KUCHARZ CATERING I OBS艁UGA KONSUMENTA K/M Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ CATERING I OBS艁UGA KONSUMENTA K/M
Wynagrodzenie: od 2聽300 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Data publikacji: 2016-06-15
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽300 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca zapewnia wy偶ywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ CATERING I OBS艁UGA KONSUMENTA K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽300 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.09.2016
Data zako艅czenia pracy: 01.09.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: rosyjski, w mowie - dobry, w pi艣mie - dobry
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1: polski, w mowie - dobry, w pi艣mie - dobry
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_2: angielski, w mowie - dobry, w pi艣mie - dobry
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_3: ukrai艅ski, w mowie - dobry, w pi艣mie - dobry
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie 艣rednie - kucharz; kursy kulinarno-gastronomiczne; do艣wiadczenie zawodowe w cateringu i obs艂udze konsumenta, praca w kuchni otwartej; umiej臋tno艣膰 przygotowania przek膮sek, sporz膮dzania potraw, napoj贸w, deser贸w; znajomo艣膰 j臋zyk贸w obcych: ukrai艅ski, rosyjski, polski, angielski - na poziomie B2. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: praca w kuchni otwartej, przygotowywanie potraw, bezpo艣rednia komunikacja z klientem, catering i obs艂uga konsumenta, sprz膮tanie stanowiska pracy. Mo偶liwo艣膰 wy偶ywienia.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.06.2016
Oferta pracy wa偶na do: 22.06.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 15.06.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 15.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Warszawa (mazowieckie)
Bran偶a hotelarska-przygotowywanie da艅 wg receptur i sk艂adnik贸w kuchni ba艂ka艅skiejpraca w dni wolnegodziny pracy: 12:00-22:00
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Wypoczynek i Rekreacja "Jeziorna Osada" Gnojewo nad Jeziorem Sp贸艂ka Cywilna - 2017-02-02 - Gnojewo (pomorskie)
Kucharzpraca dla os贸b bezrobotnych zarejestrowanych w PUP Kolbuszowa posiadaj膮cych II profil pomocy, wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe lub 艣rednie o kierunku gastronomicznym, praca przy sporz膮dzaniu posi艂k贸w na dwie zmiany Izm. od godz 6 do 14 i IIzm. od godz. 7 do 15
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Kolbuszowa (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w i receptur, w tym tradycyjnych da艅 ukrai艅skich, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 kuchni i zaplecza, sporz膮dzanie zam贸wie艅 towarowych, przyjmowanie i kontrola surowc贸w, dbanie o wysok膮 jako艣膰 da艅 i potraw, pieczenie i przygotowywanie deser贸w oraz ciast. Praca od pon. do pt. w godz. 15.00-19.00.
Zak艂ad Handlowy "GAMA" Micha艂 Pinis - 2016-10-27 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
- naprawa ci臋偶kiego sprz臋tu budowlanego- naprawa samochod贸w ci臋偶arowych i dostawczych
"Grupa Hydrotech Polska" Sp. z o.o. - 2015-11-25 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
praca w kuchnii w przedszkolu
PRZEDSZKOLE PUBLICZNE W 艢WILCZY - 2016-08-29 - 艢wilcza (podkarpackie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI PAKISTA艃SKIEJ LISTA ZAKUP脫W, ZAKUPY, DBANIE O CZYSTO艢膯 W KUCHNI, SPRZ膭TANIE
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Skierniewice (艂贸dzkie)
Przygotowanie posi艂k贸w dla go艣ci restauracji oraz imprez okoliczno艣ciowych
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Bobowa (ma艂opolskie)
.
CEZAR Przedsi臋biorstwo Produkcyjne Dariusz Bogdan Niewi艅ski - 2016-12-12 - August贸w (podlaskie)
x
"OKR膭GLAK" s.c. Joanna i Maciej Dani艂owicz - 2017-01-10 - Bia艂ystok (podlaskie)
pobieranie produkt贸w 偶ywno艣ciowych z magazynu, praca w kuchni, organizowanie pracy w sto艂贸wce, przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem oraz estetyczne ich wydawanie, dbanie o jako艣膰 i ilo艣膰 przygotowywanych potraw, nadz贸r nad sprz臋tem kuchennym i sto艂owym oraz dbanie o jego u偶ytkowanie
14 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy/ Centrum Szkolenia Wojsk L膮dowych - 2017-01-27 - Pozna艅 (wielkopolskie)
pomoc w przyrz膮dzaniu potraw
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Chrzan贸w (ma艂opolskie)
praca jako kucharz
Bistro Gr盲nden - 2017-03-22 - Szwecja (Szwecja)
utrzymanie kuchni w czysto艣ci, gotowanie, zbieranie, wydawanie posi艂k贸w, przyjmowanie towaru
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Frombork (warmi艅sko-mazurskie)
Zapoznanie z organizacj膮 pracy w kuchni, przygotowywanie stanowiska pracy, zapoznanie z recepturami potraw i menu, pobranie surowc贸w, przygotowanie narz臋dzi pracy, prowadzenie obr贸bski wstepnej, realizacja zam贸wie艅, zabezpieczanie surowc贸w, sprawdzanie stanu magazynu na nast臋pny dzie艅,przygotowywanie zam贸wie艅, przestrzeganie przepis贸w BHP i ppo偶, utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy, przygotowywanie sta艂atek oraz sos贸w, stosowanie zasad dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gastronomicznej.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - 艁uk贸w (lubelskie)
Wykonywanie wszelkich czynno艣ci zwi膮zanych z gastronomi膮.
kontakt przez OHP - 2016-06-06 - S艂owacja (S艂owacja)
jw.
Przedszkole nr 429 - 2017-10-10 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw tradycyjnych i garmazeryjnych
Przedsi臋biorstwo Handlowe LUZAM W贸jtowicz Lucjan - 2018-01-04 - Zamo艣膰 (lubelskie)
Wykonywanie produkcji gastronomicznej zgodnie z ustalonymi recepturami; kontrola stanu zapas贸w; utrzymanie czysto艣ci w lokalu.Praca 7 dni w tygodniu+ co drugi dzie艅 oraz co drugi weekend w godzinach 8-20
BIELGAST s.c. Nagib Emrulahi, Jadwiga Szeliga - 2018-06-25 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
Przygotowywanie sniada艅. Wydawka ciep艂ych posi艂k贸w.
KATARINA-MG Marian Dariusz Gidzi艅ski - 2017-06-12 - Pszcz贸艂ki (pomorskie)
Pozyskiwanie nowych klient贸w, negocjowanie warunk贸w um贸w, reprezentowane firmy na rynku, zbieranie informacji o dzia艂aniach konkurencji, itp. Nienormowany czas pracy.
kontakt przez PUP - 2018-01-27 - Micha艂owice (mazowieckie)
praca na linii produkcyjnej
MAX POWER SP. Z O.O.KATOWICE - 2016-10-28 - Strzelce Opolskie (opolskie)
Pomoc w pracy szefa kuchni.
PUH "DOMHAL" Jaros艂aw D膮browski, Pensjonat "RAJ" Jaros艂aw D膮browski - 2016-04-18 - Rajgr贸d (podlaskie)
Uk艂adanie menu przygotowywanieposi艂k贸w zgodnie z recepturami, tworzenie nowych przepis贸w, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy, koordynacja pracy w zespole.
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno Handlowe BIMEX Jerzy Bitel - 2017-06-21 - Barlinek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw znajduj膮cych si臋 w menu restauracji
SUSHI SERVICE Waldemar Oscheja - 2018-03-14 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
Do uzgodnienia
Firma Handlowo-Us艂ugowa "HORN" - 2017-08-18 - Sanok (podkarpackie)
Organizowanie, porz膮dkowanie i utrzymywanie w sta艂ej czysto艣ci stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpiecze艅stwa i higieny pracy, ochrony przeciwpo偶arowej. Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w oraz wyrob贸w kulinarnych.Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnej.Dobieranie i pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami do produkcji potraw oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅.Sporz膮dzanie, r贸偶nymi technikami i metodami, potraw i wyrob贸w garma偶eryjnych z r贸偶nych grup surowc贸w z zachowaniem warto艣ci od偶ywczej.Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrob贸w kulinarnych.Planowanie posi艂k贸w i uk艂adanie menu.Odbieranie jako艣ciowe i ilo艣ciowe surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych wyrob贸w.
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Z膮bkowice 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Rac艂awice (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, opracowywanie menu
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Zg贸rsko (podkarpackie)