KUCHARZ KUCHNI TAJSKIEJ Wrocław oferta pracy PPA SIAM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI TAJSKIEJ
Wynagrodzenie: do 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Praca jako kucharza w restauracji tajskiej w centrum Wrocławia, przygotrowanie samodzielne mięs i warzyw praz gotowanie dań. Umowa o pracę na czas określony. Praca jednozminowa w godz.: 12:00-20:00. Proponowany okers zatrudnienia: 1 rok. Oferta dostępna w sali G
Data publikacji: 2018-09-11
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: PPA SIAM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kotlarska 25, 50-120 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca jako kucharza w restauracji tajskiej w centrum Wrocławia, przygotrowanie samodzielne mięs i warzyw praz gotowanie dań. Umowa o pracę na czas określony. Praca jednozminowa w godz.: 12:00-20:00. Proponowany okers zatrudnienia: 1 rok. Oferta dostępna w sali G
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI TAJSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: książeczka sanitarno- epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie mile widziane gastronomiczne, min. zasadnicze zawodowe, staż pracy min. 3 lata - praktyka jako kucharz kuchni tajskiej; umiejetnosać gotowania dań kuchni tajskiej; książeczka sanitarno-epidemiologicznych - mile widziana
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
PPA SIAM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Kotlarska 25, 50-120 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Kotlarska
Numer budynku pracodawcy: 25
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.09.2018
Oferta pracy ważna do: 01.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 11.09.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 11.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
MAKROKLIMAT Sp. z o.o. - 2018-03-11 - Warszawa (mazowieckie)
Praca przy produkcji altan oraz domów z drewna. Przygotowywanie materiałów przy pomocy obrabiarek do drewna. Montaż konstrukcji.
ZAKŁAD STOLARSKI EXPORT - IMPORT ERYK FURMAN - 2018-02-13 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
GK-LIS sp. z o.o. sp. k. - 2017-11-13 - Mielec (podkarpackie)
Usługi cateringowe, gotowanie wg oryginalnej receptury kuchni ukraińskiej, pół roku doświadczenia zawodowego
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - Łódź (łódzkie)
MONTAŻ MEBLI KUCHENNYCH U KLIENTA, PZRYGOTOWYWANIE MEBLI NA WARSZTACIE
KAMA - MEBLE BIS KATARZYNA NOWAKOWSKA - 2018-09-05 - Skierniewice (łódzkie)
w/g potrzeb
RESTAURACJA "La Cucina Italiana" Barbara Chrobot - 2018-03-02 - Szczecno (świętokrzyskie)
Sporządzanie posiłków dla całej społeczności szkoły. Dbanie o porządek w miejscu pracy.
ZESPÓŁ SZKÓŁ SPECJALNYCH NR 1 IM. STEFANA BATOREGO - 2018-06-27 - Gdańsk (pomorskie)
W programie stażu
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Czatkowice (dolnośląskie)
- przygotowywanie dań i przystawek rybnych;- czynności porządkowe związane z kuchnią i sklepem;- prowadzenie dokumentacji HACCP;- obsługa kasy fiskalnej.
Biuro Handlowe Idea A.Kolorz, E.Kocur. sp.j (ale rybka) - 2017-10-13 - Wodzisław Śląski (śląskie)
przygotowanie dań produkcji własnej
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
Firma Handlowo-Gastronomiczna Katarzyna Lewandowska - 2017-10-09 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowyanie dań ciepłych dla Gości, przygotowywanie dań z A'la Karte
Malinowe Hotele Sp. z o.o. - 2018-07-12 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
praca w restauracji
Restauracje Katowickie Pieczyrak Wolny Spółka Jawna - 2018-08-08 - Będzin (śląskie)
Kucharz
Andrex-Dąbrowski Sp.J. - 2016-09-06 - Brzyście (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, UMIEJĘTNOŚĆ USTALENIA MENU, ZDOLNOŚĆ DO PRACY SAMODZIELNEJ ORAZ W ZESPOLE, PRZYGOTOWYWANIE IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH;WYMAGANIA: UMIEJĘTNOŚCI NA STANOWISKU KUCHARZ, SAMODZIELNOŚĆ, KREATYWNOŚĆ, STAŻ PRACY MIN. 2 LATA;KONTAKT Z PRACODAWCĄ: NA SPOTKANIA UMAWIAĆ SIĘ TEL 509220220 LUB C.V NA MAIL pasibrzuch.szczecin (at) vp.pl
FIRMA HANDLOWA BAJA S.C. JANUSZ LAZAR, LILIANA LAZAR - 2017-08-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klienta, sprzątanie
"ŁASUCH BIS" HANDEL I GASTRONOMIA EDMUND KAMIŃSKI - 2017-05-18 - Szałkowo (warmińsko-mazurskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Jacentów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw
MARROM-ENERGIA SP.Z O.O. DOBRUT - 2017-09-08 - Gielniów (mazowieckie)
kucharz w restauracji a la carte
ZAKŁAD ELEKTRYCZNY ZEG MARIUSZ SOWIŃSKI - 2016-01-11 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Obsługa klienta; metkowanie towaru; obsługa kasy fiskalnej; wieszanie odziezy na wieszaki; utrzymanie czystości w sklepie.
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przgotowywanie posiłków (mięsa, pierogi)
GARMAŻERKA ,,FINEZJA" - 2016-04-12 - Puławy (lubelskie)
Przygotowywanie potraw i dań typowych dla kuchni ukraińskiej wg oryginalnych receptur. Zgłoszenia telefoniczne do pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Łódź (łódzkie)
Samodzielne przygotowywanie potraw. Zarządzanie pomocą kuchenną. Dbanie o swoje stanowisko pracy, Samodzielne podejmowanie decyzji.Miejsce wykonywania pracy: Restauracja SIKORKA Rypin
Wiesław Borowiak DOM WESELNY "SIKORKA" - 2018-04-10 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej wg oryginalnych receptur. Praca pod presją czasu.Umowa na czas określony - 3 lata.
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Łódź (łódzkie)
Wg załącznika
kontakt przez PUP - 2015-11-27 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
kucharz
Oberża "WILCZY GŁÓD" Józef Sala - 2016-11-07 - Krzyszkowice (małopolskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej tj. byrak, falafel, dolma, sarma.
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków z karty menu.
Usługi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra - 2018-03-09 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie pizzy i dań fast-food.
"RESTO" PRZEMYSŁAW GUT W ŁAŃCUCIE - 2015-12-01 - Łańcut (podkarpackie)