KUCHARZ R76/0755-198/18 Pikutkowo oferta pracy FIRMA HANDLOWA ELJOT JANUSZ GROSZEWSKI
Stanowisko: KUCHARZ R76/0755-198/18
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: przyrządzanie potraw
Data publikacji: 2018-02-27
Lokalizacja: Pikutkowo (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: FIRMA HANDLOWA ELJOT JANUSZ GROSZEWSKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:87-880 Pikutkowo 45, powiat: włocławski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przyrządzanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ R76/0755-198/18
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Pikutkowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: włocławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Brześć Kujawski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.02.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie zawodowe 1 rok, praca w godzinach 09.00-20.00, miejsce pracy Pikutkowo
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: FIRMA HANDLOWA ELJOT JANUSZ GROSZEWSKI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Adres pracodawcy:
87-880 Pikutkowo 45, powiat: włocławski, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, przed spotkaniem kontakt telefoniczny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: przed spotkaniem kontakt telefoniczny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: włocławski
Gmina pracodawcy: Brześć Kujawski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Pikutkowo
Numer budynku pracodawcy: 45
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.02.2018
Oferta pracy ważna do: 31.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 27.02.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 27.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2015-10-05 - Mierzęcice (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie średnie zawodowe kierunkowe (gastronomiczne), doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, umiejętności: regionalne potrawy kaukaskiej, dekoracja potraw. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni Kaukazu (w szczególności kuchnia ormiańska i gruzińska), znajomość ziół, warzyw i innych produktów stosowanych w kuchni, obsługa zaawansowanego technologicznie sprzętu kuchennego.
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Lublin (lubelskie)
sporządzanie różnych potraw, deserów, ciast z zastosowaniem narzędzi i maszyn dostępnych w zakladzieGodziny pracy: od 10.00 do 18.00; od 13.00 do 21.00Praca w Restauracji "Trylinka" ul. Trylińskiego 2 w Olsztynie lub Restauracji "Słoneczna Polana" ul. Sielska 38 w Olsztynie
Restauracja "TRYLINKA" Zielaskiewicz&Maderski s. c. Andrzej Zielaskiewicz, Sebastian Maderski - 2018-03-15 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
- Przygotowywanie posiłków: obiady, catering i Fast Food,- Praca 2-zmianopwa: 08.00-16.00; 14.00-22.00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od kwalifikacji,- Kontakt: telefon 603-362-730; e-mail:bar.zamkowa.gniew (at) gmail.com
BAR ZAMKOWA ELŻBIETA KOŁODZIEJCZYK - 2017-07-27 - Gniew (pomorskie)
Sporządzanie dań kuchni chińskiej. Miejsce wykonywania pracy C.H. Auchan Rumia. Wymagania: staż pracy 1 rok w kuchni chińskiej.
USŁUGI GASTRONOMICZNE IWONA KOWALIK - 2017-03-01 - Rumia (pomorskie)
Sporządzanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Konikowo (warmińsko-mazurskie)
obowiązki kucharza
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
-
EBS BUD Sławomir Ebertowski - 2017-09-18 - Lubań (pomorskie)
Pracownik budowlany - prace budowlane pod stalowe konstrukcje urządzeń przemysłowych, masztów, wież. Wymagane doświadczenie zawodowe w budownictwie, dobry stan zdrowia.Praca w delegacji na terenie całej Polski. Pracodawca zapewnia dowóz, zakwaterowanie oraz diety żywieniowe.
Projektowanie Nadzór Realizacja Robót Budowlanych, Bogdan Wójcik - 2017-12-15 - Nowy Sącz (małopolskie)
przygotowywanie potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Poraj (śląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Skomielna Biała (małopolskie)
Praca na kuchni. Przygotowywanie dań dla dzieci
TENNIS CLUB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-30 - Piekary Śląskie (śląskie)
Obsługa punktu gastronomicznego oferującego specjały kuchni tureckiej. Wymagana nienaganna kultura osobista w kontakcie z klientami, miłe i bezpośrednie obycie, łatwość w nawiązywaniu kontaktów interpersonalnych. Godziny pracy 12-22.
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - Wrocław (dolnośląskie)
kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2016-02-01 - Tuszyn (łódzkie)
Obowiązki kucharza – przygotowywanie potraw i napoi kuchni azjatyckiej: tajskiej, syczuańskiej i kantońskiej.WYMAGANIAWykształcenie:W zawodzie kucharzaDoświadczenie zawodowe: Wymagane doświadczenie w kuchni azjatyckiej: tajskiej, syczuańskiej i kantońskiejZnajomość języków: angielski -komunikatywny
Crazy Duck Kristiansand - 2017-03-07 - Norwegia (Norwegia)
przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji, dbałość o czystość miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych dań, zachowanie czystości stanowiska pracy, współpraca z pozostałymi działami hotelowymi
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2016-11-25 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Opis stanowiska: Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna zaprzygotowywanie oraz wydanie posiłków dla gości restauracji z dbałością o ichjakość i smak. Poszukujemy osoby, która ma zdolności kulinarne, gotowaniejest dla niej przyjemnością i chciałaby podzielić się tym z innymi.
ILLUSTRO DORADZTWO S.C. G. Rippel, N. Kotas-Rippel - 2018-01-09 - Opole (opolskie)
Prace na maszynie drukującej etykiety, ważenie, załadunek. Praca jednozmianowa w godz.: 18:00-05:00. Wynagrodzenie 2 200 zł brutto/miesięcznie (+premia). Kontakt z pracodawcą osobisty od poniedziałku do piątku w godz.: 09:00-13:00.
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Szlagor Sp z.o.o. s.k. - 2017-10-06 - Andrychów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z menu
Kołoczek Katarzyna BOHEME - 2017-04-13 - Wodzisław Śląski (śląskie)
przygotowywanie posiłków
ELEKTRO-DOR TURYSTYKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-11-07 - Bolesław (małopolskie)
przygotowanie potraw, przygotowanie przyjęć weselnych
M Royal Wiktoria Baryczkowska - 2017-06-07 - Głogów (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE ŚNIADAŃ, OBSŁUGA GOŚCI KORZYSTAJĄCYCH ZE ŚNIADAŃ, PRZYGOTOWYWANIE ZAMÓWIEŃ, PIECZENIE PIECZYWA ORAZ CIAST.
APK CATERING PAWEŁ BEREŚ - 2017-11-22 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Zarządzanie powierzonym działem kuchni.Przygotowanie i nadzorowanie potraw kuchni indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2018-09-13 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2018-02-08 - Głuchołazy (opolskie)
Przyrządzanie dań gorących, zapiekanek, hamburgerów, sałatek itp.
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Grybów (małopolskie)
przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni ukraińskiej, wybieranie naczyń do podawania dań i sprzętów do przygotowywania dań, zarządzanie składnikami, ustalanie estetycznych sposobów podawnia dań
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków: śniadanie, obiady, kolacje do wystawienia w bufecie
Nadwiślańska Agencja Turystyczna Sp. z o.o. - 2018-08-22 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowanie gotowych produktów typu gofry i naleśniki, bezpośrednia sprzedaż
Katarzyna Kukolka-Bogocz Firma Gastronomiczno- Kateringowa TDS - 2018-01-22 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
-Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych,-Wymiar czasu pracy od pełnego etatu do 1/2 etatu - do uzgodnienia,-Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 683-95-99; 509-382-756.
RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA - 2016-10-18 - Pszczółki (pomorskie)
Przygotowanie posiłków w ośrodku wypoczynkowym,praca w godzinach 7:00-19:00.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Espone" s.c. Elwira Herchel, Beata Janicka - 2018-03-20 - Muszyna (małopolskie)