KUCHARZ Będzin oferta pracy Restauracje Katowickie Pieczyrak Wolny Spółka Jawna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 15,5 PLN
Zakres obowiązków: praca w restauracji
Data publikacji: 2018-08-08
Lokalizacja: Będzin (śląskie)
Pracodawca: Restauracje Katowickie Pieczyrak Wolny Spółka Jawna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:1 Maja 1, 42-500 Będzin, powiat: będziński, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w restauracji
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 15,5 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Będzin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: będziński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Będzin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 15,5 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 09.08.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie
Nazwa pracodawcy:
Restauracje Katowickie Pieczyrak Wolny Spółka Jawna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sosnowcu
Adres pracodawcy:
1 Maja 1, 42-500 Będzin, powiat: będziński, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
I kontakt telefoniczny i osobisty w godzinach od 12.00 do 20.00
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: będziński
Gmina pracodawcy: Będzin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Będzin
Ulica pracodawcy: 1 Maja
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sosnowcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.08.2018
Oferta pracy ważna do: 07.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 08.08.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 08.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie dań i deserów
Restauracja ,,Polski Stół" - 2017-04-11 - Wyrzysk (wielkopolskie)
prace rozbiórkowe oraz porządkowe
Wojciech Makowski MAKO-POL - 2018-03-13 - Gorzyczki (wielkopolskie)
Znajomość narodowej kuchni ukraińskiej i kuchni Tatarów Krymskich.
ENERGY TRADING Sp Z o.o - 2016-10-26 - Oława (dolnośląskie)
sprzedaż i przygotowywanie potraw z drobiu
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Mława (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-12-09 - Kietrz (opolskie)
Przygotowywanie posiłków wg jadłospisu.Adres miejsca wykonywania pracy: JW1131 w Barczącej
Jednostka Wojskowa nr 1131 - 2017-02-03 - Barcząca (mazowieckie)
praca w kuchni, wykonywanie potraw
BISTRO OBIADEK JOLANTA KONIECZKOWSKA - 2017-10-24 - Strzyżów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków,
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Bytom (śląskie)
jw
Muratori Bis Sp. z o. o. - 2017-04-20 - Warszawa (mazowieckie)
-przygotowywaniu posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni; dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków ;przestrzeganie prawidłowej obróbki surowców; przestrzeganie prawidłowości procesów technologicznych, receptur produkowanych produktów -prawidłowe przechowywanie surowców ,półfabrykatów ,wyrobów gotowych; utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych,; przestrzeganie higieny i przepisów BHP oraz instrukcji obsługi urządzeń. itp, praca w godz.7-15/9-17. Miejsce pracy: Opole, ul. 1-go Maja 19, ul. Piotrkowska 2a.
SPOŁEM Powszechna Spółdzielnia Spożywców Namysłów - 2016-03-18 - Opole (opolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Warszawa (mazowieckie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Chełmża (kujawsko-pomorskie)
praca związana z w/w stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - Gozdawa (kujawsko-pomorskie)
obsługa klientów, obsługa kuchni (smażenie, panierowanie)
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-31 - Adamów-Parcel (mazowieckie)
-
"DOM PRZY MORZU" ADAM GRZESIEK - 2016-07-22 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
- Przygotowanie potraw kuchni Ukraińskiej i Sous-Vide. Produkcja rolad kołdunów i pierogów.- Wynagrodzenie: 2000 zł brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 3 miesiące. Docelowo umowa o pracę na okres 3 lat. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w systemie 12 - godzinnym w godzinach: 10:00-22:00 + soboty, niedziele i święta (dzień pracy/dzień wolnego lub dwa dni pracy/dwa dni wolnego). Wymagania: wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne - kucharz. Wymagane min. 1 rok doświadczenia na ww. stanowisku. Znajomość kuchni Ukraińskiej i Sous-Vide. Wymagana aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno - epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Katowice (śląskie)
wychowawca w domu dziecka
kontakt przez PUP - 2018-02-08 - Głogówek (opolskie)
Obsługa maszyn do recyklingu tworzyw sztucznych
NOWITEX-ECO Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością Spółka Komandytowa - 2017-12-14 - Straszków (wielkopolskie)
Sprzątanie pokoi w pensjonacie
PHU "Jadar" s.c. J.Kołakowski&D.Kowalewski - 2016-08-16 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, organizacja imprez okolicznościowych, organizacja bieżacej produkcji gastronomicznej
JOKAS S.C. Marek Miłkowski Jolanta Miłkowska - 2017-09-12 - Łuków (lubelskie)
Wykształcenie średnie; doświadczenie: 1 rok; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice;
kontakt przez PUP - 2017-12-19 - Gliwice (śląskie)
Przygotowanie posiłku w żywieniu zbiorowym
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, praca w Restauracji Saline w Hotelu Focus w Inowrocławiu
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE TER KOL KOWALSKI PAWEŁ - 2018-03-06 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Po okresie próbnym umowa o pracę na czas nieokreślony,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37-Kontakt e-mail: sekretariat (at) zamek-gniew.pl
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-26 - Gniew (pomorskie)
Przygotowywanie oraz serwowanie dań i napojów.
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Siedlce (mazowieckie)
Kucharz, pierwsza umowa na okres próbnym, następna na czas określony
Firma Transportowa Mirko Spółka Cywilna - 2017-09-18 - Łąka (dolnośląskie)
Praca w stołówce szkolnej (Nowa Huta)
JANUSZ GAJOCH F.H.U. FANTAZJA 1 - 2016-08-30 - Kraków (małopolskie)
Wprowadzanie dań kuchni ukraińskej do menu lokalu, przygotowanie posiłków wg upodobań klientów rosyjskojęzycznych.
LA BOCCA Żaneta Kwidzińska - 2016-10-27 - Gdańsk (pomorskie)
-
CATERMED S.A. Kraków - 2016-04-08 - Kościerzyna (pomorskie)
umiejętność pracy w zespole, komunikatywność, przygotowywanie potraw wg przepisów w języku wietnamskim,
"VIET-ANH" Lê Văn Vụ - 2017-06-05 - Ząbki (mazowieckie)