KUCHARZ / KUCHARKA Stará Ľubovňa oferta pracy kontakt przez OHP
Stanowisko: KUCHARZ / KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 700 EUR
Zakres obowiązków: Wykonywanie wszelkich czynności związanych z gastronomią.
Data publikacji: 2016-06-06
Lokalizacja: Stará Ľubovňa ()
Pracodawca: kontakt przez OHP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Stará Ľubovňa, SłowacjaRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wykonywanie wszelkich czynności związanych z gastronomią.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 700 EUR
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Istnieje możliwość negocjacji wynagrodzenia w zależności od posiadanego doświadczenia.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Stará Ľubovňa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Słowacja
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 700 EUR
Data rozpoczęcia pracy: 07.06.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_jezyki_0:
słowacki, w mowie - przeciętny, w piśmie - przeciętny
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez OHP
Sposób aplikowania: kontakt przez OHP
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Śląska Wojewódzka Komenda
Adres pracodawcy:
Pl. Grunwaldzki 8/10, 40-950 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski, słowacki
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV oraz list motywacyjny proszę przesłać na maila: m.goworek (at) ohp.pl z dopiskiem "Słowacja - Kucharz/Kucharka"
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
CV oraz list motywacyjny proszę przesłać na maila: m.goworek (at) ohp.pl z dopiskiem
Typ podmiotu pracodawcy: OHP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Katowice
Ulica pracodawcy: Pl. Grunwaldzki
Numer budynku pracodawcy: 8
Profil działalności pracodawcy: Działalność gastronomiczna
Oferta zgłoszona przez: Śląska Wojewódzka Komenda
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.06.2016
Oferta pracy ważna do: 01.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 06.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
zagranicznaEures: 1
rodzajOferty_1: EURES
Podobne oferty pracy
sporządzanie potraw i deserów, dbanie o czystość na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie posiłków,dań obiadowych, zup, sałatek.
Restauracja & Pizzeria "Rosa" Izabela Rosa - 2016-07-05 - Pszczółki (pomorskie)
Znajomość kuchni ukraińskiej i rosyjskiej, dodatkowo umiejętność wprowadzania produktu lokalnego do oferty firmy.
ZENZERO POLSKA SP. Z O.O. - 2016-05-24 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, obsługa kelnerska
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Poznań (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni kurdyjskiej
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Częstochowa (śląskie)
Kucharz. Wynagrodzenie 15 zł brutto/godzinę do negocjacji w zależności od umiejętności.
DIP Daria Ciesielska, Przemysław Gajewski S.C. - 2016-08-22 - Bolesławice (dolnośląskie)
pomoc przy przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-21 - Łany (lubelskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków, obróbka mechaniczna i termiczna
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Gorlice (małopolskie)
- przygotowywanie potraw / dekoracja/- umiejętność pracy w zespole- dyspozycyjność- doświadczenie
ITAL - POL Sp.z.o.o. - 2017-05-10 - Sławutówko (pomorskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - Lipków (mazowieckie)
zgodny ze stanowiskiem
AKADEMIA MARYNARKI WOJENNEJ IM.BOHATERÓW WESTERPLATTE - 2018-02-16 - Brusy (pomorskie)
przygotowanie posiłków, smazenie, gotowanie, przygotowanie deserów, sałatek, surówek
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Ropica Polska (małopolskie)
KUCHARZ
CREATIV KATARZYNA CYZA-GAŁKOWSKA - 2017-12-01 - Dębica (podkarpackie)
Przygotowywanie paczek do wysyłki, przenoszenie paczek, ustawianie towaru, odbiór przesyłek, sortowanie, pakowanie, inne prace pomocnicze w magazynie.
kontakt przez PUP - 2018-07-20 - Kraków (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, GOTOWANIE, REALIZACJA ZAMÓWIEŃ NA PODSTAWIE KARTY MENU RESTAURACJI;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, SPRAWNOŚĆ FIZYCZNA, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYRZĄDZENIA POTRAW KUCHNI POLSKIEJ, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 1 ROK DOŚWIADCZENIA, NA SPOTKANIE UMAWIAĆ SIĘ TELEFONICZNIE
TJN MICHAŁ RYBARCZYK - 2017-12-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej, dań jarskich: pierogi. Wydawanie kateringu.
SERWIS SMAKU S.C. - 2018-02-16 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie posiłkówutrzymywanie miejsca pracy w czystości
kontakt przez OHP - 2018-04-13 - Słupia pod Kępnem (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań bezglutenowych oraz potraw kuchni wegańskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Ząbki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków - możliwośc przyuczenia.
Bar Detroit Barbara Mroczkowska - 2016-10-13 - Trzebnica (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującym menu i zamównieniami gości, opracowanie menu restauracji oraz imprez specjalnych wsolnie z szefem kuchni, dbałośś o czysto9ść , stosowwnie norm i zasad zawartych w HACCP, zamówienia i odbiór towarów żywnościowych oraz napoi.
Marzenna Bielonko "KAYLON" - 2016-07-28 - Suraż (podlaskie)
Prawo jazdy kat. "B", pracowitość.
SAFER J.SBECZKA G.SBECZKA SPÓŁKA JAWNA - 2017-08-24 - Tworków (śląskie)
Przygotowywanie dań barowych, organizacja stanowiska pracy.
DADI BAR Marek Gończ - 2016-04-11 - Jurata (pomorskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków, stosowanie procedur czystości w miejscu pracy, obsługa gości w restauracji. WYMAGANIA: wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne , książeczka sanitarno - epidemiologiczna, mile widziane : doświadczenie, znajomość języka angielskiego w stopniu podstawowym. KONTAKT Z PRACODAWCĄ: osobisty, tel.16 736 11 20, e-mail: recepcja (at) bacowkaradawa.pl
PREIS Paweł Preisner Hotel Bacówka & SPA - 2017-09-29 - Radawa (podkarpackie)
- przygotowanie dań regionalnej kuchni domowej a'la carte.- dostosowywanie dań do sezonowych produktów.- dobór regionalnych win do przygotowywanych dań.
ZAV Rheinland-Pfalz/ Saarland - 2017-02-27 - Niemcy (Niemcy)
Praca przy woku, przygotowywanie dań kuchni tajskiej, tworzenie menu. Możliwe delegacje od 1 tygodnia do 6 pełnych miesięcy w ramach pełnego oddelegowania. Praca w godz.: 9:00-21:00, 2 dni pracy, 2 dni wolne. Proponowany okres zatrudnienia: rok.
kontakt przez PUP - 2018-01-31 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie śniadań- bufet szwedzki, przygotowanie obiadów- kochania domowa
"D.L. Błażkiewicz" Wynajem Pokoi-Restauracja D. Błażkiewicz - 2016-02-15 - Unieście (zachodniopomorskie)
Zaangażowanie w świadczenie usług kulinarnych dla gości; przygotowanie dań zgodnie z recepturami oraz ze standardami w celu osiągnięcia najwyższego stopnia zadowolenia gości oraz współpraca przy opracowywaniu nowych receptur; posiadanie pełnej wiedzy na temat obowiązującego menu; utrzymanie i przestrzeganie norm sanitarnych , higieny i bezpieczeństwa; realizacja zadań zleconych przez przełożonego; przestrzeganie procedur, zasad oraz standardów działu; koordynacja zamówień i dostaw towarów;
"SOLPARK KLESZCZÓW" Sp. z o.o. - 2018-02-16 - Kleszczów (łódzkie)
-
PARTNER s.c. K. Gawecki A. Ragin - 2016-04-21 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)