KUCHARZ Gi偶ycko oferta pracy Zamek Gi偶ycki, sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 17 - 19 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie potraw kuchni zimnej i gor膮cej zgodnie z recepturami, normami i standardami hotelu
Data publikacji: 2019-02-11
Lokalizacja: Gi偶ycko (warmi艅sko-mazurskie)
Pracodawca: Zamek Gi偶ycki, sp. z o.o.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:艢wi臋tego Brunona 1, 11-500 Gi偶ycko, powiat: gi偶ycki, woj: warmi艅sko-mazurskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie potraw kuchni zimnej i gor膮cej zgodnie z recepturami, normami i standardami hotelu
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie/Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 17 - 19 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
17.00z艂-19.00z艂/h bruttoPraca w godzinach 06.00-14.00, 12.00-20.00, 14.00-22.00, Miejsce zg艂oszenia si臋 kandydat贸w na rozmow臋 kwalifikacyjn膮: recepcja HOTELU ST.BRUNO pon.-pt. w godz. 11.00-16.00
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Gi偶ycko
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: warmi艅sko-mazurskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: gi偶ycki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Gi偶ycko
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 17 - 19 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.03.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Do艣wiadczenie zawodowe: mile widzianeUmiej臋tno艣ci: znajomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia
Nazwa pracodawcy: Zamek Gi偶ycki, sp. z o.o.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gi偶ycku
Adres pracodawcy:
艢wi臋tego Brunona 1, 11-500 Gi偶ycko, powiat: gi偶ycki, woj: warmi艅sko-mazurskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Prosimy nie przesy艂a膰 dokument贸w aplikacyjnych do PUP
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: warmi艅sko-mazurskie
Powiat pracodawcy: gi偶ycki
Gmina pracodawcy: Gi偶ycko
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Gi偶ycko
Adres strony pracodawcy: www.hotelstbruno.pl
Ulica pracodawcy: 艢wi臋tego Brunona
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gi偶ycku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 11.02.2019
Data dodania oferty pracy: 11.02.2019
Oferta pracy wa偶na do: 07.03.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 11.02.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 08.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Prace w dziale 偶ywienia przy przygotowywaniu posi艂k贸w; wydawanie posi艂k贸w.
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAK艁AD OPIEKI ZDROWOTNEJ "UZDROWISKO SOPOT" W SOPOCIE - 2017-02-24 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w: pizza, kebab. Dow贸z pizzy do klienta.
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Wodzis艂aw 艢l膮ski (艣l膮skie)
Zgodnie ze stanowiskiem, produkcja da艅 kuchni w艂oskiej.
1.WOJT Wojciech Piechoci艅ski 2.ALWO Wojciech Piechoci艅ski /wsp贸lnik sp贸艂ki cywilnej/ - 2016-09-26 - Gda艅sk (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2015-12-17 - Warszawa (mazowieckie)
Zainteresowane osoby z profilem II powinny zg艂osi膰 si臋 do swojego doradcy klienta po skierowanie do pracodawcy. Oferta pracy w ramach refundacji wynagrodzenia, nagr贸d i sk艂adek ZUS dla bezrobotnych po 50 roku 偶ycia. Wymagane du偶e do艣wiadczenie gastronomiczne na samodzielnym stanowisku pracy, wykszta艂cenie 艣rednie. Charakterystyka pracy: przygotowywanie i wydawanie da艅, dbanie o stanowisko pracy.
kontakt przez PUP - 2019-01-14 - Rybnik (艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Warszawa (mazowieckie)
przyrz膮dzanie, gotowanie da艅 obiadowych, deser贸w, sa艂atek, itp. - zdrowa 偶ywno艣膰, przyrz膮dzanie posi艂k贸w o zbilansowanej diecie, przyrz膮dzanie 艣wie偶ych sok贸w warzywnych, owocowych, dbanie o czysto艣膰
kontakt przez PUP - 2015-11-16 - Zgierz (艂贸dzkie)
wg. programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2018-08-03 - Wielgie (kujawsko-pomorskie)
Przyrz膮dzanie da艅 z menu. Pieczenie ciast, deser贸w. Komponowanie sa艂at, past, sa艂atek. Utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy.
IRENA ZA艁UCKA-BONDA "LAVENDA CAFE & GALERIA" - 2017-04-04 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w w restauracji
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Brzeziny (wielkopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w; cz臋艣膰 podopiecznych to osoby z Ukrainy w ramach rz膮dowego programu adaptacyjnego w zwi膮zku z czym wskazana jest znajomo艣膰 j臋zyka rosyjskiego i ukrai艅skiego w stopniu komunikatywnym
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Rybaki (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, serwowanie sporz膮dzonych da艅
PIZZERIA-PUB "EUFORIA"ARTUR SUCHANECKI - 2017-06-23 - Pakos艂aw (wielkopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Ostrzesz贸w (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.Wysoko艣膰 wynagrodzenia do uzgodnienia. Praca w godz. 05.00-13.00; 08.00-16.00; 10.00-18.00. Kontakt z pracodawc膮 osobisty, telefoniczny 790 204 088 lub e-mail: kawamarcafe (at) gmail.com
Grupa Ambasador sp. z o.o. sp.K - 2017-10-21 - P艂o艅sk (mazowieckie)
Prowadzenie zespo艂u, gotowanie i przyprawianie potraw
PROGRES Sp. z o.o. Sp.K. - 2016-09-15 - Koszalin (zachodniopomorskie)
ZAKRES OBOWI膭ZK脫W: Przygotowywanie posi艂k贸w dla klienta indywidualnego i zbiorowego; WYMAGANIA: wykszta艂cenie zawodowe, mile widziane do艣wiadczenie, wiedza z zakresu kuchni 艣l膮skiej i polskiego
Zajazd "TYTAN" Adam Mika Kochanowice - 2016-05-05 - Kochanowice (艣l膮skie)
samodzielne prowadzenie kuchni
PRO ARTE HOTEL RESTAURACJA Hanna Wac艂aw - 2016-06-22 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Przygotowanie da艅 z jadlospisem oraz ich wydawanie. Utrzymanie czysto艣ci i porz膮dku na stanowisku pracy w czasie jej trwania i po jej zako艅czeniu.
Specjalny O艣rodek Szkolno-Wychowaczy - 2017-10-09 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, g艂贸wnie zup i mi臋s
Dussmann Polska Sp. zoo - 2016-06-28 - J贸zef贸w (mazowieckie)
Wykszta艂cenie w zawodzie oraz ch臋膰 do pracy, punktualno艣膰, mile widziane do艣wiadczenie na podobnym stanowisku, komunikatywno艣膰, zaanga偶owanie.
CULINARY STUDIO S.C. Aleksandra Dymel, Sabina Dymurski-Szczuka - 2017-09-06 - Racib贸rz (艣l膮skie)
przyrz膮dzanie da艅 w restauracji
Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski - 2018-06-01 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.Praca w godzinach od 7:00 do 15:00 i od 15:00 do 23:00
FIRMA HANDLOWO- US艁UGOWA " DE- LUX" Zofia Pasek - 2017-03-07 - Kolbuszowa (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 6-22; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawc膮 w godz. 14-18
ROYAL-BALTIC M.W. BURZY艃SCY SP脫艁KA JAWNA - 2017-11-15 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w; specjalno艣膰-wykonywanie pokaz贸w kulinarnych na grillu;znajomo艣膰 kuchni azjatyckiej,flambirowanie potraw w stylu orientalnym do nowej karty menu.
GRUPA 艁APAJ SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA JAWNA - 2015-11-23 - Kudowa-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
przyrz膮dzanie da艅 z karty, przygotowywanie menu na przyj臋cia
P.P.H.U HEN-MAR S.C. HENRYK JANK脫W I MAREK JANK脫W - 2016-10-31 - I艂owa (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w barze
P.P.H.U. ANMAR mgr Anna Surmacz-Ka艂amarz - 2016-01-20 - Rog贸偶no (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelowych
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe STALZ艁OM Sp. z o.o. - 2018-12-13 - Kajkowo (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, serwowanie potraw, w艂a艣ciwe przechowywanie produkt贸w, dbanie o w艂a艣ciw膮 konserwacj臋 urz膮dze艅 kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Lidzbark (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
"ALDI" IZABELA NOWAK - 2016-07-22 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
Gotowanie da艅 mi臋snych, sa艂atek, past i da艅 z karty. Przygotowanie potraw dla klienta.
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)