KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Sanatorium Uzdrowiskowe Ministerstwa Spraw Wew. i Adm. w Kołobrzeg
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: Wykonywanie prac związanych z przygotowaniem posiłków zgodnie z recepturą ustalonymi dietami, przygotowanie produktów żywnościowych do obróbki termicznej, przygotowanie potraw zgodnie z jadłospisem. Praca w godz. 6-14, 11-19 w Kołobrzegu, również w soboty, niedziele i święta (wg grafiku).
Data publikacji: 2020-03-11
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Sanatorium Uzdrowiskowe Ministerstwa Spraw Wew. i Adm. w Kołobrzeg
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Portowa 22, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wykonywanie prac związanych z przygotowaniem posiłków zgodnie z recepturą ustalonymi dietami, przygotowanie produktów żywnościowych do obróbki termicznej, przygotowanie potraw zgodnie z jadłospisem. Praca w godz. 6-14, 11-19 w Kołobrzegu, również w soboty, niedziele i święta (wg grafiku).
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
Nazwa pracodawcy:
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Sanatorium Uzdrowiskowe Ministerstwa Spraw Wew. i Adm. w Kołobrzeg
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
Portowa 22, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
Ulica pracodawcy: Portowa
Numer budynku pracodawcy: 22
Profil działalności pracodawcy: szpitalnictwo
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.03.2020
Oferta pracy ważna do: 10.04.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 11.03.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 11.03.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?07db898bcdf25a36822f43060bd2b126
Podobne oferty pracy
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Specjalistyczny Szpital im. Ks. Biskupa Józefa Nathana w Branicach - 2020-01-16 - Branice (opolskie)
firma zajmuje się sprzedażą środków ochrony roślin , biokomponentów
HYDROTERMPROJEKT Andrzej Gzella - 2016-04-13 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-08-09 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków według przekazanych receptur.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Krosno (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Ścinawa (dolnośląskie)
- przygotowanie potraw - estetyczne podawanie potraw - przestrzeganie zasad higieny w kuchni - dbanie o porządek w kuchni- przestrzeganie zasad HACCP- przestrzeganie przepisów i zasad bhp
KAERTUR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-05-07 - Bolesławów (dolnośląskie)
sprzątanie pokoi hotelowych oraz ogólnie dostępnych pomieszczeń w hotelu i centrum konferencyjnympraca na umowę zlecenie 160 godzin w miesiącu, praca w godzinach 8:00-16:00oferta dostępna w sali B
kontakt przez PUP - 2017-09-05 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań, menu.
kontakt przez PUP - 2015-11-23 - Błonie (mazowieckie)
kucharz
Wzgórze Smaków Usługi Gastronomiczne - Izabella Nawrocka - 2017-06-23 - Puszczykowo (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków dbanie o stanowisko pracy, kuchnia polska
Zakład Handlowy Mirosław Ślęzak - 2018-03-22 - Garnek (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków w lokalu gastronomicznym, utrzymywanie porządku w miejscu pracy.
"ZAZA" Coşkun Kaya - 2020-08-04 - Rzgów (łódzkie)
przyjmowanie towaru, wydawanie towaru, dbanie o czystość
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Zazdrość (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z powierzonym przepisem . Dbanie o czystość na stanowisku pracyUmowa zlecenie ok 168 godzin miersiecznie, dyspozycyjnosć w godz 6-16 wg grafiku, termin wykonania umowy: 3 lata . Miejsce pracy: ul. Strachocińska 170, 51-522 WrocławKontakt z pracodawcą:
kontakt przez PUP - 2019-07-03 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość na miejscu pracy
GEOVITA S.A. Warszawa , ul. Barska 28/30 - 2019-05-17 - Dąbki (zachodniopomorskie)
Mile widziane osoby z orzeczczeniem o umiarkowanym stopniu niepelnosprawnopści.
Beta Security System Sp. z o.o. - 2019-01-28 - Gogolin (opolskie)
przygotowywanie posiłków
FIRMA PRODUKCYJNO - HANDLOWA "PAOLA" EKSP.-IMP. PAULINA GOLEC - 2018-10-16 - Kraczkowa (podkarpackie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAWUSTALANIE KARTY DAŃNADZÓR NAD JAKOŚCIĄ ZAKUPIONEJ ŻYWNOŚCIWYBÓR SPRZĘTÓW DO PRZYGOTOWANIA DAŃPRACA W GODZINACH OD 16.00 DO 20.00
kontakt przez PUP - 2020-02-11 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Zabiegi kosmetyczne, stylizacja paznokci, rzęsy. Praca wg harmonogramu.
SALON FRYZJERSKI"DOMINIK"BAŚCIK KRYSTYNA - 2017-12-11 - Witkowice (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
RESTAURACJA I PUB NIAGARA LESZEK BIEDNY - 2016-03-17 - Szamotuły (wielkopolskie)
przyrządzanie dań - pizza, kebab, zapiekanka
kontakt przez PUP - 2018-08-17 - Kąkolewnica (lubelskie)
Wykształcenie: brak wymagań; chęci do pracy; ks.sanepidu; mile widziane doświadczenie; zakres obowiązków: przygotowywanie potraw od podstaw; praca po 12h; dwa dni pracy - dwa dni wolnego; miejsce pracy: Gliwice
STEK CHATA SPÓŁKA CYWILNA KAROLINA BADURA, RAFAŁ KONIECZNY - 2018-06-28 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie śniadań, obiadów, kolacji dla dzieci i młodzieży.
kontakt przez PUP - 2015-09-15 - Łódź (łódzkie)
OBRÓBKA WSTĘPNA WARZYW, PRODUKCJA CIASTA NA PIZZĘ, STROJENIE I DEKORACJA WYDAWANYCH POTRAW
kontakt przez PUP - 2020-03-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
Słomka Sp. jawna Monika Witan , Andzrej Słomka Marian Słomka - 2017-06-14 - Pilawa (mazowieckie)
Przygotowywanie śniadań, przygotowywanie dań a'la carte. Godziny pracy do ustalenia - w zależności od dyspozycyjności (restauracja jest czynna w godz.: 13:00-23:00). Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 12 397 04 53, e-mail: agnieszka.ciejka (at) polskihr.pl
Polski HR- Temporary Work Sp. z o.o. - 2016-08-02 - Wrocław (dolnośląskie)
Kosztorysant oraz zamawianie materiałów, inne prace związane z realizacją projektów
Zakład Remontowo-Budowlany "GOTEL" Paweł Bigos - 2018-06-29 - Tarnów (małopolskie)
Przygotownie posiłków wg określonych standardów ,nadzór nad jakością potraw,dbanie o czystość pomieszczeń, urzadzeń i sprętów gastronomichnych.
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
zbiór pieczarek, sortowanie, klasyfikacja, przygotowywanie zamówień, prace porządkowe na stanowisku pracy
ZAMEK Sp. z o.o. - 2018-11-20 - Złotów (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków z karty dań dla gości indywidualnych, w trakcie organizowanych imprez, wesel, styp. itp., przygotowywanie latem potraw z grila
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Kolonia Łobudzice (łódzkie)