KUCHARZ Białka oferta pracy P.H ANKARO S.C Małgorzata i Marian Baran
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni
Data publikacji: 2020-09-14
Lokalizacja: Białka (lubelskie)
Pracodawca: P.H ANKARO S.C Małgorzata i Marian Baran
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Słoneczna 36, 21-211 Białka, powiat: parczewski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Białka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 06
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: parczewski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0613
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Dębowa Kłoda
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.09.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: gospodarność
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_1: przygotowywanie posiłków
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: P.H ANKARO S.C Małgorzata i Marian Baran
danePracodawcy_nip: 5381594127
danePracodawcy_regon: 030232603
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Parczewie
Adres pracodawcy:
Elizy Orzeszkowej 32, 21-300 Radzyń Podlaski, powiat: radzyński, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Bezpośrednio do pracodawcy lub skierowanie z Urzędu Pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 06
Powiat pracodawcy: radzyński
danePracodawcy_kodPowiatu: 0615
Gmina pracodawcy: Radzyń Podlaski
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Radzyń Podlaski
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0922277
Ulica pracodawcy: Elizy Orzeszkowej
Numer budynku pracodawcy: 32
Profil działalności pracodawcy: Hotele i podobne obiekty zakwaterowania
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Parczewie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 14.09.2020
Data dodania oferty pracy: 14.09.2020
Oferta pracy ważna do: 14.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 14.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 14.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?222f45a4109c9910daad301eef621262
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw wg receptur, ustalanie menu, dekorowanie dań, dobór odpowiednich surowców i produktów do gotowania, porcjowanie, przygotowywanie sali, obsluga maszyn zmywających i wyparzaczek, krajalnicy, miksera, ekspresu do kawy..,utrzymywanie czystości w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Babimost (lubuskie)
gotowanie i przygotowywanie potraw oraz wydawanie
kontakt przez PUP - 2016-04-07 - Zgierz (łódzkie)
zg
kontakt przez PUP - 2018-09-14 - Gostkowo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków według przekazanych receptur.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Krosno (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw według karty dań
"CENTRALKA" Paweł Jakubczak - 2019-08-02 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie potraw
RESTAURACJA"WIKI"S.C.BOŻENA WILCZYŃSKA WITOLD WILCZYŃSKI - 2017-08-29 - Sieradz (łódzkie)
HACCP, PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW KUCHNI DALEKOWSCHODNIEJ M.IN. HUMMUS, KAFTA LIBAŃSKA, FALAFEL, SPISYWANIE INWENTARYZACJI, DBANIE O STANOWISKO PRACY, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE LUB ZAWODOWE, UPRAWNIENIA KUCHARZ- CZELADNIK, CO NAJMNIEJ 1 ROK DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO, POŻĄDANA DOBRA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO, ROSYJSKIEGO, GODZINY PRACY 09.00-17.00
RESTAURACJE WITKOWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2018-11-06 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Sporządzanie posiłków
F.H.U. ŻEGLEŃ Kazimiera Żegleń - 2016-06-27 - Skomielna Biała (małopolskie)
przygotowywanie dań ala carte, przygotowywanie potraw na przyjęcia okolicznościowe, bankiety dla grup zorganizowanych, bufetów
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
praca na kuchni
BAR BOLERO ANNA ŁUCZAK - 2018-08-07 - Rzeszów (podkarpackie)
-nadzór nad sporządzaniem posiłków- zamawianie żywności-sporządzanie jadłospisów-prowadzenie gospodarki pienięznej-przyjmowanie opłat-obsluga kancelaryjo-biurowa
Przedszkole Miejskie Nr 1 - 2017-04-19 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie i pieczenie pizzy
MIDOM Michał Smoleński - 2018-02-07 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)
ZABEZPIECZENIE CIĄGŁOŚCI PROCESU PRODUKCYJNEGO W ZAKRESIE URZĄDZEŃ AUTOMATYKI, NAPRAWA I REGENERACJA FORM, PRACE ŚLUSARSKIE,PRACE MECHANICZNE, USTAWIANIE MASZYNDO PRZYUCZENIA; WYNAGRODZENIE MIESIĘCNE PLUS PREMIA; GODZ. PRACY 7-19, 19-7, DWA DNI WOLNE. Kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-14.
Przetwórstwo Tworzyw Sztucznych Plast- Box S.A. - 2016-12-14 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie pizzy (CV na adres e-mail: recepcja (at) hoteltatarscy.pl)
HOTEL B.R. TATARSCY Spółka Jawna - 2016-04-26 - Kalwaria Zebrzydowska (małopolskie)
Sporządzanie potraw kuchni latynoamerykańskiej i hiszpańskiej, kontakt z właścicielami firmy (głównymi kucharzami) oraz przedstawicielami firm specjalizujących się w sprowadzaniu produktów kuchni hiszpańskiej i latynoskiej w języku angielskim i hiszpańskim. Umowa o pracę na czas określony - 3 lata.
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym zajmującym się przygotowaniem wyrobów kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Różanka (lubelskie)
samodzielne przygotowywanie potraw i posiłków w restauracji hotelowej, dbałość o czystość i higienę w miejscu pracy, dbałość o najwyższe jakość wydawanych potraw
Pałac Brzezina Sp.z o.o - 2017-06-13 - Brzezina (dolnośląskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Dbanie o porządek,-Lokal czynny od poniedziałku do czwartku 14-22, piątek - sobota 14-24, niedziela 14-20,-Kontakt telefoniczny 730-215-985,-CV wraz ze zdjęciem prosimy przesyłać na adres e-mail artur.suchecki (at) interia.eu
Smart Biznes PIOTR STARZECKI - 2019-05-27 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni bankietowej i a la carte, obróbka mięsa i warzyw, kontrola jakości wydawanych potraw, szkolenie nowo zatrudnionych kucharzy, dekorowanie dań, doskonała znajomość kuchni polskiej, europejskiej.
Centrum Konferencyjno-Wypoczynkowe "Zamek" Sp. z o.o. - 2020-08-03 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
prace kuchenne, przygotowywanie posiłków. praca na dwie zmiany 6-14 i od 9.30 -17.30
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA NA WINIARACH - 2020-02-17 - Gniezno (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
Zespół Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych typu socjalizacyjnego Placówka Opiekuńczo-Wychowawcza Nr 1 "Sasanka" - 2019-04-23 - Kłodzko (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw. Nadzór nad potrawami wydawanymi z kuchni. Nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych. Czystość na kuchni i barze.
kontakt przez PUP - 2018-09-20 - Oleśnica (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków; gotowanie potraw; lepienie pierogów; smażenie potraw
Abakus Wood Polska Wieczorek-Skumbin sp.j. - 2016-04-13 - Pluski (warmińsko-mazurskie)
jw.
Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi Nr 154 im. P.E. Strzeleckiego - 2016-11-04 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dań i posiłków małej gastronomii, kebabów i dań kuchni libańskiej, utrzymanie czystości kuchni, obsługa urzą∂zeń kuchennych, przestrzeganie zasad BHP, wydawanie i sprzedaż posiłków
KEBAB SIDON Restauracja Libańska KHOKAN ROZARIO - 2020-08-05 - Brzeg Dolny (dolnośląskie)
Pryzgotowywanie śniadań i posiłków z karty menu.
Hotel Splendor sp. z o.o. - 2018-09-26 - Stare Babice (mazowieckie)
Praca w charakterze kucharza w Hotelu Polonia.
UNION PRO SILESIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-11 - Racibórz (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie obiadów, utrzymywanie porządku i czystości na terenie kuchni
Farma Iluzji-Park Edukacji i Rozrywki Sp. z o.o. - 2017-03-03 - Mościska (mazowieckie)
wg stanowiska
Przystań Tokarnia Jolanta Hobot - 2017-07-28 - Tokarnia (małopolskie)
praca w snack barze
Ewa Augustyn Agencja Ubezpieczeniowo-Finansowa "AUGUSTYN" - 2017-02-15 - Lubcza (małopolskie)