KUCHARZ Racibórz oferta pracy HOTEL RACIBOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków na kuchni
Data publikacji: 2020-07-20
Lokalizacja: Racibórz (śląskie)
Pracodawca: HOTEL RACIBOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wojska Polskiego 25, 47-400 Racibórz, powiat: raciborski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków na kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Racibórz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: raciborski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2411
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Racibórz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2020
Data zakończenia pracy: 31.08.2023
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie w zawodzie
Nazwa pracodawcy:
HOTEL RACIBOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
danePracodawcy_nip: 6391847122
danePracodawcy_regon: 27816647500000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Raciborzu
Adres pracodawcy:
Wojska Polskiego 25, 47-400 Racibórz, powiat: raciborski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: raciborski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2411
Gmina pracodawcy: Racibórz
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Racibórz
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0942469
Adres strony pracodawcy: www.hotelracibor.pl
Ulica pracodawcy: Wojska Polskiego
Numer budynku pracodawcy: 25
Profil działalności pracodawcy: Hotele i podobne obiekty zakwaterowania
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Raciborzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 21.07.2020
Oferta pracy ważna do: 03.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 21.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 20.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?0368aec33b345e3d16533737c1f388d1
Podobne oferty pracy
pomoc w przygotowaniu pizzy i prostych dań gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Główczyce (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
AGNES LOGISTIC AGNIESZKA TOMCZAK - 2019-05-06 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowanie obiadokolacji, lunchy, dań a'la carte zgodnie z recepturami i wytycznymi hotelu. Praca 5 dni w tygodniu w godz. 12-20, 14-22, również w weekendy.
HTI Sp. z o.o. - 2017-05-25 - Kraków (małopolskie)
wykształcenie zawodowe, 2 lata doświadczenia w zawodzie, dobry stan zdrowia, praca pod presją czasu, umiejętność czytania rysunku technicznego; Prace związane z obróbką metalu, wykrawanie i gięcie elementów z blach oraz prasowanie,prostowanie, piłowanie ( blach , prętów, rur) i itp. , obsluga maszyn produkcyjnych.
kontakt przez PUP - 2017-12-08 - Ociąż (wielkopolskie)
naliczanie wynagrodzeń, tworzenie deklaracji PIT i Vat, weryfikacja dokumentów pod względem rachunkowym i podatkowym, naliczanie delegacji, księgowanie listy płac.
THE ROSE S.A. - 2016-04-14 - Świdnica (dolnośląskie)
- zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami- dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg ustalonych procedur- dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług- utrzymywanie dobrych relacji pracy z zespołem i innymi działami Hotelu
Horizontal Sp. z o.o. - 2019-08-16 - Choczewo (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
sporządzanie dań kuchni chińskiej według receptur, dbanie o estetykę i walory smakowe przygotowywanych potraw, przygotowywanie posiłków w lokalu (do konsumpcji w lokalu lub na wynos - catering), utrzymanie czystości na miejscu pracy, pracy w zespole chińskim
kontakt przez PUP - 2020-01-14 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Kucharz kuchni wietnamiskiej
kontakt przez PUP - 2019-12-10 - Kielce (świętokrzyskie)
Właściwe przygotowywanie posiłków i ich sprawne wydawanie wg przygotowanego jadlospisu. Dochowanie wymogów receptury, wagowych, kaloryczności przygotowywanych posiłków.
Dom Seniora DWOREK Spółka z o.o. - 2019-08-26 - Dąbie (pomorskie)
j.w.
Przedsiębiorstwo Budowlano-Instalacyjne PEBIS - 2016-02-10 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE POMIESZCZEŃ KUCHNI MLECZNEJ DO PRODUKCJI(DEZYNFEKCJA ORAZ NAŚWIETLANIE LAMPAMI BAKTERIOBÓJCZYMI). PRZYGOTOWANIE MIESZANEK, KLEIKÓW I HERBAT ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCĄ GRAMATURĄ ORAZ ZALECENIAMI PEDIATRÓW, PRZYJMOWANIE BUTELEK Z ODDZIAŁÓW, MYCIE I STERYLIZACJI ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI PRZEPISAMI, PRZYGOTOWANIE WYSTERYLIZOWANYCH BUTELEK DO PROCESU NAPEŁNIANIA NA POSZCZEGÓLNE ODDZIAŁY, ZAKRYWANIE I OPISYWANIE NAPEŁNIONYCH BUTELEK, PASTERYZACJA MIESZANEK I HERBAT, SCHŁADZANIE W BASENACH WODNYCH MIESZANEK PO UPRZEDNIEJ PASTERYZACJI, WYDAWANIE MIESZANEK I HERBAT NA POSZCZEGÓLNE ODDZIAŁY
WOJEWÓDZKI SZPITAL ZESPOLONY W KONINIE - 2016-09-05 - Konin (wielkopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - Dobrodzień (opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW KUCHNI POLSKIEJ, PRZYGOTOWANIE STANOWISKA, BIEŻĄCE ZADANIA UWZGLĘDNIAJĄCE AKTUALNE JADŁOSPISY;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 2 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE
J&B II ELITA S.C. CATERING I GASTRONOMIA - 2017-11-08 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej robienie piemieni,czebureki,warieniki,wigilijne potrawy ukraińskie od surowca do gotowej potrawy,oraz obsługa pieca konwekcyjno parowego electrolux i fagor- nadzorowanie pracy pomocy kuchni oraz ich kontrola- zatrudnienie od zaraz
kontakt przez PUP - 2019-06-24 - Łódź (łódzkie)
wz
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamawianej żywności, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, dbanie o czystość w miejscu pracy
kontakt przez OHP - 2018-12-03 - Szczawnica (małopolskie)
- przygotowywanie potraw kuchni ciepłej i zminej- wydawanie posiłków- przygotowywanie dań na eventy, bankiety, catering
GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2020-02-27 - Warszawa (mazowieckie)
Wykonywanie potraw kuchni śródziemnomorskiej, kompletowanie menu.
kontakt przez PUP - 2019-05-17 - Lublin (lubelskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - Zygry (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE PODSTAWOWYCH POSIŁKÓW OBIADOWYCH, ŚNIADAŃ I PODWIECZORKÓW. UKŁADANIE MENU I LICZENIE KALORII. POBIERANIE SUROWCÓW I PÓŁPRODUKTÓW DO PRODUKCJI. DOKONYWANIE OCENY SUROWCÓW KULINARNYCH. POSŁUGIWANIE SIĘ NARZĘDZIAMI, MASZYNAMI, URZĄDZENIAMI PRZY PRZYGOTOWYWANIU POTRAW. WYMAGANE: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, GOTOWANIE, UKŁADANIE MENU, LICZENIE KALORII, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZNIE ZAWODOWE. KONTAKT TELEFONICZNY 91 482 16 21
Szkoła Podstawowa nr 20 - 2019-06-11 - Szczecin (zachodniopomorskie)
obsługa fermy drobiu brojlera kurzego
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Radzanów (mazowieckie)
Bieżąca praca w kuchni, gotowanie i serowawanie dań, krojenie, mycie, sprzątanie
HOTEL MRĄGOWO INC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-19 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie ciast do pizzy. Wyrób i wypiek pizzy. Znajomość kuchni polskiej. Obsługa zmywalni naczyń.
ANKER- Sp. z o.o. - 2017-09-25 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej, ustalanie menu, nadzór nad jakością zamawianej żywności, przestrzeganie przepisów BHP, dbanie o czystość w miejscu pracy
MONIKA LE KHAC-SCHNEIDER - 2019-01-30 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
SMK S.C. SEBASTIAN BANASIK, KRYSTIAN BANASIK, JÓZEFA BANASIK,EDWARD BANASIK, MAJA STEFANIAK - 2019-05-28 - Tarnów (małopolskie)
wykonywanie różnego rodzaju potraw (samodzielnie lub pod nadzorem szefa kuchni) w oparciu o sprawdzone receptury, tworzenie własnych przepisów, dbanie o koszty surowcowe w procesie produkcji żywności, porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych
LIYA WANG - 2019-10-23 - Magdalenka (mazowieckie)
Praca na kuchni, przygotowywanie jedzenia - frytki, naleśniki, pizza.
ADRIAN PAWEŁEK P.P.H.U."PAWELLEK" - 2018-10-01 - Strzelce Opolskie (opolskie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - Zakopane (małopolskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2020-03-04 - Wejsuny (warmińsko-mazurskie)