KUCHARZ Czmoniec oferta pracy PHU GOŚCINIEC MARZYMIĘTA Przemysław Błaszkowiak
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków. Praca w godzinach 8.00-20.00. Okres próbny trwa 3 miesiące. Zwrot kosztów dojazdu do miejsca pracy.
Data publikacji: 2016-02-12
Lokalizacja: Czmoniec (wielkopolskie)
Pracodawca: PHU GOŚCINIEC MARZYMIĘTA Przemysław Błaszkowiak
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:62-035 Czmoniec 59, powiat: poznański, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków. Praca w godzinach 8.00-20.00. Okres próbny trwa 3 miesiące. Zwrot kosztów dojazdu do miejsca pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: w okresie próbnym
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Czmoniec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: poznański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kórnik
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.02.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: konieczne doświadczenie w zawodzie kucharz
Nazwa pracodawcy:
PHU GOŚCINIEC MARZYMIĘTA Przemysław Błaszkowiak
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Śremie
Adres pracodawcy:
62-035 Czmoniec 59, powiat: poznański, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: poznański
Gmina pracodawcy: Kórnik
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Czmoniec
Numer budynku pracodawcy: 59
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Śremie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.02.2016
Oferta pracy ważna do: 11.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 12.02.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 12.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca w kuchni, kontakt z pracodawcą tel. 600 121 010
STANKIEWICZ JAROSŁAW JS-REMONT - 2016-04-06 - Sierpc (mazowieckie)
-
Powszechna Spółdzielnia Spożywców "SPOŁEM" w Białymstoku - 2016-06-20 - Białystok (podlaskie)
wykonywanie pizzy,przyjmowanie zamówień od klientów,wydawanie gootwych pizz.
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Łomża (podlaskie)
Praca na umowę o pracę w Koszalinie. Więcej informacji znajduje się na stronie internetowej: http://www.wkz.bip.alfatv.pl/strony/345.dhtml
Wojewódzki Urząd Ochrony Zabytków w Szczecinie - 2017-09-25 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie śniadań w formie stołu szwedzkiego, na gorąco - wg karty dań, itp.
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie potraw, przestrzeganie zasad HACCP, udział w inwentaryzacjach.
SODEXO POLSKA SP. Z O.O. - 2017-06-02 - Świdnica (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Malbork (pomorskie)
Produkcja wyrobów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2018-10-17 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie dań, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, współpraca z pracodawcą wietnamskojęzycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Jabłonowo (mazowieckie)
- Przygotowywanie posiłków. Praca w Restauracji "CLUB 99" w Katowicach na ul. Brackiej 16.- Wynagrodzenie: 4500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00, 14:00-22:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe, mile widziane wykształcenie kierunkowe. Wymagane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (9:00-21:00) (Tel. 601-471-960) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Bracka 16, 40-858 Katowice).
P.H.U. GRZEGORZ KAWIORSKI "Restauracja Club 99" - 2017-10-12 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie dań, menu;negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-12-19 - Warszawa (mazowieckie)
Staż dla osoby bezrobotnej zarejestrowanej w tut. Urzędzie posiadającej II profil pomocy spełniającej kryteria w ramach Działania 7.2 RPOpraca w godz. 7.00 - 15.00- zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku,- nauka metod utrwalania żywności : chłodzenie, zamrażanie, pasteryzacja, suszenie,- sprawdzanie terminów przydatności do spożycia poszczególnych produktów,- zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem,- obróbka wstępna artykułów spożywczych: sortowanie, czyszczenie obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie,- obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie, duszenie itp.,- sporządzanie potraw w oparciu o receptury,- przestrzeganie procesów technologicznych,- sporządzanie potraw zgodnie z menu obowiązującym u Organizatora tj. zupy, dania główne, desery, surówki,- porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja potraw
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Nowa Dęba (podkarpackie)
Przygotowywanie surowca do obróbki, obsługa urządzeń produkcyjnych kuchennych, przygotowanie dań w kuchni polskiej, kuchni ukraińskiej, przygotowywanie dań obiadowych od surowca, produkcja pierogów, krokietów, klusek i innych wyrobów garmażeryjnych, prace porządkowe w miejscu pracy, pakowanie dań.Obsłuda pieca konwekcyjno-parowego, praca w dwóch miejscach produkcji:Nowa Sól, Nowe Żabno.
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Nowa Sól (lubuskie)
przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej oraz marokańskiej
HABIBY Sp z o o - 2018-10-24 - Radom (mazowieckie)
- Przygotowanie 2-daniowego obiadu dla około 180 uczniów zgodnie z normami żywienia, współpraca z intendentem, dbanie o sprzęt i naczynia.- Wynagrodzenie: 2100 zl brutto + wysługa lat. Praca na umowe o pracę na poczatek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.
ZESPÓŁ SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY NR 6 - 2018-03-14 - Katowice (śląskie)
Ręczna lub ręczno-maszynowa obróbka metalu, wykonywanie i montowanie konstrukcji stalowych, kontrola stanu technicznego maszyn i urządzeń oraz jakości wykonywanych wyrobów. Spawanie metoda acetylenowo-tlenową. Dbałość o wysoką jakość pracy. Przestrzeganie zasad BHP - praca w Gorlicach oraz budowy u inwestorów na terenie całego kraju
P.U.P.H. " OTECH " Sp. z o.o. - 2018-08-31 - Gorlice (małopolskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
RESTAURACJA PODMIEJSKA KAROL WALENDOWSKI - 2017-01-02 - Piekarzew (wielkopolskie)
Bezpośredni kontakt z producentami żywności z Pakistanu, odtwarzanie oryginalnych dań kuchni indyjskiej i pakistańskiej. Bezpośredni kontakt z klientami z Pakistanu.
kontakt przez PUP - 2016-08-02 - Ozorków (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków w przedszkolu
Niepubliczne Przedszkole "Bolek i Lolek" - 2018-11-07 - Udorpie (pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z wymogami szefa kuchni, serwowanie potraw oraz dbanie o ich estetykę, pomoc w zaopatrzeniu kuchni, przestrzeganie zasad higieny w kuchni
LUAN Aleksandra Dudzińska - 2017-03-23 - Władysławowo (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków.
Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy - 2017-08-29 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI BIAŁORUSKIEJ; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI BIAŁORUSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 2 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE;
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie w czystości miejsca pracy. Zgłoszenia telefoniczne do pracodawcy.
AGENCJA ARTYSTYCZNA AKORD - 2016-06-09 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej. Pzrewidywany czas zatrudnienia 3 lataMiejsec pracy: Wrocław, aleja Hallera (C. H. Borek), Aleja Bielany - Bielany Wrocławskie, ul. Czekoladowadyspozycyjność 10-208 h pracy w tygodniu sala G
kontakt przez PUP - 2018-02-16 - Wrocław (dolnośląskie)
KUCHARZ
HOTEL PIEKARNIA RESTAURACJA "CAMPARI" ROMAN FERENC - 2016-04-04 - Góra Motyczna (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z PROCEDURAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W KUCHNI;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE , AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ ,BRAK PRZECIWWSKAZŃ ZDROWOTNYCH, 3 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIEgodziny pracy od 9-1
"PORT - WEST" DARIUSZ GOLEMA SPÓŁKA JAWNA - 2018-04-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Nauka gotowania wg przepisów obowiązujących w restauracji. Gotowanie i przygotowywanie potraw dla klientów.
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
kucharz
ADAM GRZESIEK - 2016-02-12 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)