KUCHARZ Strzelno oferta pracy SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY DLA DZIECI I MŁODZIEŻY
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: uczestniczenie w planowaniu jadłospisu i przgotowywaniu według niego posiłków; spożądzanie posiłków zgodnie z wymaganiami racjonalnego żywienia; pobieranie produktów spożywczych z magazyny żywności w ilosci przewidzianej w recepturze; dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych; urzymywanie w stanie używalności powierzonego sprzetu kuchennego
Data publikacji: 2018-06-14
Lokalizacja: Strzelno (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY DLA DZIECI I MŁODZIEŻY
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Parkowa 10, 88-320 Strzelno, powiat: mogileński, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
uczestniczenie w planowaniu jadłospisu i przgotowywaniu według niego posiłków; spożądzanie posiłków zgodnie z wymaganiami racjonalnego żywienia; pobieranie produktów spożywczych z magazyny żywności w ilosci przewidzianej w recepturze; dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych; urzymywanie w stanie używalności powierzonego sprzetu kuchennego
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Strzelno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: mogileński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Strzelno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.09.2018
Data zakończenia pracy: 31.03.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_1: Technik żywienia i usług gastronomicznych*
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: kurs gastronomiczny
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
refleks, koncentracja, dobra pamięć, samodzielność, umiejętność podejmowania decyzji;zagrożenia: praca w pozycji stojącej, praca w warunkach zmiennotermicznych, kontakt z substacjami biologicznymi i chemicznymi
Nazwa pracodawcy:
SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY DLA DZIECI I MŁODZIEŻY
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mogilnie
Adres pracodawcy:
Obrońców Mogilna 1, 88-300 Mogilno, powiat: mogileński, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV + skierowanie do pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: mogileński
Gmina pracodawcy: Mogilno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Mogilno
Ulica pracodawcy: Obrońców Mogilna
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: edukacja
Nazwisko osoby zgłaszającej: Elżbieta Lewandowska
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mogilnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.06.2018
Oferta pracy ważna do: 31.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 14.06.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 14.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, potraw, dań
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Skoczów (śląskie)
Przygotowywanie potraw według karty menu
RESTEURACJA POD DĘBAMI - 2016-04-20 - Puławy (lubelskie)
przygotowanie posiłków całodobowego wyżywienia pacjentów szpitala
Szpital Kliniczny im. Karola Jonschera - 2016-05-18 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie samodzielnie potraw w kuchni
AVANGARD SYSTEM ELŻBIETA PAZIEWSKA - 2015-12-16 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
pomoc w gotowaniu i przygotowywaniu potraw
Usługi gastronomiczne Mustafa Mohammad - 2016-01-13 - Otwock (mazowieckie)
Przyrządzanie potraw
Janosik Bar Restauracyjny Wycisk Dariusz - 2017-07-06 - Bytom (śląskie)
- Uczestnictwo w zajęciach teoretycznych i praktycznych, pomoc w codziennej kontroli urządzeń transportu bliskiego, pomoc w obsł. klientów, pomoc w ogranizacji szkoleń, zajęcia praktyczne z obsł. urządzeń transportu bliskiego.
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Łódź (łódzkie)
zodny z wykonywanym zawodem
Piekarnia Ciastkarnia PSZCZÓŁKA Michał Pszczoła - 2016-06-10 - Będzin (śląskie)
Do głównych obowiązków osoby zatrudnionej na tym stanowisku będzie należało:- umiejętność posługiwania się jadłospisem dziennym i asygnatą kuchenną,- właściwe dokonywanie obróbki wstępnej i zasadniczej produktów żywnościowych,- jakościowe i terminowe przyrządzanie potraw zgodnie z jadłospisem i wskazówkami kuchmistrza,- przyjmowanie artykułów spożywczych do kuchni po ich dokładnym przeważeniu i sprawdzeniu terminu przydatności do spożycia oraz wydawanie ich z magazynu przykuchennego na podstawie asygnaty kuchennej,- właściwe pobieranie próbek żywnościowych oraz nadzór nad ich przechowywaniem według obowiązujących przepisów,- kierowanie i wydawanie poleceń personelowi stołówki przygotowującemu posiłki oraz zastępowanie kuchmistrza w dniach jego nieobecności,- przestrzeganie porządku dnia w stołówce oraz harmonogramu pobierania i wydawania posiłków,- ścisłe przestrzeganie wymogów higieniczno-sanitarnych zgodnie z zasadami GMP i GHP oraz systemu HACCP.
Warmińsko-Mazurski Oddział Straży Granicznej w Kętrzynie - 2016-08-18 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłkówOsoby zainteresowane ofertą pracy proszone są najpierw o kontakt telefoniczny 514 553 500.
TOSCANA s.c. - 2018-01-29 - Płońsk (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Cook&FIT Catering Maria Kowalska - 2017-12-05 - Sochaczew (mazowieckie)
obsługa ciągnika siodłowego, transport towaru
HENRYK MILEWICZ Transport Ciężarowy - 2017-03-29 - Wschowa (lubuskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-01-19 - Bielawa (dolnośląskie)
Przygotowywanie składników oraz potraw.
Lemo Gostinstvo, trgovina in posredništvo d.o.o. - 2017-12-29 - Słowenia (Słowenia)
doświadczenie na ww stanowisku,książeczka sanepidowska,miejsce pracy: Kozły 5A
CRYSTAL RESTAURANT J.WNUK, K.ADAMSKI SPÓŁKA CYWILNA - 2018-04-05 - Kozły (wielkopolskie)
Wg. stanowiska
ROZPĘD MARCIN ROZPĘDOWSKI ZBIGNIEW KOLASIŃSKI SPÓŁKA CYWILNA - 2017-01-03 - Legnica (dolnośląskie)
Ścisłe przestrzeganie receptury przygotowywanych posiłków, racjonalne wykorzystywanie w posiłkach produktów spożywczych pobranych z magazynu, właściwe porcjonowanie posiłków zgodnie z normami żywienia, oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi, przygotowywanie i przychowywanie próbek pokarmowych zgodnie z zaleceniami Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej, dbanie o czystość w kuchni oraz czystość sprzętu i naczyń.
Akademicki Związek Sportowy COSA Ośrodek w Gdańsku - 2017-06-22 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw japońsko-koreańskich.Miejsce pracy: Wrocław Kontakt kandydatów z pracodawcą telefonicznyOferta znajduje się w sali: G
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw mięsnych, dań cateringowych, deserów, przygotowywanie pizzy
Kwiaciarnia "KAMELIA" - Artykuły różne Santa Fee Restauracja Pub Kawiarnia - 2016-09-29 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
- przygotowywanie dań z wykorzystaniem oryginalnych przypraw i receptur kuchni pakistańskiej ( konieczna znajomość )- przestrzeganie porządku i zasad higieny pracy
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - Łódź (łódzkie)
przygotowanie fornirów, fornirowanie, cięcie płyt meblowych, praca z urządzeniami: piłofrezarka, spajarka
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Cegielnia (mazowieckie)
Wykształcenie: brak wymagań; mile widziane doświadczenie oraz książeczka sanepidu; istnieje możliwość przyuczenia do zawodu; godziny pracy do uzg. z pracodawcą; miejsce pracy: Świbie;
Hubert Kremzer - 2017-08-07 - Świbie (śląskie)
praca na hali sprzedazy,obsługa kasy,obsługa klientów, wykładanie towaru, praca na stoisku mięsnym
"DINO POLSKA" S.A - 2017-07-21 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2018-04-09 - Sieradz (łódzkie)
Przygotowywanie makaronów, zup, sałatek, dań obiadowych.
Chilli Pizza Zbigniew Nadolny - 2016-12-06 - Piecki (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW I OBSŁUGA IMPREZ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE TECHNICZNE GASTRONOMICZNE, UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, MOLEKULARNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOSWIADCZENIE ZAWODOWE 10 LAT, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, ANGIELSKIEJ W STOPNIU BIEGŁYM
kontakt przez PUP - 2017-05-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Remonty cieślarsko-zbrojarskie (budowa budynków wielorodzinnych).
Przedsiębiorstwo Budowlane "Kokoszki" S.A. - 2017-04-21 - Gdańsk (pomorskie)
praca w kuchni, kontakt z pracodawcą tel. 600 121 010
STANKIEWICZ JAROSŁAW JS-REMONT - 2016-04-06 - Sierpc (mazowieckie)
Obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt. Wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - róznych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych). Dyspozycyjność w godz. 5:30-24:00, praca 168-190 godzin w miesiącu, umowa zlecenie.
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Wrocław (dolnośląskie)