KUCHARZ Mi臋dzych贸d oferta pracy SIMPLY LIFE Wioletta Krajewska Radgoszcz
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 16 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - przyrz膮dzanie posi艂贸w,- dbanie o czysto艣膰 kuchni,- zamawianie towaru.
Data publikacji: 2019-01-07
Lokalizacja: Mi臋dzych贸d (wielkopolskie)
Pracodawca: SIMPLY LIFE Wioletta Krajewska Radgoszcz
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:艢w. Jana Paw艂a II 6/B, 64-400 Mi臋dzych贸d, powiat: mi臋dzychodzki, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
- przyrz膮dzanie posi艂贸w,- dbanie o czysto艣膰 kuchni,- zamawianie towaru.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie/Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 16 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: system wynagrodzenia: godzinowy
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Mi臋dzych贸d
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mi臋dzychodzki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Mi臋dzych贸d
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 16 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.03.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Badania sanepidowskie
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: Mile widziane do艣wiadczenie zawodowe.
Nazwa pracodawcy: SIMPLY LIFE Wioletta Krajewska Radgoszcz
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Mi臋dzychodzie
Adres pracodawcy:
64-400 Radgoszcz 11/1, powiat: mi臋dzychodzki, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: mi臋dzychodzki
Gmina pracodawcy: Mi臋dzych贸d
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Radgoszcz
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Mi臋dzychodzie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.01.2019
Oferta pracy wa偶na do: 06.02.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 07.01.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 07.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
kontakt przez PUP - 2018-10-01 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie 艣niada艅, da艅 lunchowych, tworzenie karty da艅, kontrola food cost, robienie zam贸wie艅
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie da艅 z menu restauracji. Utrzymanie czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych.
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie da艅 w restauracji
UNIKATONIA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-09-21 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Umiej臋tno艣ci kulinarne, mo偶liwo艣膰 wprowadzenia zmia艅 w karcie, kuchnia z pasj膮
A.A. GRZONKA S.C.-DOM RETRO - 2016-01-28 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
wykonywanie potraw kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Ma艂e Ciche (ma艂opolskie)
pizzerman
UNITED CHICKEN Sp. z o. o. - 2016-04-13 - Wrze艣nia (wielkopolskie)
przyrz膮dzanie potraw
FIRMA HANDLOWA ELJOT JANUSZ GROSZEWSKI - 2018-02-27 - Pikutkowo (kujawsko-pomorskie)
Czynno艣ci pomocnicze na kuchni
TOP TEN SP. Z O.O. - 2017-07-14 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw: kurczak curry, chilly chicken, chicken tikka, buffallo wings.
NAMASTE SYJO CHELEKKADAN VARGHESE - 2017-11-15 - Pi艅cz贸w (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Firma Produkcyjno-Handlowa Pawe艂 Pawelec - 2016-02-03 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
wg. harmonogramu sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Krak贸w (ma艂opolskie)
jw
HOTEL GROMADA CENTRUM Sp. z o.o. - 2018-11-02 - Warszawa (mazowieckie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-01-11 - Warszawa (mazowieckie)
Wed艂ug zawodu
Centrum Mateusz Pohl - 2018-01-29 - Bieni贸w (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w oraz dbanie o ich jako艣膰 i smak; dbanie o w艂a艣ciwe przechowywanie artyku艂贸w spo偶ywczych; porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w.
Dom Pomocy Spo艂ecznej "Le艣ny" w Zaskoczynie - 2017-12-06 - Zaskoczyn (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w.
Bar SZA艁AS S.C. - Karwowscy, Lubo艅scy - 2018-07-04 - 呕ory (艣l膮skie)
- pakowanie gotowego wyrob贸w,- obs艂uga automatu pakuj膮cego,- realizacja zada艅 zgodnie z planem produkcyjnym,- prowadzenie procesu technologicznego zgodnie z obowi膮zuj膮cymi procedurami,- dba艂o艣膰 o powierzone mienie i porz膮dek na stanowisku pracy.
kontakt przez OHP - 2017-08-10 - Cieszyn (艣l膮skie)
samodzielne przygotawanie posi艂k贸w i dbanie o stanowisko pracy
呕aneta Mele - 2016-05-20 - Nowa Wie艣 Tworoska (艣l膮skie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia i normami 偶ywieniowymi
ZESP脫艁 SZK脫艁 OG脫LNOKSZTA艁C膭CYCH NR 7 - 2017-09-20 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowanie samodzielne potraw
ADPRO - 2018-04-26 - Bochnia (ma艂opolskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, obr贸bka mi臋s, ryb i skorupiak贸w,
A & R ROBERT WIERUCKI - 2018-06-14 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
obs艂uga kasy fiskalnej,wyk艂adanie towaru
kontakt przez PUP - 2016-10-18 - Sarn贸w (艣l膮skie)
zgodnie z charakterystyk膮 pracy
O艢RODEK REKR. KONNEJ HOTEL KARCZMA STARA STAJNIA S.C. - 2016-04-01 - Zawidowice (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci.
Dariusz Podyma "KONTRA" P.U. - 2016-08-22 - D艂ugo艂臋ka (dolno艣l膮skie)
wg zakresu czynno艣ci dla kucharza w pizzerii
kontakt przez OHP - 2016-04-27 - Nowa D臋ba (podkarpackie)
Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, po艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi, obr贸bka wst臋pna surowc贸w, wykonywanie ro偶nymi technikami i metodami r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa, zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych, jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅, wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy, przestrzeganie przepis贸w BHP i PPO呕
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Partynia (podkarpackie)
OFERTA Z PROGRAMU ZATRUDNIENIE OS脫B DO 30 ROKU 呕YCIA. Praca w kuchni - restauracji.
Samochodowy Zak艂ad Us艂ugowo-Handlowy "AUTO" O艣rodek Szkoleniowy M. Brudniewicz - 2017-12-18 - Lisewo (pomorskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - W臋gr贸w (mazowieckie)