KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Wynagrodzenie: od 1 300 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie dań kuchni indyjskiej w oparciu o znajomość potraw kuchni indyjskiej- praca stojąca w wysokich temperaturach
Data publikacji: 2020-06-05
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie dań kuchni indyjskiej w oparciu o znajomość potraw kuchni indyjskiej- praca stojąca w wysokich temperaturach
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1061
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętność przygotowywania orginalnych dań kuchni indyjskiej w oparciu o orginalne produkty, przyprawy i przepisypraca stojąca, wysokie temperatury
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7252260879
danePracodawcy_regon: 369510672
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: m. Łódź
danePracodawcy_kodPowiatu: 1061
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Łódź
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0957650
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 05.06.2020
Oferta pracy ważna do: 19.06.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 05.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 05.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?16546d6e90a2d601e7baf86adaab64c3
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków z karty menu, współpraca z pozostałym personelem kuchennym.
kontakt przez OHP - 2017-08-04 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie potraw, obieranie warzyw. Praca od poniedziałku do niedzieli w godz. 8.00-18.00 w systemie dzień/dzień w Bielsku-Białej (grafik do ustalenia).
"FALA" SPÓŁKA CYWILNA KOCZUR MAŁGORZATA & KOCZUR KRZYSZTOF - 2017-03-08 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowywanie dań (potraw) arabskich oraz deserów, zapoznawanie się z nowymi przepisami, zamawianie produktów, kontakt z dostawcami.
kontakt przez PUP - 2018-11-15 - Łuków (lubelskie)
samodzielne przygotowywanie różnego rodzaju potraw, napojów, deserów z zakresu kuchni gruzińskiej. Ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe nimi gospodarowanie. Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne podawanie potraw
kontakt przez PUP - 2019-10-16 - Stupsk (mazowieckie)
wg. zawoduIstnieje możliwość negocjacji wysokości wynagrodzenia.Doświadczenie w zawodzie mile widziane
Firma Remontowo- Budowlana Samoraj Zbigniew - 2018-01-02 - Rydwągi (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Warszawa (mazowieckie)
Samodzielne przyrządzanie potraw(Głównie kuchnia tradycyjna, regionalna, domowa). Stosowanie się do zasad HACCP.
Kompleks Turystyczny U Jawora Spółka Cywilna Jaworowski Wojciech, Jaworowski Jan - 2015-12-02 - Gawrych-Ruda (podlaskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 6-22; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 14-18
ROYAL-BALTIC M.W. BURZYŃSCY SPÓŁKA JAWNA - 2017-11-15 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie dań z grilla, sałatek i kanapek. Tempo pracy jest bardzo szybkie.
Skansholmens Bistro - 2017-03-01 - Szwecja (Szwecja)
zgodny
kontakt przez PUP - 2019-10-11 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posiłówobsługa sprzętu kuchennegoobsługa kucharska imprez typu weselaSala G
kontakt przez PUP - 2017-11-16 - Domasław (dolnośląskie)
Wykształcenie zawodowe mile widziane; min. roczne doświadczenie zawodowe; książeczka sanitarno epidemiologiczna; zakres obowiązków: produkcja obiadów w restauracji pracowniczej; umowa o pracę lub ew. um. zlecenie; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
COMPASS GROUP POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-17 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni zimnej i gorącej zgodnie z recepturami, normami i standardami hotelu
Zamek Giżycki, sp. z o.o. - 2019-02-11 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
- Przygotowywanie posiłków: obiady, catering i Fast Food,- Praca 2-zmianopwa: 08.00-16.00; 14.00-22.00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od kwalifikacji,- Kontakt: telefon 603-362-730; e-mail:bar.zamkowa.gniew (at) gmail.com
BAR ZAMKOWA ELŻBIETA KOŁODZIEJCZYK - 2018-08-02 - Gniew (pomorskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW, MIŁA OBSŁUGA KLIENTÓW
kontakt przez PUP - 2020-06-09 - Okuniew (mazowieckie)
samodzielne sporządzanie posiłków
"'UNIWAR" Sp. z o.o. - 2018-12-04 - Pawłowice (śląskie)
- praca w kuchni
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2018-04-30 - Karpacz (dolnośląskie)
-
AMW REWITA Sp.z o.o. - 2018-02-14 - Rogowo (zachodniopomorskie)
sprzątanie pomieszczeń biurowych,
"CLAR SYSTEM" S.A. - 2015-11-23 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Kucharz
USŁUGI GASTRONOMICZNE ZBIGNIEW BASZAK - 2018-04-03 - Niechorze (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, wszystkie inne prace związane z w/w stanowiskiem
kontakt przez OHP - 2017-05-08 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie dań zgodnie z recepturami, zapewnienie wysokiej jakości potraw, przestrzeganie norm i standardów HACCP, dbanie o odpowiednie magazynowanie i przechowywanie żywności i sprzętu; praca w godzinach od 07:30 do 15:30
Zachodniopomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego Barzkowice - 2018-12-18 - Barzkowice (zachodniopomorskie)
praca na linii automatycznej do cynkowania
P.P.H.I U. "KANONIK" - Jacek Kanonik - 2015-11-20 - Chludowo (wielkopolskie)
WYKONYWANIE CZYNNOŚCI ZWIĄZANYCH Z PRODUKCJĄ I DYSTRYBUCJĄ POSIŁKÓW, MIĘDZY INNYMI: ODBIÓR SUROWCÓW Z MAGAZYNU, PRZYGOTOWANIE PÓŁPRODUKTÓW, SPORZĄDZANIE POTRAW, PORCJOWANIE GOTOWYCH POSIŁKÓW, DBANIE O JAKOŚĆ, SMAK POTRAW ORAZ ESTETYKĘ PODANIA PRZYGOTOWANYCH POTRAW, POBIERANIE PRÓB POKARMOWYCH, WŁAŚCIWE ICH OPISANIE I PRZECHOWYWANIE, PROWADZENIE MAGAZYNU PODRĘCZNEGO, WŁAŚCIWA OBSŁUGA SPRZĘTU KUCHENNEGO I INNYCH URZĄDZEŃ TECHNICZNYCH ZNAJDUJĄCYCH SIĘ W KUCHNI ZGODNIE ZE ZNAJOMOŚCIĄ INSTRUKCJI OBSŁUGI MASZYN NA STANOWISKU PRACY, PRZESTRZEGANIE PRZEPISÓW HIGIENICZNO-SANITARNYCH, DYSCYPLINY PRACY, BHP, PPOŻ I HACCAP
109 SZPITAL WOJSKOWY Z PRZYCHODNIĄ - SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2020-05-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Praca na produkcji, rozbiór drobiu, wydawanie towaru, przyjmowanie towaru.
IR-DRÓB Długołęccy Spółka Jawna - 2019-01-07 - Kotowice (dolnośląskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Nałęczów (lubelskie)
zapoznanie się z regulaminem pracowni gastronomicznej i instrukcjami obsługi sprzętu, maszyn i urządzeń, dbałość o jakość przyrządzanych potraw, przygotowanie imprez okolicznościowych, dbałość o powierzony sprzęt i naczynie kuchenne, sporządzanie różnego rodzaju potraw, zamawianie surowców, znajomość kuchni polskiej i śląskiej
Zakład Aktywności Zawodowej Zakład Produkcyjno-Usługowy "WSPÓLNA PASJA" - 2017-08-21 - Żory (śląskie)
obsługa klientów, praca w kuchni, prace porządkowe; mile widziane doświadczenie kucharskie; godz. i dni pracy do uzgodnienia ; lokal czynny od 12:00 do 23:00
PIZZERIA U MATYSA SEBASTIAN MATYSIK UJAZD - 2017-03-02 - Ujazd (opolskie)
Wyrabianie pizzy, przygotowywanie posiłków, kuchnia polsko-włoska.
kontakt przez PUP - 2017-07-20 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie bufetu śniadaniowego w Hotelu Petropol.
PETROPOL "DA & PAF" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ I WSPÓLNICY SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-01-21 - Płock (mazowieckie)