KUCHARZ KUCHNI JAPO艃SKIEJ (NR 2212) Bydgoszcz oferta pracy RMS COMPANY Patryk Ramus
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI JAPO艃SKIEJ (NR 2212)
Wynagrodzenie: od 3聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: obr贸bka ryb i owoc贸w morza,przygotowywanie sushi i potraw kuchni japo艅skiej
Data publikacji: 2019-04-16
Lokalizacja: Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: RMS COMPANY Patryk Ramus
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Toru艅ska 76, 85-023 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
obr贸bka ryb i owoc贸w morza,przygotowywanie sushi i potraw kuchni japo艅skiej
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: umowa zlecenie
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI JAPO艃SKIEJ (NR 2212)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Bydgoszcz
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kujawsko-pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Bydgoszcz
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Bydgoszcz
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.05.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 6)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: kucharz kuchni orientalnej
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 6
Nazwa pracodawcy: RMS COMPANY Patryk Ramus
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bydgoszczy
Adres pracodawcy:
Toru艅ska 76, 85-023 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV przesy艂a膰 na adres: biuro (at) wrcgroup.pl,tel. 791-763-963 w godz. 10-15
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Termin: ul. Toru艅ska 76, 85-023 Bydgoszcz
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Bydgoszcz
Gmina pracodawcy: Bydgoszcz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Bydgoszcz
Ulica pracodawcy: Toru艅ska
Numer budynku pracodawcy: 76
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bydgoszczy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.04.2019
Oferta pracy wa偶na do: 29.04.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 16.04.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 16.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?5632776ca3cc313eeae481be3c741349
Podobne oferty pracy
Umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Bukowina Tatrza艅ska (ma艂opolskie)
Przygotowanie da艅 wg przepis贸w i ustalonych gramatur. Analiza i wyb贸r najkorzystniejszych dostawc贸w produkt贸w. Sporz膮dzanie listy zakup贸w, sk艂adanie zam贸wie艅 u dostawc贸w. Dob贸r produkt贸w odpowiedniej jako艣ci. Szkolenie pracownik贸w. Pilnowanie odpowiedniego zarz膮dzania sk艂adnikami. Ustalenie karty menu, wsp贸艂praca z menad偶erem. Opracowanie organizacji pracy kuchni. Opracowanie grafiku czasu pracy na ka偶dym stanowisku pracy w kuchni.Tworzenie i analiza zakres贸w obowi膮zk贸w dla poszczeg贸lnych stanowisk pracy w kuchni. Kontrola jako艣ci pracy podleg艂ych pracownik贸w.Ustalenie standard贸w utrzymania porz膮dku i ich bie偶膮ca kontrola. Mycie naczy艅. Rozdzielanie prac pomocnikom pracuj膮cym w kuchni.Dob贸r pracownik贸w do pracy na stanowiskach w kuchni.
RESTAURACJA PUB "CI呕EMKA" SP脫艁KA CYWILNA MA艁GORZATA POSTUPALSKA, LEONARD POSTUPALSKI,ANDRZEJ POSTUPALSKI - 2017-04-26 - Che艂mek (ma艂opolskie)
Obs艂uga kasy fiskalnej i terminala p艂atniczego, obs艂uga stanowiska mi臋so i w臋dliny, zarz膮dzanie towarem, dbanie o czysto艣膰 na markecie, prawid艂owa obs艂uga klienta zgodnie z zasadami firmy, praca na dwie zmiany w godzinach 06:00-14:00, 14:00-22:00
Dino Polska S.A - 2016-07-06 - Zawada (opolskie)
przygotowanie posi艂k贸w, obs艂uga klienta, sprz膮tanie, praca 8 godzin dziennie w godz. 9-24
Jagoda Nowakowska "Habib Kebab" - 2018-06-21 - Sosnowiec (艣l膮skie)
praca w kuchni
Interferie S.A Hotel BORNIT - 2015-12-21 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w typu fast food.Praca co drugi dzie艅 w godzinach 9:00-22:00.
Kawiarnia "Male艅ka" s.c. Dorota Wachna, Tomasz Przyborowski - 2018-04-05 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Sinog贸ra (mazowieckie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Mielec (podkarpackie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Warszawa (mazowieckie)
Praca na dachach, na wysoko艣ci.
Budownictwo Dekarsko Blacharskie Tynkarstwo, Murarstwo, Malowanie Rafa艂 Tomczyk - 2018-04-11 - Otok (dolno艣l膮skie)
jw.
PRZEDSZKOLE NR 77 "Akademia Pana Kleksa" - 2017-07-07 - Warszawa (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2018-09-28 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, samodzielne prowadzenie kuchni, przygotowywanie da艅 i zakasek podczas weseli, styp i imprez okolicznosciowych, nadz贸r nad pracownikami kuchni
ZAK艁AD US艁UG GASTRONOMICZNYCH Adam Arbart - 2017-01-11 - Kowalewo Pomorskie (kujawsko-pomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2018-11-19 - St臋偶yca (pomorskie)
- Przygotowywanie potraw i da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami, dbanie o prawid艂owe magazynowanie 偶ywno艣ci i sprz臋tu
kontakt przez OHP - 2016-12-01 - Opat贸w (艣wi臋tokrzyskie)
w/g umowy
kontakt przez PUP - 2015-12-30 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)
opieka i edukacja dzieci w przedszkolu
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Skawina (ma艂opolskie)
w/g potrzeb
Stowarzyszenie "NADZIEJA RODZINIE" w Kielcach - 2017-10-23 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Obs艂uga maszyn w艂贸kienniczych
kontakt przez PUP - 2018-10-23 - Malbork (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 7-19 w Ko艂obrzegu, r贸wnie偶 w weekendy. Pracodawca zapewnia wy偶ywienie w trakcie pracy.
Centrum Rehabilitacyjno-Wczasowe AMBER s.c. - 2018-01-10 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
KUCHARZ W RESTAURACJI
Zesp贸艂 Pa艂acowo-Parkowy imieniem Jana Witkowskiego Magdalena Witkowska - 2017-06-26 - B膮dz贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, obiad贸w,ciast,zup w 偶ywieniu zbiorowym
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Cz艂uch贸w (pomorskie)
Praca na kuchni
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie produkt贸w zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich jak najwy偶sz膮 jako艣膰, utrzymywanie czysto艣ci w miejscu pracy, wsp贸艂praca w zespole i wsparcie w realizacji cel贸w restauracji
PRZEMYS艁AW BANDURA BMD - 2017-08-29 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
Prace og贸lno budowlane
Firma Budowlana BUD - MAT Adam Matysiak - 2017-04-06 - O艣no Lubuskie (lubuskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Warszawa (mazowieckie)
Zapoznanie si臋 z przepisami i procedurami obowi膮zuj膮cymi w zak艂adzie w tym z zakresu wymaga艅 higieniczno-sanitarnych, obslugi maszyn i urz膮dzen do obr贸bki mechanicznej, obr贸bki cieplnej, obr贸bki ch艂odniczej 偶ywno艣ci, maszyn do sporz膮dzania napoi, maszyny do mycia. Zapoznanie si臋 z technikami wykonania potraw z warzyw i owoc贸w- spos贸b podania, dodatki sporz膮dzenie zup-sposoby podawania, dob贸r dodatk贸w, sporz膮dzania sos贸w zimnych i gor膮cych.Zapoznanie sie z technikami wykonania potraw z mi臋s i dziczyzny-spos贸b podania, dodatki, techniki wykonania potraw z drobiu-spos贸b podania. Zapoznanie sie z technikami wykonania potraw z ryb- spos贸b podania, dodatki, sporz膮dzanie potraw polmi臋snych- techniki wykonania, spos贸b podania, dodatki, sporz膮dzanie zak膮sek zimnych i gor膮cych-technik wykonania. Zapoznanie sie z technikami wykonania napoi zimnych i gor膮cych- spos贸b podania, dodatki, sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju deser贸w- technika wykonania, spos贸b podania.
kontakt przez PUP - 2019-03-12 - Tumidaj (艂贸dzkie)
Przygotowywanie 艣niada艅, obiad贸w i podwieczork贸w w przedszkolu.
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - 呕elk贸w-Kolonia (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
KAMIL SAMCIK SPRZEDA呕 ART.SPO呕. I PRZEM. US艁UGI GASTRONOMICZNE - 2016-08-26 - Kazimierz Dolny (lubelskie)