KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ Wroc艂aw oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Wynagrodzenie: do 2聽700 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w, robienie zakup贸w, sprz膮tanie kuchni i pomieszcze艅 gospodarczych. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony. Praca na dwie zmiany, wg grafiku, caly tydze艅, w przedziale godz. 7:00-21:00. Przewidywany okres zatrudnienia: 3 lata. Oferta dost臋pna w sali G
Data publikacji: 2019-12-16
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie posi艂k贸w, robienie zakup贸w, sprz膮tanie kuchni i pomieszcze艅 gospodarczych. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony. Praca na dwie zmiany, wg grafiku, caly tydze艅, w przedziale godz. 7:00-21:00. Przewidywany okres zatrudnienia: 3 lata. Oferta dost臋pna w sali G
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 2聽700 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 2聽700 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.01.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 10)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
hiszpa艅ski, w mowie - B1 - 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - B1 - 艣rednio zaawansowany
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1:
angielski, w mowie - B1 - 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - B1 - 艣rednio zaawansowany
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: ksi膮偶eczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie 艣rednie ka偶de; sta偶 pracy 10 lat w zawodzie; znajomo艣膰 kuchni orientalnej; przygotowywania posi艂k贸w, znajomo艣膰 j臋zyka hiszpa艅skiego, angielskiego do kontaktu z klientami-obcokrajowcami; prawo jazdy - zakupy spo偶ywcze, uzupe艂nienie magazynu, mile widziana ksi膮偶eczka sanepidowska
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 10
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 16.12.2019
Data dodania oferty pracy: 13.12.2019
Oferta pracy wa偶na do: 03.01.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 16.12.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 12.12.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a6d3f08d987d6711f6009e39bc7b5473
Podobne oferty pracy
przygotowywanie da艅 na sto艂贸wce pracowniczej
REGINA OSUCH - 2020-05-28 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie pizzy
Bartosz Kalita - 2017-08-24 - Pu艂awy (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 2 lata; godziny pracy: 13.00- 21.00
kontakt przez PUP - 2020-06-01 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie imprez okoliczno艣ciowych, wesel, komunii, posi艂k贸w dla wczasowicz贸w.
ARKADIA4U SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-02-17 - Sokole-Ku藕nica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2020-07-10 - Bodzentyn (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie da艅 dla klient贸w pizzerii Quattro.Godziny pracy: 10:00 - 22:00
"SZWEJK" S.C. CISZEK KATARZYNA, KOSIBA MIROS艁AW - 2018-11-07 - D臋bica (podkarpackie)
Przygotowywanie stanowiska pracy, przygotowywanie produkt贸w na dany dzie艅, koordynacja wykonywanych prac z poleceniami szefa kuchni, praca w zespole-sprawne wydawanie da艅, bie偶膮ce i ko艅cowe sprz膮tanie stanowiska pracy. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe, kierunek gastronomia - kucharz, sta偶 pracy min 3 lata, praca na karcie - wydawka, ksi膮偶eczka zdrowia. Miejsce pracy Nordowi Mol, Celbowo (Puck).
EWA HEWELT "NAUTILUS" - 2017-07-18 - Puck (pomorskie)
R臋czny wyr贸b pizzy. Przygotowanie produkt贸w. Wprowadzanie do menu element贸w kuchni wschodniej.
LA BOCCA 呕aneta Kwidzi艅ska - 2016-06-17 - Gda艅sk (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-09-08 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w: obiady, pieczenie ciast
Dom Pomocy Spo艂ecznej prowadzony przez Siostry Franciszkanki - 2019-05-13 - Dobrze艅 Wielki (opolskie)
Gotowanie i przygotowywanie potraw kuchni korea艅skiej, inwanetaryzacje i zamawianie produkt贸w. Pzrewidywany okres zatrudnienia: 3 lata
kontakt przez PUP - 2019-07-30 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Praca przy obs艂udze kontener贸w. Praca jednozmianowa od godziny 07.00 - 15.00. Rodzaj zatrudnienia - pierwsze zatrudnienie w ramach umowy zlecenia, kolejne - umowa na czas okre艣lony.
Przedsi臋biorstwo Us艂ug Produkcyjnych i Handlowych Com D Sp. z o.o. - 2018-12-12 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej, azjatyckiej (wietnamska, chi艅ska, tajska, indyjska). Praca na przeszklonej kuchni - kucharze b臋d膮 widoczni dla klienta - dzia艂anie marketingowe pracodwcy
kontakt przez PUP - 2018-03-09 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
praca w kuchni przedszkola
Przedszkole Miejskie Nr 5 - 2016-01-27 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie i sprzeda偶 posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Przasnysz (mazowieckie)
gotowanie
kontakt przez PUP - 2020-07-09 - Malbork (pomorskie)
- PRZYJMOWANIE POJAZD脫W DO NAPRAW,- USTALANIE PRZYCZYN, WAD I USZKODZE艃,- USUWANIE USTEREK I NAPRAWA AUTA,- MYCIE I CZYSZCZENIE PODZESPO艁脫W,
MECHANIKA POJAZDOWA GRZEGORZ GIDASZEWSKI - 2020-02-07 - Szamotu艂y (wielkopolskie)
przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w
Restauracja "U Bosmana" - 2016-02-04 - Puck (pomorskie)
- produkcja 偶ywno艣ci, lepienie pierog贸w
Pierogi u Moni Monika Gnacikowska - 2020-10-07 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni zimnej i ciep艂ej
RESTAURACJA "HERBOWA" ADRIAN JATCZAK - 2018-04-22 - Uniej贸w (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami, nadz贸r nad jako艣ci膮 zamawianej 偶ywno艣ci, dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami.
FIRMA GROSZ-LIDIA MARIOLA KLAPSA - 2016-03-22 - Stobno Si贸dme (wielkopolskie)
-obieranie zmieniak贸w i warzyw, -mycie naczy艅 i sprz臋tu produkcyjnego-przyrz膮dzanie da艅,-przygotowanie gotowej produkcji do sprzedazy
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - 艁apy (podlaskie)
Przestrzeganie zasad BHP oraz w艂a艣ciwe wykorzystanie sprz臋tu kuchennego, uczestniczenie w planowaniu menu oraz jad艂ospis贸w i przygotowywanie wed艂ug niego posi艂k贸w, sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia: porcjowanie, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak, estetyk臋 wydawania posi艂k贸w, dbanie o zgodno艣膰 kaloryczn膮 przygotowywanych posi艂k贸w z ich zaplanowan膮 warto艣ci膮, dbanie o utrzymywanie porz膮dku i przestrzeganie higieny osobistej, dbanie o czysto艣膰 pomieszcze艅 kuchennych, utrzymywanie w stanie u偶ywalno艣ci powierzony sprz臋t kuchenny, znajomo艣膰 i stosowanie norm i zasad zawartych w ksi臋gach HACCP, wykonywanie innych prac zleconych przez w艂a艣ciciela restauracji wp艂ywaj膮cych na podniesienie jako艣ci jego pracy
Wioska India艅ska - 2017-01-13 - Grala-D膮browizna (mazowieckie)
1. obr贸bka wst臋pna i termiczna produkt贸w2. dbanie o stan sanitarno-higieniczny kuchni3. przestrzeganie procedur i instrukcjipraca w godz. 6-14, 10-18
WOJEW脫DZKI SZPITAL OBSERWACYJNO-ZAKA殴NY IM. TADEUSZA BROWICZA - 2019-02-22 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
kontakt z pracodawc膮 tel: 695990947
WINNICE JAWOREK SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-03-08 - Mi臋kinia (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z receptur膮. Umowa o prac臋 na okres pr贸bny. Dwie zmiany w zakresie 07.00 - 22.00.
GEOVITA SP脫艁KA AKCYJNA - 2016-08-30 - Pi艂a (wielkopolskie)
Wymagania: wykszta艂cenie min. zawodowe, min. 1 rok sta偶u pracy.Przygotowywanie potraw, dbanie o wyb贸r sk艂adnik贸w najlepszej jako艣ci, w艂a艣ciwe przechowywanie produkt贸w, dbanie o nale偶yt膮 konserwacj臋 wszelkich urz膮dze艅 kuchennych, nadz贸r nad prac膮 w kuchni, uk艂adanie menu oraz zarz膮dzanie wydatkami na produkty spo偶ywcze.
Hotel Restauracja MALWA Sabina Horyza - 2016-12-28 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
praca w zawodzie
DRINK BAR "PIANKA" Gnat Bogus艂aw - 2017-03-06 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w na kuchni
HOTEL RACIBOR SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2020-07-20 - Racib贸rz (艣l膮skie)
-Praca w Restauracji w Tczewie, -Wynagrodzenie do ustalenia,-Kontakt telefoniczny 601-66-39-00.
S.W.M. PUSTKOWSCY "ARNI" SP脫艁KA JAWNA - 2015-12-04 - Tczew (pomorskie)