KUCHARZ Zielona Góra oferta pracy Lubuska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: planowanie produkcji i ustalenie asortymentu produkcji, sporządzanie zapotrzebowania na surowce do produkcji, przyjmowanie surowców do produkcji i dokonywanie ich oceny, przeprowadzanie jadłospisów i prawidłowe zestawienie potraw, nadzorowanie przebiegu procesów technologicznych zgodnie z normami, obowiązującymi recepturami i ich wymogami sanitarnymi w poszczególnych pomieszczeniach produkcyjnych, wprowadzenie i sporządzenie nowych potraw wg nowych (własnych) receptur i przepisów, przygotowanie personelu do wprowadzenia nowych wyrobów i nowoczesnego sprzętu technicznego, nadzorowanie wydawania potraw z kuchni, prowadzenie dokumentacji dotyczącej rozliczeń produkcji (rozliczeń materiałowo-technologicznych), organizowanie i nadzorowanie pracy w kuchni, dbanie o aktualne badania lekarskie profilaktyczne i sanitarno-epidemiologiczne własne oraz pracowników, odpowiedzialność za naczynia i sprzęt kuchenny, Kontrole czystości naczyń stołowych i sprzętu kuchennego zgodnie z wymogami sanitarnymi
Data publikacji: 2020-02-10
Lokalizacja: Zielona Góra (lubuskie)
Pracodawca: Lubuska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zamenhofa 1, 65-001 Zielona Góra, powiat: m. Zielona Góra, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
planowanie produkcji i ustalenie asortymentu produkcji, sporządzanie zapotrzebowania na surowce do produkcji, przyjmowanie surowców do produkcji i dokonywanie ich oceny, przeprowadzanie jadłospisów i prawidłowe zestawienie potraw, nadzorowanie przebiegu procesów technologicznych zgodnie z normami, obowiązującymi recepturami i ich wymogami sanitarnymi w poszczególnych pomieszczeniach produkcyjnych, wprowadzenie i sporządzenie nowych potraw wg nowych (własnych) receptur i przepisów, przygotowanie personelu do wprowadzenia nowych wyrobów i nowoczesnego sprzętu technicznego, nadzorowanie wydawania potraw z kuchni, prowadzenie dokumentacji dotyczącej rozliczeń produkcji (rozliczeń materiałowo-technologicznych), organizowanie i nadzorowanie pracy w kuchni, dbanie o aktualne badania lekarskie profilaktyczne i sanitarno-epidemiologiczne własne oraz pracowników, odpowiedzialność za naczynia i sprzęt kuchenny, Kontrole czystości naczyń stołowych i sprzętu kuchennego zgodnie z wymogami sanitarnymi
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zielona Góra
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zielona Góra
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zielona Góra
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.03.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie średnie gastronomiczne, 2 lata stażu pracy, dokładność, inicjatywa, zaangażowanie, umiejętność pracy w zespole, samodzielność, bardzo dobra organizacja pracy, dyspozycyjność
Nazwa pracodawcy:
Lubuska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zielonej Górze
Adres pracodawcy:
Zamenhofa 1, 65-001 Zielona Góra, powiat: m. Zielona Góra, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Cv List motywacyjny Oświadczenie dotyczące spełnienia wymagania niezbędnego w zakresie wykształcenie/stażu pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: m. Zielona Góra
Gmina pracodawcy: Zielona Góra
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zielona Góra
Ulica pracodawcy: Zamenhofa
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zielonej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.02.2020
Oferta pracy ważna do: 29.02.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 10.02.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 10.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?cd19248e861f3802ce06b44b3096ee22
Podobne oferty pracy
obsługi klientów zgodnie ze standardami firmy, dbanie o estetyczny wygląd i właściwy sposób ekspozycji towarów,
Sklep Spożywczo-Przemysłowy "U MAŃKA" - 2016-11-02 - Bukowina Tatrzańska (małopolskie)
przgotowywanie potraw, dań, przekąsek, ciast, deserów, przygotowywanie dań do wydawania na miejscu, wynos oraz na cateringi
CATERING ARTS EWELINA CZAJKA - 2016-03-08 - Chorzów (śląskie)
pakowanie zamówień, praca ze skanerem, praca na czas,godziny pracy 6:00 - 14:00 - 22:00 - 6:00umowa zlecenie: 18 miesięcyilość godzin w miesiącu około 160, około 40 tygodniowooferta pracy tymczasowej
SPTG Polska Sp. z o.o. - 2019-12-23 - Tyniec Mały (dolnośląskie)
- Operator suwnicy. - Wynagrodzenie: 16,00 zł brutto/godzinę. Praca na umowę zlecenie na 3-6miesięcy.-
MATSERWIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-09 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie potraw,dbanie o najwyższą jakość i smakprzygotowywanych dań,porcjowanie i wydawanie posiłków,utrzymanienależnej czystości i porządku naczyń,sprzętu i pomieszczeń. Zmianowość: trzy zmiany I. 06:00-14:00 II. 07:00-15:00 III. 11:00-19:00
Szpital Wojewódzki w Opolu Sp. z o.o. - 2017-12-29 - Opole (opolskie)
jw.
LEVEL WORK Artur Chrząszcz (Agencja zatrudnienia nr 10944) - 2018-04-13 - Warszawa (mazowieckie)
praca w kuchni
Agroturystyka Mirosław Jarząbek, Stępień - 2017-04-03 - Stępień (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, DBANIE O PORZĄDEK W KUCHNI, GRILLOWANIE MIĘSA, RYB, SMAŻENIE FRYTEK, ROBIENIE PIZZYWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA, MIN. 2 LATA DOŚWIADCZENIA W OSTATNICH 5 LATACHSTAWKA ZA GODZINĘ 14,70 ZŁ, 140 GODZIN PRACY W MIESIĄCU, PRACA W GODZINACH: 12:00-18:00, 18:00-24:00, PRACA W WOLNE DNI
USŁUGI GASTRONOMICZNE ANTONIUS ADAMS - 2019-04-02 - Szczecin (zachodniopomorskie)
sporządzanie różnego rodzaju produktów mięsnych tj. kotlety, kurczak, pasztety kaszanki itp.
kontakt przez PUP - 2019-07-12 - Mława (mazowieckie)
sprzątanie hali, szatni, terenu zakładu oraz związane z tym prace dodatkowe
JD MERCURY Sp. z o.o. oddział w Łańcucie - 2019-02-20 - Sady (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie średnie, doświadczenie zawodowe: min. 1 rok na w/w stanowisku, umiejętności: kurs gastronomiczny (kuchnia wietnamska). Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Lublin (lubelskie)
Organizacja szkoleń, pozyskiwanie uczestników (tel., e-mail), kontakt z wykładowcami, prace biurowe
kontakt przez PUP - 2016-04-21 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-11-23 - Łobżenica (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw wg receptury, sprzedaż, gotowanie sporządzanie zamówień do dostawców
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Rzeszów (podkarpackie)
sprzątanie szkoły oraz terenu wokół szkoły
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Myszków (śląskie)
Przygotowanie posiłków kuchni arabskiej i przypraw arabskich, korzystanie z oryginalnych receptur arabskich.
kontakt przez PUP - 2018-10-22 - Kraszewo (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków. Dbanie o smak i jakość przygotowywanych potraw, utrzymanie należytej czystości sprzętu i pomieszczeń kuchennych.
BAR CLASSIC GRAŻYNA OSIEWICZ WITRAMOWO - 2019-06-24 - Witramowo (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW I DAŃ ZGODNIE Z PRZYJĘTYMI STANDARDAMI; ZAPEWNIENIE WYSOKIEJJAKOŚCI USŁUG; WŁAŚCIWE I OPTYMALNE GOSPODAROWANIE TOWARAMI I INNYMI MATERIAŁAMIWYKORZYSTYWANYMI W RESTAURACJI; ZACHOWANIE STANDARDÓW W ZAKRESIE HACCP; ORGANIZOWANIEPRACY I NADZÓR NAD ZESPOŁEM; DBAŁOŚĆ O CZYSTOŚĆ I HIGIENĘ PRACY.Umowa zlecenie, 140h w miesiącu, średnio 35h w tygodniu
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca w kuchni, kelnerowanie, zmywanie, przygotowywanie posiłków, sprzątanie.
Centrum Animacji Misyjnej Księży Werbistów - 2018-02-02 - Ocypel (pomorskie)
Nauczanie przedmiotów zawodowych w szkole ponadgimnazjalnej.13/18 etatu.Wykształcenie wyższe techniczne geodezyjne z przygotowaniem pedagogicznym.
Zespół Szkół Nr 1 im. J. Śniadeckiego w Ełku - 2016-10-07 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Wygiełzów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, kontrola stanu surowców
"ASPEN-RES" Sp. z o.o. - 2016-06-30 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie potraw według receptur kuchni wschodniej, kontakt z dostawcami i klientami w jęzuku urdu i niemieckim.
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Ozorków (łódzkie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW NA ODDZIAŁY SZPITALNE, NADZÓR NAD PRACĄ PODLEGŁEGO ZESPOŁU, SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W ŻYWIENIU ZBIOROWYM;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZWODOWE KIERUNKOWE, DOŚWIADCZENIE W ZARZĄDZNIU KUCHNIĄ ORAZ PERSONELEM, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 1 ROK DOŚWIADCZENIA,KONTAKT OSOBISTY: KUCHNIA SPSK NA POMORZANACH, UL. POWST. WIELKOPOLSKICH 72, TEL 727003748 LUB CV PRZESŁAĆ NA MAILA: kuchnia.spsk2 (at) impel.pl
IMPEL CATERING COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-11-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
sporządzanie posiłków dla podopiecznych MOPS, składanie zamówień u dostawców
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Koło (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw według ustalonego menu.Praca w godz. 6.00-14.00, 8.00-16.00 od poniedziałku do piątku w Bielsku-Białej. Proponowane wynagrodzenie 2 800 zł brutto + nagroda uznaniowa.
PPHU "POD GWIAZDĄ" S.C.BIERNOT MARIA, BIERNOT BOŻENA - 2017-07-17 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej. Kontakt tel: 696-454-863
kontakt przez PUP - 2017-10-09 - Chmielnik (świętokrzyskie)
obróbka wstępna warzyw i mięs,przygotowanie zup, potraw z mięs, deserów, obsługa urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-09-14 - Wysowa-Zdrój (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
Pizzeria Gringos - 2015-11-13 - Ustka (pomorskie)