KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ Wroc艂aw oferta pracy MANGO MAMA GROUP Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Wynagrodzenie: do 20 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W KUCHNI INDYJSKIEJ, POTRAW Z PIECA TANDOOR, PRACA W GRUPIE.Godziny pracy 10:00 - 22:00Wymiar czasu pracy: oko艂o 100 godzin w miesi膮cuumowa zlecenie: 20.01.2020 - 31.12.2022Miejsce pRacy:ul. Kie艂ba艣nicza 7a Wroc艂awul. Podwale 83 Wroc艂awul. Jedno艣ci Narodowej 77 Wroc艂aw
Data publikacji: 2020-01-17
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: MANGO MAMA GROUP Sp. z o.o.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:50-020 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W KUCHNI INDYJSKIEJ, POTRAW Z PIECA TANDOOR, PRACA W GRUPIE.Godziny pracy 10:00 - 22:00Wymiar czasu pracy: oko艂o 100 godzin w miesi膮cuumowa zlecenie: 20.01.2020 - 31.12.2022Miejsce pRacy:ul. Kie艂ba艣nicza 7a Wroc艂awul. Podwale 83 Wroc艂awul. Jedno艣ci Narodowej 77 Wroc艂aw
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 0
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 100
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 20 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 20 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 20.01.2020
Data zako艅czenia pracy: 31.12.2022
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie brak lub niepe艂ne podstawowe, sta偶 pracy 6 m-cy na stanowisku kucharzaMILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ANGIELSKIEGO LUB HINDUSKIEGO Z UWAGI NA TO 呕E SP脫艁KA WSP脫艁PRACUJE Z OBYWATELAMI INDII, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, MILE WIDZIANA KSI膭呕ECZKA DO CEL脫W SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH, ODPORNO艢膯 NA STRES, PRACA W WYSOKICH TEMPERATURACH
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 6
Nazwa pracodawcy: MANGO MAMA GROUP Sp. z o.o.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
MARSZ. J脫ZEFA PI艁SUDSKIEGO 74/320, 50-020 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
Ulica pracodawcy: MARSZ. J脫ZEFA PI艁SUDSKIEGO
Numer budynku pracodawcy: 74
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 10
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 17.01.2020
Data dodania oferty pracy: 16.01.2020
Oferta pracy wa偶na do: 07.02.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 16.01.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 16.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?8d442be2ac884121e9a26bc3b570e252
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw
DWOREK SOPLE k. Ma艂dyt - 2018-04-23 - Sople (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie i sprzeda偶 potraw typu fast food
Land Food Sp贸艂ka z o.o. - 2016-10-03 - Koszalin (zachodniopomorskie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w: zupy, drugie dania, pizza
PHU "JULIA" - Julia Narojczyk - 2016-06-02 - Mi艂akowo (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowanie posi艂k贸w oraz ciasta na pizze
"SiM" Kinga Liszka - 2016-10-14 - Bochnia (ma艂opolskie)
zabiegi kosmetyczne na twarz i cia艂o
Salon Urody i Modelowania Sylwetki "Sevana" Marta Ga艂czy艅ska - 2016-03-15 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami obiektu oraz nale偶yt膮 staranno艣ci膮, dba艂o艣膰 o estetyk臋 serwowanych potraw, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami.
Marek Rozwora PAT-KON - 2019-08-02 - Skarboszewo (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE POSI艁K脫W, OBR脫BKA MI臉SA
"LUNA" S.C. S艂awomira Pakosz, Szymon Misiewicz - 2017-02-01 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
sta偶
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug receptur: 艣niadanie, drugie 艣niadanie, obiad. Dbanie o nale偶yty stan kuchni i jej zaplecza. Sumienno艣膰 i punktualno艣膰
NIEPUBLICZNE PRZEDSZKOLE TUPTU艢 - 2016-04-08 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
1. prowadzenie interwencji kryzysowej na rzecz os贸b i rodzin b臋d膮cych w stanie kryzysu, w tym prowadzenie dzia艂a艅 z zakresu interwencji kryzysowej w terenie w sytuacji wypadk贸w i katastrof masowych,2. doradztwo, poradnictwo oraz diagnoza problemu (bezpo艣rednie konsultacje ambulatoryjne lub telefoniczne i mailowe,3. prowadzenie pe艂nej dokumentacji, przygotowywanie sprawozda艅,4. aktywne dzia艂anie na rzecz promocji O艣rodka oraz zaanga偶owanie w projekty realizowane przez O艣rodek,5. prowadzenie zaj臋膰, spotka艅, warsztat贸w o charakterze profilaktyczno edukacyjnym na terenie O艣rodka i w instytucjach wsp贸艂pracuj膮cych,6. wsp贸艂praca na rzecz klient贸w O艣rodka z pracownikami instytucji dzia艂aj膮cych na terenie Miasta,7. promowanie w艣r贸d os贸b korzystaj膮cych z pomocy O艣rodka zdrowego stylu 偶ycia, kszta艂towanie nawyk贸w prozdrowotnych, umiej臋tno艣ci radzenia sobie ze stresem oraz organizowania sobie wolnego czasu,
O艣rodek Interwencji Kryzysowej - 2018-03-24 - Jaworzno (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami, dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracuj膮cym w kuchni, ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw, dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni
P.H ANKARO S.C Ma艂gorzata i Marian Baran - 2020-09-14 - Bia艂ka (lubelskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2019-10-01 - Opoczno (艂贸dzkie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Zambr贸w (podlaskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 3811 - 2018-02-05 - Rz膮ska (ma艂opolskie)
Sporz膮dzanie potraw kuchni wietnamskiej, obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna i mechaniczna), wydawanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2018-08-22 - Jaros艂aw (podkarpackie)
Przygotowanie da艅 kuchni japo艅skiej, tworzenie sushi zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami, racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat, utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2020-11-30 - Warszawa (mazowieckie)
pracownik produkcyjny,wyroby kulinarne m膮czne
AMGO S.C. Prod.Wyrob贸w Garma偶eryjnych - 2017-08-23 - Tenczynek (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w: przystawek, zup, da艅 g艂贸wnych.
SAN S.C. Koppel A Wojnar - 2017-03-01 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej
WAM Investment Sp. z o.o. - 2016-04-01 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci w O.W. Czach贸wka
kontakt przez PUP - 2016-10-10 - Pewel Ma艂a (艣l膮skie)
pomoc w sprz膮dzaniu da艅 i wyrob贸w gastronomicznych
Spo艂em Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w "Spo艂em" - 2018-02-06 - Bytom (艣l膮skie)
Gotowanie i doprawianie potraw, praca przy piecu konwekcyjnym i jego obs艂uga, zarz膮dzanie zespo艂em ludzkim
Nadwi艣la艅ska Agencja Turystyczna Sp.z o.o. - 2017-01-10 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie pizzy, stanowiska pracy, mo偶liwo艣膰 przyuczenia do pracy.
BRAT- MAX KAMIL I SZYMON HERMANOWICZ S. C. - 2016-04-22 - R膮bie艅 (艂贸dzkie)
Nauka przygotowywania potraw i inne
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Ksi臋gowanie dokument贸w firm produkcyjnych + kadry. Wykonywanie pracy zgodnie z zadaniami wg kodu zawodu
AGRO-DR脫B SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2020-07-15 - Silna (lubuskie)
planowanie produkcji i ustalenie asortymentu produkcji, sporz膮dzanie zapotrzebowania na surowce do produkcji, przyjmowanie surowc贸w do produkcji i dokonywanie ich oceny, przeprowadzanie jad艂ospis贸w i prawid艂owe zestawienie potraw, nadzorowanie przebiegu proces贸w technologicznych zgodnie z normami, obowi膮zuj膮cymi recepturami i ich wymogami sanitarnymi w poszczeg贸lnych pomieszczeniach produkcyjnych, wprowadzenie i sporz膮dzenie nowych potraw wg nowych (w艂asnych) receptur i przepis贸w, przygotowanie personelu do wprowadzenia nowych wyrob贸w i nowoczesnego sprz臋tu technicznego, nadzorowanie wydawania potraw z kuchni, prowadzenie dokumentacji dotycz膮cej rozlicze艅 produkcji (rozlicze艅 materia艂owo-technologicznych), organizowanie i nadzorowanie pracy w kuchni, dbanie o aktualne badania lekarskie profilaktyczne i sanitarno-epidemiologiczne w艂asne oraz pracownik贸w, odpowiedzialno艣膰 za naczynia i sprz臋t kuchenny, Kontrole czysto艣ci naczy艅 sto艂owych i sprz臋tu kuchennego zgodnie z wymogami sanitarnymi
Lubuska Wojew贸dzka Komenda Ochotniczych Hufc贸w Pracy - 2020-02-10 - Zielona G贸ra (lubuskie)
- zapewnienie w艂a艣ciwego przygotowania potraw (barszcz, pierogi ukrai艅skie, pampuszki) zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami, wed艂ug oryginalnych przepis贸w kuchni wschodniej z wykorzystaniem oryginalnych przyprawSystem czasu pracy: r贸wnowa偶ny.
kontakt przez PUP - 2020-07-07 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg. receptur restauracji (np. w艂oskie desery).
Fe. Ro. Gonfia Sp. J. - 2017-03-16 - Tychy (艣l膮skie)
kierowanie samochodem ci臋偶arowym w transporcie mi臋dzynarodowym
kontakt przez PUP - 2015-12-09 - 呕d偶ary (lubelskie)