KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ Bia艂ystok oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ
Wynagrodzenie: od 2聽300 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, dbanie o czysto艣膰 na kuchni.
Data publikacji: 2019-09-23
Lokalizacja: Bia艂ystok (podlaskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Bia艂ystok, powiat: m. Bia艂ystok, woj: podlaskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, dbanie o czysto艣膰 na kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽300 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Bia艂ystok
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podlaskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Bia艂ystok
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽300 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.02.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
6 miesi臋cy na stanowisku kucharza; umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw kuchni tureckiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bia艂ymstoku
Adres pracodawcy:
Pogodna 63/1, 15-365 Bia艂ystok, powiat: m. Bia艂ystok, woj: podlaskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: m. Bia艂ystok
Gmina pracodawcy: Bia艂ystok
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Bia艂ystok
Ulica pracodawcy: Pogodna
Numer budynku pracodawcy: 63/1
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bia艂ymstoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.09.2019
Oferta pracy wa偶na do: 07.10.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 23.09.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 23.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?902c95e59d058913b507a733b0ef590f
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw z menu
JACEK ADACH PIZZERIA "TROPKA" - 2018-09-18 - 呕yrard贸w (mazowieckie)
sporz膮dzanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
sprz膮tanie sklep贸w PSS SPO艁EM, 1/2 etatu (praca w godzinach popo艂udniwych- 16-20)
SEBAN SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-08-10 - Lubin (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie i przyrz膮dzanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-06-12 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowanie posi艂k贸w , nadz贸r nad jako艣ci膮 zamawianej 偶ywno艣ci , kontrola stan贸w magazynowych , nadz贸r nas estetyk膮 podawanych da艅 , rozdzielenie pracy miedzy pomocnik贸w kuchennych, nadz贸r nad przestrzeganiem zasad BHP w kuchni ,sprawdzanie stanu 艣wie偶o艣ci i jako艣ci produkt贸w wykorzystywanych do przygotowania posi艂k贸w, tworzenie nowych da艅 i sposob贸w ich podawania, przygotowywanie potraw zgodnie z zasadami 偶ywienia , nadz贸r nad przygotowaniem da艅 na czas ich wydawaniem, dbanie o pozytywny wizerunek restauracji.
"HABENDA" Sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮 - 2019-07-19 - Budzy艅 (wielkopolskie)
Szycie drobnych element贸w -mozliwo艣膰 wykonywania pracy w domu (cha艂upnictwo).
Sp贸艂dzielnia Inwalid贸w " Wsp贸艂praca" - 2016-05-23 - Sopot (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie zawodowe, umiej臋tno艣膰: wykonywania potraw kuchni tajskiej, do艣wiadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie oraz wydawanie da艅 z zakresu kuchni tajskiej.
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, produkcja garma偶eryjna. Wykszta艂cenie min. 艣rednie zawodowe, mile widziane do艣wiadczenie zawodowe, ksi膮偶eczka sanepidowska wymagana.
A & A PRESTIGE SP. Z O.O. - 2016-04-05 - Mys艂owice (艣l膮skie)
- przyrz膮dzanie posi艂贸w,- dbanie o czysto艣膰 kuchni,- zamawianie towaru.
SIMPLY LIFE Wioletta Krajewska Radgoszcz - 2019-01-07 - Mi臋dzych贸d (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw.
US艁UGI GASTRONOMICZNE Pawe艂 Bieniek - 2018-03-27 - Konstantyn贸w 艁贸dzki (艂贸dzkie)
Gotowanie, zmywanie.
kontakt przez PUP - 2019-06-25 - Mi艂ki (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w od surowca do gotowego dania
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Prusewo (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej, obs艂uga klienta.
"JANTAR" US艁UGI PRODUKCJA HANDEL MAREK TARASZKIEWICZ - 2017-03-24 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
Gotowanie potraw, sporz膮dzanie nowych przepis贸w, organizacja prac w kuchni, dokumentacja HACCP (po szkoleniu). Okres pr贸bny 3 m-ce z mo偶liwo艣ci膮 zatrudnienia. Godz. pracy 8-16.
JAROS艁AW DOMARADZKI - RESTAURACJA "ANNA DE CROY"; PRACOWNIA KONSERWACJI ZABYTK脫W, PRZEDSI臉BIORSTWO INWESTYCJI BUDOWLANYCH i P - 2018-12-13 - S艂upsk (pomorskie)
Przyrz膮dzanie potraw, deser贸w, zarz膮dzanie zmian膮, organizacja pracy na kuchni, sporz膮dzanie menu i zam贸wie艅
HURT- BAR-TRANS Zbigniew N臋dza - 2016-08-05 - Kroczyce (艣l膮skie)
praca: Baszta 呕ODY艃 TEL.B.CICHY 602 539 640KAUKASKA WOLSZTYN A.CHOROSZY 602 764 177
ZAK艁ADY GASTRONOMICZNO - HOTELARSKIE A. CHOROSZY B. CICHY Wolsztyn - 2016-05-18 - Wolsztyn (wielkopolskie)
gotowanie - kuchnia polska
TELECATERING S.C. S.OGIERMAN K.BROL - 2016-09-06 - Siemianowice 艢l膮skie (艣l膮skie)
PRACA W KUCHNI W CHARAKTERZE KUCHARZA, PRZYGOTOWYWANIE 艢NIADA艃, ZUP, SA艁ATEK, TORTILLI, QUICHE ORAZ DESER脫Wumowa zlecenie 3 lata, ilo艣膰 godzin w miesi膮cu nie mniej ni偶 84
FULL COLOUR SP脫艁KA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIA CAFE SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2019-07-17 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅, 艣niada艅, obiad贸w, kolacji.
Zak艂ad Produkcyjno-Handlowo-Us艂ugowy "Dana" Danuta Banaczek - 2019-05-24 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
produkcja w臋dlin
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Mleczk贸w (mazowieckie)
Przyjmowanie i wydawanie towar贸w; sprawdzanie ilo艣ci, rodzaju i jako艣ci przyjmowanych ksi膮偶ek; segregowanie i rozmieszczanie ksi膮偶ek w magazynie; utrzymywanie porz膮dku w magazynie; pomoc w wyborze towaru; dbanie o image firmy.
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Skrzeszew (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2019-05-10 - W艂oszczowa (艣wi臋tokrzyskie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast. Przygotowywanie potraw, dekorowanie i wydawanie. Utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku.
kontakt przez PUP - 2019-03-26 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - 艢wi臋toch艂owice (艣l膮skie)
Ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi, wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami, zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy, obs艂uga kasy fiskalnej.I zmiana: 09.00 17.00 pn-pt
kontakt przez PUP - 2019-04-29 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
- Przygotowanie posi艂k贸w. - Wynagrodzenie: 3000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na sta艂e.-Praca: 8:00-16:00. Wymagane wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie na stanowisku kucharza / kucharki min. 3 lata. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (Tel. 500-073-189) (8:00-16:00) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Paderewskiego 32, 40-282 Katowice).
"OBZ SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭" - 2017-05-09 - Katowice (艣l膮skie)
Obs艂uga pieca konwektorowego:- w艂膮czanie pieca,- dobieranie odpowiedniej temperatury.Przygotowywanie tort贸w:- ubijanie bia艂ek,- przygotowywanie masy, galarety.Ozdabianie tort贸w:- przygotowywanie kremu.Obs艂uga pieca do pizzy:- dobieranie odpowiedniej temperatury.Przygotowywanie potraw kuchni tradycyjnej z wykorzystaniem sk艂adnik贸w tj.: kiszona kapusta, og贸rki, buraki, 艣mietana, grzyby, swojska kie艂basa.
kontakt przez PUP - 2019-04-24 - Cie艣le (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw z karty menu
Ziajkiewicz Restauracje&Catering Bart艂omiej Ziajkiewicz - 2016-03-30 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
zgodnie z charakterystyk膮 pracy
RESTAURACJA PODMIEJSKA KAROL WALENDOWSKI - 2018-03-13 - Piekarzew (wielkopolskie)