KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ Jaros艂aw oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ
Wynagrodzenie: od 3聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej - tj. kebab, lahmacun, pieczywo typu lavas, sosy, sur贸wki, s艂odycze typu baklawa, lakma. Ci臋cie mi臋sa.
Data publikacji: 2018-11-28
Lokalizacja: Jaros艂aw (podkarpackie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Jaros艂aw, powiat: jaros艂awski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej - tj. kebab, lahmacun, pieczywo typu lavas, sosy, sur贸wki, s艂odycze typu baklawa, lakma. Ci臋cie mi臋sa.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Jaros艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: jaros艂awski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 02.01.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Jaros艂awiu
Adres pracodawcy:
S艂owackiego 2, 37-500 Jaros艂aw, powiat: jaros艂awski, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV + skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: jaros艂awski
Gmina pracodawcy: Jaros艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Jaros艂aw
Ulica pracodawcy: S艂owackiego
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Jaros艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.11.2018
Oferta pracy wa偶na do: 19.12.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 29.11.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 28.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w
Zajazd Bartnik Kazimierz Koty艅ski w Hajn贸wce - 2017-03-10 - Hajn贸wka (podlaskie)
Przyjmowanie oraz wydawanie towaru; przepakowanie towaru; obs艂uga skanera, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy
ADECCO Poland Sp. z o.o. (Agencja Zatrudnienia) - 2018-01-29 - Czosn贸w (mazowieckie)
mile widziane do艣wiadczenie w gastronomii
Ma艂a Gastronomia GASTRO Janusz Szwa艂ek - 2017-11-29 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
Praca blacharsko-dekarskie. Praca na terenie Polski
SYSTEM-DACH JAK脫BCZYK SP脫艁KA JAWNA - 2016-06-22 - Tymowa (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw kuchni chi艅skiej
kontakt przez PUP - 2015-11-23 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
-
PHU RESTAURACJA KAMIENIEC Anna Jasku艂a - 2018-02-20 - Kamie艅 艢l膮ski (opolskie)
prace polowe na gospodarstwie rolnym
Bio Concept Plus Andrzej Brzyski - 2017-06-14 - Sieniawa (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w z karty menu.
Us艂ugi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra - 2018-03-09 - Zamo艣膰 (lubelskie)
Monta偶 kostki brukowej
Daniel Pankowski Us艂ugi Budowlane i Brukarskie "DAN-BUD" - 2017-03-16 - Karbowo (kujawsko-pomorskie)
uczestniczenie w planowaniu jad艂ospisu i przgotowywaniu wed艂ug niego posi艂k贸w; spo偶膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z wymaganiami racjonalnego 偶ywienia; pobieranie produkt贸w spo偶ywczych z magazyny 偶ywno艣ci w ilosci przewidzianej w recepturze; dbanie o czysto艣膰 pomieszcze艅 kuchennych; urzymywanie w stanie u偶ywalno艣ci powierzonego sprzetu kuchennego
SPECJALNY O艢RODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY DLA DZIECI I M艁ODZIE呕Y - 2018-06-14 - Strzelno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posilk贸w wschodnio-ukrai艅skich.
MATEO Xavier Mika - 2016-06-23 - Bytom Odrza艅ski (lubuskie)
przygotowywanie 艣niada艅
MIK SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-11-16 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie i przyrz膮dzanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej. Wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne. Do艣wiadcznie zawodowe 1 rok w/w zawodzie. Dobra znajomo艣膰 j臋zyka wietnamskiego. Znajomo艣膰 kuchni wietnamskiej.
"MULTI-VET" Przemys艂aw K臋pa - 2016-03-16 - Z膮bki (mazowieckie)
przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Tomasz贸w Mazowiecki (艂贸dzkie)
kuchnia polska
BETA ADAM STULGIS SP脫艁KA JAWNA - 2017-06-06 - Bia艂ystok (podlaskie)
Kuchnia domowa, polska
Karczma "U Jakuba" w Pobierowie - 2016-05-24 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
Przygotowanie da艅 a'la carte i innych da艅 w ramach us艂ug konfenercyjncybi imprez okoliczno艣ciowtcg oraz zapewnienie ich wysokiej jako艣ci zgodnej ze starndardami sieci Qubus Hotel
Qubus Hotel Management Sp. z o.o. - 2016-10-11 - Gda艅sk (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-06-13 - Warszawa (mazowieckie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w gor膮cych, zimnych, obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych wesel, piknik贸w, catering贸w
B.M.G. Rydwa艅scy ZAJAZD "TARCZA" - Bronis艂aw Rydwa艅ski, Maria Rydwa艅ska, Grzegorz Rydwa艅ski Sp. j. (Karczma Solna) - 2016-05-11 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Andrzej Koz艂owski-galeria-restauracja-szko艂a - 2018-10-23 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
GASTRO TEAM SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-09-22 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, prace porz膮dkowe
RESTAURACJA PIZZERIA VALENTINO Piotr Sznabel - 2016-05-19 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
Przygotowywanie da艅 kuchni polskiej/europejskiej i w restauracji Zdrowia Smak w Galerii Jurajskiej. Istnieje mo偶liwo艣膰 przyuczenia.
Zdrowia Smak Sp贸艂ka Z O.O. Sp贸lka Komandytowa - 2016-05-16 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
- przygotowywanie posi艂k贸w na r贸偶ne imprezy okoliczno艣ciowe
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - S臋p贸lno Kraje艅skie (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w serwowanych w restauracji
kontakt przez PUP - 2017-10-23 - Z艂otoryja (dolno艣l膮skie)
-
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESP脫艁 ZAK艁AD脫W OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2017-03-17 - Gryfice (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci sanatorium wed艂ug ustalonych receptur
"SOLANKI" Uzdrowisko Inowroc艂aw Sp. z o.o. - 2018-10-26 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie i obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych
ZAK艁ADY WYTW脫RCZE CHEKO SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-06-29 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw i deser贸w. Dba艂o艣膰 o przestrzeganie czysto艣ci oraz zasad BHP w miejscu pracy. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata. Miejsce wykonywania pracy: Wroc艂aw, ul. Grabiszy艅ska 238-240 oraz poztsa艂e plac贸wki gastronomiczne pracodawcy zlokalizowane na terytorium Wroc艂awia - przy ul. Granicznej 2, ul. Mi艅skiej 38 oraz ul. Kie艂czowskiej 60. Praca w godz.: 10:00-18:00, 13:00-21:00.
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem sta偶u oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppo偶.,- przechowywanie 偶ywno艣ci,- przygotowywanie p贸艂produkt贸w, obr贸bka artyku艂贸w spo偶ywczych,- sporz膮dzanie potraw i napoj贸w,- dekorowanie potraw,- obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych,- utrzymywanie czysto艣ci naczy艅 i urz膮dze艅 w kuchni i na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - 艁agiewniki Nowe (艂贸dzkie)