KUCHARZ Wrocław oferta pracy RÓŻANA SPÓŁKA JAWNA RÓŻANOWSKI,KIEŁB
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 700 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw dla klientów. Praca w godz.: 6:00-20:00. Przewidywany okres zatrudnienia: 3 lata.
Data publikacji: 2020-05-27
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: RÓŻANA SPÓŁKA JAWNA RÓŻANOWSKI,KIEŁB
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zwycięska 14C/B, 53-033 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw dla klientów. Praca w godz.: 6:00-20:00. Przewidywany okres zatrudnienia: 3 lata.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|3
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 700 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0264
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: DOŚWIADCZENIE W GASTRONOMI JAKO KUCHARZ
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie: zasadnicze zawodowe,staż pracy: doświadczenie w gastronomi jako kucharz - min. pół roku
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy: RÓŻANA SPÓŁKA JAWNA RÓŻANOWSKI,KIEŁB
danePracodawcy_nip: 8992788098
danePracodawcy_regon: 364169330
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
BRYLANTOWA 65, 52-214 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
danePracodawcy_kodPowiatu: 0264
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0986283
Ulica pracodawcy: BRYLANTOWA
Numer budynku pracodawcy: 65
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 04.06.2020
Oferta pracy ważna do: 18.06.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 04.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 27.05.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?fb77ce702b5980e98aef538d4a55204f
Podobne oferty pracy
Kontrola zakładów różnych branż. Więcej informacji na stronie : www.bip.pip.gov.pl
Państwowa Inspekcja Pracy - 2019-07-16 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków.
Firma ANGRE Aneta Masłyk, Grzegorz Pytko Sp. J. Brzozów - 2018-10-03 - Brzozów (podkarpackie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciasek, gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt, porcjowanie, dekorowanie wyrobów kulinarnych, obliczanie wartości odżywczej potraw
kontakt przez PUP - 2018-07-03 - Zielonka (mazowieckie)
przygotowanie potraw kuchni orientalnej, wybór właściwych składników i produktów, podawanie dań zgodnie z przepisem, wykonywanie różnych asortymwntów potraw różnymi technikami i metodami
kontakt przez PUP - 2020-02-27 - Puławy (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z RECEPTURAMI KUCHNI INDYJSKIEJ. ZNAJOMOŚĆ PRZYPRAW TYPOWYCH DLA TEJ KUCHNI. PRZYGOTOWYWANIE POTRAW NA ŻYCZENIE KLIENTÓW Z POLSKI I Z ZAGRANICY. SPORZĄDZANIE ZAPOTRZEBOWANIA NA PRODUKTY NIEZBĘDNE DO PRZYGOTOWANIA POSIŁKÓW KUCHNII INDYJSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Kraków (małopolskie)
przygotowania kebabów, sprzedaż kebabów
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Żyrardów (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Suwałki (podlaskie)
praca w kuchnii
ITAL-POL Sp.z o.o. w Ługach - 2016-08-19 - Ługi (pomorskie)
sprzątanie zleconych obiektów
P.U. JAREXS SP. Z O.O. - 2019-06-06 - Konin (wielkopolskie)
praca jako kucharz
BRAND-MARK Marek Pisarski - 2019-06-04 - Rakowice Wielkie (dolnośląskie)
Obsługa klientów, wykonywanie dań z karty (Pizza)
BJN Przemysław Bojanowski - 2019-03-05 - Topołowa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 5.00- 13.00, umowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia
CITY Sp. z o. o. - 2017-07-13 - Słupsk (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiemII zmiany 6-14/14-22 pn-nd Praca: HOTEL ŻUŁAWY ul. Królewiecka 126 Eg Wynagrodzenie od 2000 brutto (do uzgodnienia - wynagrodzenie uzależnione od doświadczenia i umiejętności)
AURA Sp. z o.o. - 2017-09-28 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
SAMODZIELNE STANOWISKO, WSZYSTKIE CZYNNOŚCI ZWIĄZANE Z PRODUKCJA POSIŁKÓW, SPRZĄTANIE, GOSPODARKA TOWARAMI I ZAOPATRZENIEM.
kontakt przez PUP - 2019-12-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Znajomość kuchni orientalnej: japońskiej i tajskiej, obróka ryb surowych i mrożonych, przygotowywanie skladników i wykonywanie sushi i innych dań kuchni japońskiej i tajskiej zgodnie z menu, produkcja sosów i innych dodatków zgodnie z recepturami.
Kazoku sp. z o.o. - 2017-09-29 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
przygotowywanie potraw wg receptur, ustalanie menu, dekorowanie dań, dobór odpowiednich surowców i produktów do gotowania, porcjowanie, przygotowywanie sali, obsluga maszyn zmywających i wyparzaczek, krajalnicy, miksera, ekspresu do kawy..,utrzymywanie czystości w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Babimost (lubuskie)
1. Przygotowywanie posiłków w kuchni zbiorowego żywienia (w tym diet).2. Obsługa urządzeń wyposażenia kuchni (urządzenia do obróbki mięs i warzyw, patelnia elektryczna, piec konwekcyjno-parowy, inne).
Ośrodek Readaptacji Stowarzyszenia Solidarni "PLUS" EKO "Szkoła Życia" w Wandzinie - 2016-03-16 - Wandzin (pomorskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze specyfikacją
PIZZERIA & RESTAURACJA RICCO Kamila Kościelniak - 2017-10-13 - Bełchatów (łódzkie)
przygotowywanie produktów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2018-09-25 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
produkcja garmażeryjna
kontakt przez PUP - 2019-04-18 - Piła (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków, przestrzeganie zasad panujacych w zakładzie
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - Żywiec (śląskie)
praca w gastronomii
kontakt przez PUP - 2017-01-17 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw na ciepło i zimno; obróbka wstępna produktów; przygotowywanie potraw tajskich z karty
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
praca jako kucharz
Bistro Gränden - 2017-03-22 - Szwecja (Szwecja)
obsługa klientów polskich i chińskich, przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, dbanie o porządek na kuchni i na sali
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie posiłków, organizacja pracy
PAŁAC MORTĘGI Sp. z o.o. - 2016-07-14 - Mortęgi (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie i przygotowywanie potraw według specjalnych receptur tureckich.
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Otwock (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Warszawa (mazowieckie)
Wykonywanie prac związanych z przygotowaniem posiłków zgodnie z recepturą ustalonymi dietami, przygotowanie produktów żywnościowych do obróbki termicznej, przygotowanie potraw zgodnie z jadłospisem. Praca w godz. 6-14, 11-19 w Kołobrzegu, również w soboty, niedziele i święta (wg grafiku).
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Sanatorium Uzdrowiskowe Ministerstwa Spraw Wew. i Adm. w Kołobrzeg - 2020-03-11 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)