodzenie: od 1 400 PLN
Zakres obowiązków: - zapewnienie właściwego przygotowania potraw (barszcz, pierogi ukraińskie, pampuszki) zgodnie z obowiązującymi standardami, według oryginalnych przepisów kuchni wschodniej z wykorzystaniem oryginalnych przyprawSystem czasu pracy: równoważny.
Data publikacji: 2020-07-07
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- zapewnienie właściwego przygotowania potraw (barszcz, pierogi ukraińskie, pampuszki) zgodnie z obowiązującymi standardami, według oryginalnych przepisów kuchni wschodniej z wykorzystaniem oryginalnych przyprawSystem czasu pracy: równoważny.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 400 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI WSCHODNIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1061
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.08.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanepid
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- staż pracy: 6 miesięcy- znajomość kuchni wschodniej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7282773307
danePracodawcy_regon: 101078202
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: m. Łódź
danePracodawcy_kodPowiatu: 1061
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Łódź
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0957650
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 07.07.2020
Oferta pracy ważna do: 21.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 07.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 07.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?d667dcc4e8f654cb2d0b540dcf852404
Podobne oferty pracy
- załadunek towarów na samochód- przewóz do miejsca docelowego- rozładunek- wypełnianie dokumentacji transportowej jw języku ukraińskim, rosyjskim białoruskim- znajomość w mowie i piśmie w stopniu biegłym przynajmniej jednego z języków: ukraiński, rosyjski, białoruski
kontakt przez PUP - 2019-01-22 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie produkcji dań kuchni japońskiej ciepłej. Przygotowanie sushi. Obsługa klienta.
Fusion Sushi - Jakub Maderski - 2016-06-23 - Gdańsk (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW I CIAST KUCHNI ZDROWEGO WYPIEKU, ECO, PRZYGOTOWYWANIE PRODUKTÓW, OWOCÓW I WARZYW, MYCIE, KROJENIE, GOTOWANIE I PIECZENIEWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW I CIAST, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCH, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, POŻĄDANE DOŚWIADCZENIE ZAWODOWEPRACA W GODZINACH: 08:00-16:00STAWKA ZA GODZINĘ 14,70 ZŁ30GODZIN PRACY W TYGODNIU
kontakt przez PUP - 2018-12-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków z karty dań
kontakt przez OHP - 2019-08-07 - Rybnik (śląskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2020-06-26 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw dla klientów. Praca w godz.: 6:00-20:00. Przewidywany okres zatrudnienia: 3 lata.
RÓŻANA SPÓŁKA JAWNA RÓŻANOWSKI,KIEŁB - 2020-05-27 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej, obsługa klienta. Praca w godz. 10-18, 14-22.
kontakt przez PUP - 2020-08-03 - Szemud (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, przetwarzanie żywności, przygotowywanie dań z karty.
PHU MARTOM-TRAVELAND Sp.z o.o. Hotel Anders - 2019-02-05 - Stare Jabłonki (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW Z MENU RESTAURACJI SILVER DRAGON.WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZETWARZANIA DAŃ, ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA WIETNAMSKIEGO W STOPNIU KOMUNIKATYWNYM, DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE 6 MIESIĘCY. PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY PRZED SPOTKANIEM.PRACA W GODZINACH 8:00-12:00
kontakt przez PUP - 2019-05-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Obsługa klienta, utrzymanie porządku
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Alicja" Sp. z o.o. - 2018-07-20 - Korzeńsko (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków zgodnych z menu dziennym, wykonywanie poleceń szefa kuchni
HOTEL MEDICAL SPA UNITRAL SP. Z O.O., SP.K. - 2019-09-30 - Mielno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków typu fast food
MAJKERS MATEUSZ TRAWCZYŃSKI - 2016-04-18 - Strzelce Opolskie (opolskie)
przygotowywanie dań kuchni orientalnej, obsługa klientów, sprzątanie
kontakt przez PUP - 2019-09-20 - Mońki (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość oraz o higienę miejsca pracy
Restauracja Pychotka s.c. - 2020-06-16 - Smętowo Graniczne (pomorskie)
Naprawa i konserwacja urządzeń elektrycznych
Firma Prywatna " KOJA " Janina Konopka w Stawiskach - 2020-10-01 - Stawiski (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godzinach 8.00-20.00. Okres próbny trwa 3 miesiące. Zwrot kosztów dojazdu do miejsca pracy.
PHU GOŚCINIEC MARZYMIĘTA Przemysław Błaszkowiak - 2016-02-12 - Czmoniec (wielkopolskie)
PROJEKTOWANIE NOWYCH PRODUKTÓW ; PROJEKTOWANIE I WDRAŻANIE TECHNOLOGII OTRZYMYWANIA NOWYCH PRODUKTÓW,
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO "ZACZYK" ZACZYK JACEK - 2020-05-11 - Dębica (podkarpackie)
- przygotowanie dokumentacji przetargowej na roboty remontowo-budowlane i konserwacyjne;- kosztorysowanie;- przeprowadzanie przeglądów roboczych, gwarancyjnych i pogwarancyjnych;- opracowanie dokumentacji technicznej w zakresie udzielania zamówień na roboty budowlane;- przygotowanie niezbędnych dokumentów do zakończenia i rozliczania zadań remontowo konserwacyjnych.- udział w komisyjnych odbiorach robót wykonywanych systemem zleconym
25 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2019-03-25 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków
Andoria Beata Kopras - 2017-08-01 - Gdańsk (pomorskie)
- przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami , według przepisów kuchni wschodniej z wykorzystaniem oryginalnych przypraw - barszcz ukraiński, pierogi ukraińskie, pampuszki- dbanie o czystość sprzętu kuchennego oraz jego właściwe użytkowanie- przestrzeganie regulacji w zakresie bezpieczeństwa i higieny pracy
kontakt przez PUP - 2020-09-08 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z zamówieniem, pomoc w dokonywaniu zakupów żywnościowych, wydawanie dań, układanie menu, utrzymywanie w czystości pomieszczeń kuchennych.
Michał Rejs Firma Handlowo- Usługowa - 2017-11-16 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
praca w hotelowej restauracji - przygotowanie śniadań, produkcja + przygotowywanie wydawki, przygotowywanie bankietów i przyjęć, catering, produkcja podstawowych wyrobów cukierniczych
HOTEL "RZYMSKI" SP. Z O.O. - 2016-02-18 - Poznań (wielkopolskie)
zgodnie z zajmowanym stanowiskiem
PIEROŻARNIA RZESZOWSKA GROSZEK JADWIGA - 2016-09-20 - Rzeszów (podkarpackie)
zgodnie z kodem pracy, przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków.Praca umowa zlecenie około 80h/tyg dyspozycyjność w godz 8-13 okres zatrudnienia 3 lata.
kontakt przez PUP - 2018-10-23 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie, komponowanie posiłków, tworzenie menu
kontakt przez PUP - 2020-01-23 - Milicz (dolnośląskie)
Gotowanie dań i potraw azjatyckich, dbanie o porządek w kuchni, praca w godz. 10 - 18
kontakt przez PUP - 2019-12-04 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie potraw pod zamówienie konsumenta.
Przedsiębiorstwo Usług Antykorozyjnych Centro-Kor , Karczma Jakuba - 2016-03-02 - Nowy Duninów (mazowieckie)
docieplanie ścian budynków przy zastosowaniu wybranego systemu, prace murarskie, tynkarskie, malarskie, dbanie o powierzony materiał i narzędzia, przestrzeganie przepisów BHP, praca na wysokości
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Białystok (podlaskie)
Brak danych
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ministerstwa Spraw Wewnetrznych Centrum Rehabilitacji w Górznie - 2016-12-07 - Górzno (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
WYSPA WISŁA TOWARZYSTWO PRZYJACIÓŁ STĘŻYCY - 2017-11-23 - Stężyca (lubelskie)