KUCHARZ Ząbki oferta pracy "MULTI-VET" Przemysław Kępa
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 1 400 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i przyrządzanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej. Wykształcenie zawodowe gastronomiczne. Doświadcznie zawodowe 1 rok w/w zawodzie. Dobra znajomość języka wietnamskiego. Znajomość kuchni wietnamskiej.
Data publikacji: 2016-03-16
Lokalizacja: Ząbki (mazowieckie)
Pracodawca: "MULTI-VET" Przemysław Kępa
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wolności 52, 05-091 Ząbki, powiat: wołomiński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie i przyrządzanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej. Wykształcenie zawodowe gastronomiczne. Doświadcznie zawodowe 1 rok w/w zawodzie. Dobra znajomość języka wietnamskiego. Znajomość kuchni wietnamskiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 1 400 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ząbki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wołomiński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ząbki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 1 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.04.2016
Data zakończenia pracy: 14.04.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: wietnamski, w mowie - dobry, w piśmie - dobry
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: znajomość kuchni wietnamskiej
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Doświadczenie zawodowe 1 rok w/w zawodzie.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: "MULTI-VET" Przemysław Kępa
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wołominie
Adres pracodawcy:
Bażancia 49 F, 02-892 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Bażancia
Numer budynku pracodawcy: 49 F
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wołominie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 18.03.2016
Oferta pracy ważna do: 23.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 18.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 16.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków dla grup oraz na uroczystości okolicznościowe.
JOLANTA BOGATSU ZAGRODA GRABOWNICA, OŚRODEK EDUKACYJNO-WYPOCZYNKOWY - 2018-03-20 - Grabownica (dolnośląskie)
Prace montażowe kabin lakierniczych. Kontakt: 603-643-873
POLMECH Sp. z o.o. - 2017-10-04 - Kostomłoty Drugie (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
PTG Twierdza Toruń Fort IV Okoński Sp. Komandytowa - 2016-05-11 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw, menu
UZDROWISKO WIENIEC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-04 - Wieniec Zdrój (kujawsko-pomorskie)
wz
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posiłków, przygotowywanie sałatek, obsługa urządzeń kuchennych
1. CHRONO-GLOBE, HOTEL "CARGO" Dariusz Sztachelski 2. DOUANE Dariusz Sztachelski - 2018-01-23 - Słubice (lubuskie)
Gotowanie zup, sosów, smażenie mięs, wyrób dań garmażeryjnych. Oferta dostępna w sali G, A. Oferta przeznaczona także dla osób z orzeczeniem o niepełnosprawności (wymagana sprawność ruchowa (manualna).
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, prace porządkowe w kuchni i stołówce
13 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2016-04-28 - Chełmno (kujawsko-pomorskie)
Przyjmowanie produktów z magazynu odpowiadających normom przewidywanym dla dzieci w wieku do lat 3, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem, oszczędne gospodarowanie artykułami spożywczymi, nadzorowanie prawidlowego porcjowania racji, pobieranie i właściwe przechowywanie próbek pokarmowych.
Gdański Zespół Żłobków - 2016-03-10 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie dań, deserów, napoi, obsługa urządzen kuchennych
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Górki Wielkie (śląskie)
Pilarz
Zakład Drzewny "Zrębek" Feliks Kobus - 2017-03-13 - Wojtkowa (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków,Zarządzanie personelem,Kontakt telefoniczny 608-629-144
GTMC SP. Z O.O. - 2016-06-02 - Tczew (pomorskie)
-
USŁUGI GASTRONOMICZNE - 2016-04-01 - Niechorze (zachodniopomorskie)
przygotowywanie pizzy i jej wypiek
kontakt przez PUP - 2018-05-17 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
Wykształcenie zawodowe mile widziane; min. roczne doświadczenie zawodowe; książeczka sanitarno epidemiologiczna; zakres obowiązków: produkcja obiadów w restauracji pracowniczej; um. zlecenie; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
COMPASS GROUP POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-20 - Gliwice (śląskie)
do uzgodnienia- praca dodatkowa
Stacja Paliw ZAKOLE; Złoty Pałac Grażyna Orłowska - 2017-10-24 - Rudna Mała (podkarpackie)
Kompleksowa obsługa magazynu materiałów budowlanych. Praca jednozmianowa, w Bielsku Białej (ul. Piekarska lub Straconki), od poniedziałku do soboty.
PPHiU AXIOM Sp. z o.o. - 2016-08-02 - Bielsko-Biała (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Gdów (małopolskie)
Przygotowywanie i podawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
- przygotowywanie i wydawanie śniadań w pensjonacie, - sprzątanie kuchni,- mycie naczyń, - pomoc w obsłudze imprez
KAERTUR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-30 - Bolesławów (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków dla pacjentów, wydawanie posiłków na oddziale szpitala
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości restauracji. Dbanie o ład, porządek i czystość w kuchni. Rozliczanie się z towaru pobranego z magazynu i przyrządzanie posiłków.
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wypoczynkowy "MAX" BEATA GRONKIEWICZ - 2017-03-02 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów do podawania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania występujących w karcie dań potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni, udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy.
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Zabrze (śląskie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej
JAMUNA SP. Z O.O. - 2017-01-09 - Piaseczno (mazowieckie)
Wyrabianie ciasta, przygotowywanie surówek, hamburgerów, smażenie frytek, pieczenie pizzy, mycie naczyń, utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Łękawica (małopolskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe oraz znajomość kuchni. Kontakt z pracodawcą osobisty po wcześniejszym umówieniu telefonicznym.
MAŁGORZATA OSIŃSKA-WRONA - 2018-04-05 - Rybnik (śląskie)
przygotowywanie posiłków, praca w kuchni Zajazdu Wichrowe Wzgórze
GASTROMAX Przemysław Grochocki - 2016-05-16 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
Konieczne doświadczenie w pracy na stanowisku przedstawiciela handlowego w branży automatyka, hydraulika, pneumatyka. Umiejętność obsługi komputera, obsługa edytora tekstu i arkuszu kalkulacyjnego. Systematyczne pozyskiwanie nowych klientów z wyznaczonego terenu. Od nowego kandydata oczekujemy, że bedzie samodzielnie potrafił organizować sobie pracę, umiejętnie zarządzał sobą w czasie i realizował wyznaczone cele.Zakres obowiązków:- zarządzanie oddziałem firmy ( biura handlowego )- po okresie próbnym utworzenie biura handlowego w mieście Lubań,- możliwość pracy w swoim miejscu zamieszkania.- pozyskiwanie nowych klientów- spotkania z klientami- raportowanie sprzedaży- tworzenie ofert i zamówień dla kontrahentów- dbanie o dobry wizerunek firmy- praca w programie e-nova
PRO AUTOMATIC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-07 - Lubań (dolnośląskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Przeźmierowo (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłkó z zachowaniem najwyższych standardów restauracji, dbanie o czystość i porządek w kuchni, zachowanie standardów BHP
Restauracja Kamena Mielniczuk-Wołoszyn S.C - 2017-01-26 - Chełm (lubelskie)