KUCHARZ KUCHNI TAJSKIEJ K/M Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI TAJSKIEJ K/M
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Data publikacji: 2018-12-21
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: praca w godz. 12-20
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca zapewnia wy偶ywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI TAJSKIEJ K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 04.02.2019
Data zako艅czenia pracy: 03.02.2022
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Pozostali kucharze (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Kuchnia tajska
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie - brak lub niepe艂ne podstawowe; znajomo艣膰 kuchni tajskiej; rok do艣wiadczenia zawodowego. Obowi膮zki: sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, napoj贸w, deser贸w z szeroko poj臋tej kuchni tajskiej. Mo偶liwo艣膰 wy偶ywienia.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 21.12.2018
Oferta pracy wa偶na do: 04.01.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 21.12.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 21.12.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w.
"C & K" KRZYSZTOF CYGAN - 2016-11-08 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Zgodny z oferowanym stanowiskiem. Wykszta艂cenie min. zasadnicze zawodowe - gastronomiczne, do艣wiadczenie zawodowe wymagane. Praca w godz. 9-18, Restauracja Carmelowa, ul. Miko艂owska 4.
Home Capital Anna Biegiesz - 2017-09-04 - Mys艂owice (艣l膮skie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2019-04-26 - Go艂臋bi贸w (mazowieckie)
Prace porz膮dkowe, sprz膮tanie, pomoc przy skr臋caniu i za艂adunku mebli; jedna zmiana (7-15); kontakt z pracodawc膮 osobisty i telefoniczny w godzinach (8-15) oraz e-mailowy.
QUALITUM Bo偶ena Wawrzyniak - 2016-04-01 - Siemianice (pomorskie)
obs艂uga stoiska mi臋snego.kontakt tel. 500 313 908
Sklep Wielobran偶owy Krystyna Pinda, ul. Sikorskiego 7,26-065 Piekosz贸w - 2018-02-19 - Piekosz贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Samodzielny kucharz w restauracji hotelowej.
P.H.U. ALPOL S.C. - 2018-09-06 - Rochna (艂贸dzkie)
- przygotowywanie da艅 z uwzgl臋dnieniem dba艂o艣ci o miejsce pracy,- dowo偶enie da艅 cateringowych do klienta
Karczma Regionalna " Na widelcu z gustem i ze smakiem" Sebastian Buczma - 2017-10-12 - 艢ciborzyce Ma艂e (opolskie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
prace nadzorcze nad procesem produkcji
"MAAD" P.H.U.P. Maria Wi艣niewska - 2019-01-08 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
praca w kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w i potraw
Bar Restauracja " U Ch艂opa " Lucyna Gniecka i Przemys艂aw Gniecki - 2018-11-20 - Hrubiesz贸w (lubelskie)
Wymagana praktyka oraz samodzielno艣膰. Obiady domowe. Zg艂oszenia telefoniczne do pracodawcy.
AGMAR Agnieszka Wojna - 2015-11-30 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw kuchni europejskiej
P.P.H.U. " PRZEMYK" Tadeusz Okulski - 2017-09-11 - Rozewie (pomorskie)
sprzeda偶 akcesori贸w meblowych, obs艂uga sklepu internetowego, mile widziane do艣wiadczenie w bran偶y meblarskiej oraz programu Comarch Optima.
ADS SP Z O.O. SP. K - 2018-11-29 - Radomsko (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw garma偶eryjnych oraz sa艂atekksia偶eczka sanitarno-epidemiologiczna jest wymaganamo偶liwo艣膰 otrzymania premii co miesi膮c
HIPERMARKET E.LECLERC RZESZ脫W - 2019-09-18 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi, obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, i termiczna), gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t, wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i prztwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅, wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawania wyrob贸w kulinarnych, sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnej, polskiej i innych oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet, przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy, porz膮dkowanie pomieszcze艅 po zako艅czemniu pracy, przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶.
kontakt przez PUP - 2019-05-02 - Sierakowice (pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w typu kebab, przygotowanie sa艂atek, sos贸w, sprz膮tanie miejsca pracy, obs艂uga klienta, praca przy kasie, przyjmowanie zam贸wie艅, zmywanie naczy艅
kontakt przez PUP - 2019-10-03 - Chorz贸w (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga programu komputerowego, obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych
1. CHRONO-GLOBE, HOTEL "CARGO" Dariusz Sztachelski 2. DOUANE Dariusz Sztachelski - 2018-04-19 - S艂ubice (lubuskie)
- przygotowywanie i wytwarzanie produkt贸w/potraw- podstawowe obowi膮zki kucharzaOczekiwania pracodawcy wobec kandydata do pracy:Do艣wiadczenie zawodowe: 3 lataKsi膮偶eczka Sanitarno-EpidemiologicznaWynagrodzenie: do uzgodnienia, nie mniej ni偶 1850 brutto
Hotel GO艁臉BIEWSKI Tadeusz Go艂臋biewski - 2016-04-11 - Miko艂ajki (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie da艅 , menu; znajomo艣膰 przepis贸w kuchni wietnamskiej; umiej臋tno艣膰 czytania przepis贸w kuchni wietnamskiej; znajomo艣膰 przypraw i owc贸w kuchni wietnamskiej; umiej臋tno艣膰 negocjacji z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego.
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Legionowo (mazowieckie)
praca na kuchni w pensjonacie, wykonywanie zada艅 powierzonych przez szefa kuchni
Pracownia Sprz臋tu Alpinistycznego Ma艂achowski s.c. - 2015-11-25 - D臋bowiec (艣l膮skie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w w hotelu.
Hotel Renusz Danuta Renusz - 2019-03-12 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, wsp贸艂praca z kelnerami , znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej.
kontakt przez PUP - 2016-08-02 - Zakopane (ma艂opolskie)
Obr贸bka wst臋pna da艅, gotowanie, utrzymanie czysto艣ci w miejscu pracy, przestrzeganie zasad i obowi膮zk贸w wewn臋trznych.
KOZACKA CHATA Ma艂gorzata Grzybkowska - 2017-09-14 - Czy偶贸wek (lubuskie)
przygotowanie posi艂k贸w dla grup kolonijnych przebywaj膮cych w o艣rodku ( Wis艂a - Baza kolonijna "Patelniok")
"POLTUR" Polska Sp. z o. o. - 2016-06-16 - Wis艂a (艣l膮skie)
Sporz膮dzanie potraw, ciast, deser贸w i napoi, obs艂uga klient贸w. Praca na p贸艂 etatu od poniedzia艂ku do pi膮tku w godzinach 12-16.
Przedsi臋biorstwo Us艂ugowo Handlowe "SANIA" VU VAN HUNG - 2016-09-27 - Strzeni贸wka (mazowieckie)
- Kuchnia meksyka艅sko-w艂oska.- Praca w Katowicahc: ul. Kili艅skiego 20, ul. Armii Krajowej 68.- Wynagrodzenie: 3500 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 11:00-23:00 + soboty, niedziele wed艂ug grafika. Wymagania: wykszta艂cenie bez znaczenia. Do艣wiadczenie zawodowe. Kontakt telefoniczny (516-045-887) lub e-mail: nieruchomosci.pszczyna (at) gmail.com
OTLIK DARIUSZ OTLIK - 2018-08-20 - Katowice (艣l膮skie)
-utrzymanie nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych, - przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2019-08-07 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
obr贸bka i przygotowywanie posi艂k贸w dla pacjent贸w i go艣ci sanatorium
SANATORIUM UZDROWISKOWE O艢RODEK REHABILITACJI I ODNOWY BIOLOGICZNEJ OAZA SP Z O O - 2016-04-27 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
kucharz,produkcja da艅, porzadkowanie i ochrona produkt贸w w magazynie
kontakt przez PUP - 2016-04-21 - Worliny (warmi艅sko-mazurskie)
- Organizowanie, porz膮dkowanie i utrzymywanie w sta艂ej czysto艣ci stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpiecze艅stwa i higieny pracy, ochrony przeciwpo偶arowej.- Organizowanie i planowanie proces贸w technologicznych zgodnie z wymaganiami sanitarno-higienicznymi i zasadami bhp.Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w oraz wyrob贸w kulinarnych.- Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnej.- Dobieranie i pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami do produkcji potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅.- Samodzielne sporz膮dzanie, r贸偶nymi technikami i metodami, potraw, napoj贸w i wyrob贸w garma偶eryjnych z r贸偶nych grup surowc贸w z zachowaniem warto艣ci od偶ywczej.- Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrob贸w kulinarnych.- Planowanie posi艂k贸w i uk艂adanie menu.- Kierowanie prac膮 pracownik贸w w dziale produkcyjnym.- Wsp贸艂praca z klientami i dostawcami.- Wsp贸艂praca z kierownictwem zak艂adu.- Odbieranie jako艣ciowe i ilo艣ciowe surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych wyrob贸w.- Kontrolowanie zgodno艣ci czynno艣ci produkcyjnych z wymaganiami systemu GMP i GHP.- Monitorowanie procesu produkcyjnego pod k膮tem wyst臋powania czynnik贸w zagra偶aj膮cych 偶yciu i zdrowiu cz艂owieka zgodnie z procedurami systemu HACCP.
Hotel Hamilton Dobosz Sp贸艂ka Komandytowa - 2018-05-09 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)