KUCHARZ Västerås oferta pracy Bistro Gränden
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 20 000 SEK
Zakres obowiązków: praca jako kucharz
Data publikacji: 2017-03-22
Lokalizacja: Västerås ()
Pracodawca: Bistro Gränden
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Smedjegatan 7, 72213 Västerås, SzwecjaRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca jako kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 20 000 SEK
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Västerås
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Szwecja
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 20 000 SEK
warunkiPracyIPlacy_dodSwiadczenia:
Pracodawca pomaga w znalezieniu zakwaterowania, termin rozpowczęcia pracy do uzgodnienia, praca na czas nieokreślony, poprzedzona 6 miesięcznym okresem próbnym
warunkiPracyIPlacy_dodInfoCzasPracy:
Godziny pracy restauracji:Wtorek: 14.00-22.00Środa-czwartek 14.00-23.00Piątek 14.00-01.00SobotaL: 12.00.01.00zarobki od 20tys. do 22 tys. koron szwedzkich miesięcznie
warunkiPracyIPlacy_informacjeOLokalizacji: siedziba główna
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2017
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_jezyki_0: angielski, w mowie - dobry, w piśmie - dobry
wymagania_wymaganiaPozadane_jezyki_1: szwedzki, w mowie - dobry, w piśmie - dobry
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie w zawodzie kucharza LUB doświadczenie zawodowemotywacja, umiejętność pracy bez nadzoru, punktualność, chęć do pracy, odpowiedzialność, skromność, determinacjawymagana znajomość angielskiego lub szwedzkiego
Nazwa pracodawcy: Bistro Gränden
Sposób aplikowania: do doradcy EURES z WUP
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Wojewódzki Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
m.lewandowski (at) wup.lodz.pl, Marcin Lewandowski, doradca EURES w WUP Łódź, tel. 42 663 02 70
Język aplikacji o pracę: angielski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: email
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Profil działalności pracodawcy:
Bistro Gränden to restauracja typu bistro serwująca smaczne jedzenie i picie. Posiada bufet z serami, i przekąskami mięsnymi na zimno z wyśmienitymi produktami i różnymi rodzajami pieczywa i przekąsek. Sala restauracyjna oferuje hiszpańskie przystawki (tapas), dania główne, mięso i ryby z grilla z naszej otwarte kuchni. Obsługa jest zrelaksowana i i mile wita wszystkich gości.
Oferta zgłoszona przez: Wojewódzki Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 22.03.2017
Data dodania oferty pracy: 16.03.2017
Oferta pracy ważna do: 31.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 16.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
zagranicznaEures: 1
rodzajOferty_1: EURES
Podobne oferty pracy
Gotowanie i serwowanie dań kuchni wietnamskiej i chińskiej, nadzór i kontrola pracy kuchni, kontrola jakości surowców, półproduktów, dań gotowych, kontrola i nadzór nad higieną i estetyką, wydawanie dań, odpowiedzialność za zapotrzebowanie na surowce, odpowiedzialność za ład i porządek na stanowisku pracy. Praca na pełny etat, praca od poniedziałku do soboty w godzinach 8-16 i 14-22.
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Pruszków (mazowieckie)
sporządzanie dań zgodnie ze standardami Restauracji (przekazane podczas przyjmowania do pracy), zarządzanie osobami na stanowisku pomocy kuchennych; praca w godz. 13-21, 16-24; kontakt osobisty z pracodawcą po uzgodnieniu telefonicznym w godz. 9-17
Restauracja Anna De Croy Jarosław Domaradzki - 2016-06-15 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie potrwa (dania obiadowe, pizza, fast-food, wyroby garmażeryjne)
Przemysław Trawiński SABROSO Catering - 2016-08-22 - Stary Lubosz (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków dla gości
Firma Handlowo-Usługowa "Jolka" Krzysztof Glegoła - 2016-02-02 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw według oryginalnych receptur; praca i kontakt z zespołem w języku hindi; umowa na okres 3 lat;
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Pabianice (łódzkie)
praca na kuchni
kontakt przez PUP - 2018-06-07 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotywanie posłków
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
.
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Praca przy produkcji garmażerki
BIEART P. P. H. U. Elżbieta Biedrawa - 2016-08-31 - Barciany (warmińsko-mazurskie)
Wymagana znajomość produkcji tortilli.Oferta pracy złożona w celu uzyskania informacji starosty o braku możliwości zaspokojenia potrzeb kadrowych w oparciu o lokalny rynek pracy.Zmianowość 10.00-18.00, 18.00-02.00.
kontakt przez PUP - 2017-07-19 - Płońsk (mazowieckie)
przygotowanie pizzy, burgerów
kontakt przez PUP - 2018-03-19 - Rzeszów (podkarpackie)
Organizowanie i planowanie pracy na swoim stanowisku. Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami.Dbanie o estetykę i walory smakowe przygotowywanych potraw.Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produktów.Dbanie o odpowiednie i terminowe przygotowanie potraw na bankiety i grupy.Dbanie o porządek i higienę na stanowiskach pracy.Kontrolowanie jakości używanych produktów, ich świeżości oraz dat przydatności do spożycia.Twórczy udział w planowaniu pracy podczas wykonywania czynności.Segregacja odpadów.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2018-01-02 - Serock (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW.
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Opoczno (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, zakupy spozywcze przez internet
Przedszkole Montessori Julia Janowska - 2016-06-03 - Stare Faszczyce (mazowieckie)
x
CASABLANCA CATERING Sp. z o.o. - 2017-04-24 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej+ pizzy, godziny pracy 8.00-16.00, + obsługa imprez
MARIUSZ ARENDARCZYK AR - SO - 2016-08-02 - Bogatynia (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w godz. 14-22 (poniedziałki wolne); kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 13-15, wstępnie telefon
"Erenda" (Pizzeria Pinokio) - 2016-08-02 - Słupsk (pomorskie)
prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Działoszyn (łódzkie)
przygotowywanie półprodyktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej.
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Łódź (łódzkie)
Osoba zatrudniona na stanowisku kucharza odpowiedzialna będzie za przygotowanie posiłków w restauracji hotelowej oraz będzie brała udział w kreowaniu karty menu. Praca w godz.: 4-24.
PURO HOTEL WROCŁAW Sp. z o.o. - 2017-09-15 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków-śniadania, obiady, kolacje, utrzymywanie czystości na kuchni, zarządzanie pracą zespołu
AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-08 - Mielno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej
F.P.H. GRELO Grzegorz Łobocki - 2018-06-20 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posiłków według menu restauracji.
PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANKÓW,MAREK JANKÓW - 2018-03-08 - Żary (lubuskie)
-DYSTRYBUCJA PIECZYWA-KROJENIE-PAKOWANIE
PIEKARNIA KUBIK Paulina KUBIK - 2017-01-20 - Pilzno (podkarpackie)
Przygotowywanie dań.
Pizzeria LAGUNA Konrad Okraska - 2017-03-23 - Płock (mazowieckie)
Mycie, sprzątanie i czyszczenie samochodów.
Matrix Agnieszka Frankowska - 2016-01-20 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, racjonalne zarządzanie składnikami, przestrzeganie przepisów BHP, pilnowanie porządku, dbanie o świeżość uzywanych składników spożywczych.
KOMPLEKS RESTAURACYJNO-BANKIETOWY ANNA KOSTUR - 2017-02-15 - Bytom (śląskie)
Przygotowywanie potraw według karty menu
Leszek Tomaszewski Zajazd Piastowski - 2017-02-13 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Przygotowanie dań zg. z menu baru, przestrzeganie zasad BHP, PPOŻ, zasad higieniczno-sanitarnych, utrzymywanie czystości na st. pracy, zachowanie tajemnicy informacji dla dobra firmy, przygotowanych posiłków, oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi i sprzętem, wykonywanie poleceń przełożonego.
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Bramki (mazowieckie)