KUCHARZ Szczecin oferta pracy 109 SZPITAL WOJSKOWY Z PRZYCHODNI膭 - SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAK艁AD OPIEKI ZDROWOTNEJ
Najatrakcyjniejsze wyposa偶enie 艂azienki.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽650 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: WYKONYWANIE CZYNNO艢CI ZWI膭ZANYCH Z PRODUKCJ膭 I DYSTRYBUCJ膭 POSI艁K脫W, MI臉DZY INNYMI: ODBI脫R SUROWC脫W Z MAGAZYNU, PRZYGOTOWANIE P脫艁PRODUKT脫W, SPORZ膭DZANIE POTRAW, PORCJOWANIE GOTOWYCH POSI艁K脫W, DBANIE O JAKO艢膯, SMAK POTRAW ORAZ ESTETYK臉 PODANIA PRZYGOTOWANYCH POTRAW, POBIERANIE PR脫B POKARMOWYCH, W艁A艢CIWE ICH OPISANIE I PRZECHOWYWANIE, PROWADZENIE MAGAZYNU PODR臉CZNEGO, W艁A艢CIWA OBS艁UGA SPRZ臉TU KUCHENNEGO I INNYCH URZ膭DZE艃 TECHNICZNYCH ZNAJDUJ膭CYCH SI臉 W KUCHNI ZGODNIE ZE ZNAJOMO艢CI膭 INSTRUKCJI OBS艁UGI MASZYN NA STANOWISKU PRACY, PRZESTRZEGANIE PRZEPIS脫W HIGIENICZNO-SANITARNYCH, DYSCYPLINY PRACY, BHP, PPO呕 I HACCAP
Data publikacji: 2020-05-21
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: 109 SZPITAL WOJSKOWY Z PRZYCHODNI膭 - SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAK艁AD OPIEKI ZDROWOTNEJ
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:PIOTRA SKARGI 9-11, 70-965 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
WYKONYWANIE CZYNNO艢CI ZWI膭ZANYCH Z PRODUKCJ膭 I DYSTRYBUCJ膭 POSI艁K脫W, MI臉DZY INNYMI: ODBI脫R SUROWC脫W Z MAGAZYNU, PRZYGOTOWANIE P脫艁PRODUKT脫W, SPORZ膭DZANIE POTRAW, PORCJOWANIE GOTOWYCH POSI艁K脫W, DBANIE O JAKO艢膯, SMAK POTRAW ORAZ ESTETYK臉 PODANIA PRZYGOTOWANYCH POTRAW, POBIERANIE PR脫B POKARMOWYCH, W艁A艢CIWE ICH OPISANIE I PRZECHOWYWANIE, PROWADZENIE MAGAZYNU PODR臉CZNEGO, W艁A艢CIWA OBS艁UGA SPRZ臉TU KUCHENNEGO I INNYCH URZ膭DZE艃 TECHNICZNYCH ZNAJDUJ膭CYCH SI臉 W KUCHNI ZGODNIE ZE ZNAJOMO艢CI膭 INSTRUKCJI OBS艁UGI MASZYN NA STANOWISKU PRACY, PRZESTRZEGANIE PRZEPIS脫W HIGIENICZNO-SANITARNYCH, DYSCYPLINY PRACY, BHP, PPO呕 I HACCAP
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽650 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
WYNAGRODZENIE ZASADNICZE 2650,00 Z艁+DODATEK ZA WYS艁UG臉 LAT MAX DO 20%
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Szczecin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Szczecin
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3262
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Szczecin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽650 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.08.2020
Data zako艅czenia pracy: 31.10.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
DO艢WIADCZENIE W ZAWODZIE (wymagany sta偶 - lata: 2)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: SAMODZIELNO艢膯
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: SYSTEMATYCZNO艢膯
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: UMIEJ臉TNO艢膯 PRACY W ZESPOLE
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_2: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_3: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_4: Array
Nazwa pracodawcy:
109 SZPITAL WOJSKOWY Z PRZYCHODNI膭 - SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAK艁AD OPIEKI ZDROWOTNEJ
danePracodawcy_nip: 8512543558
danePracodawcy_regon: 810200960
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
PIOTRA SKARGI 9-11, 70-965 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV NA ADRES E-MAILCV+LIST MOTYWACYJNY PRZES艁A膯 POCZT膭
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail, poczta
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
danePracodawcy_kodPowiatu: 3262
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Szczecin
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0977976
Ulica pracodawcy: PIOTRA SKARGI
Numer budynku pracodawcy: 9-11
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 21.05.2020
Oferta pracy wa偶na do: 20.06.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 21.05.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 21.05.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?bf667cb974475579c8d7412ee145b9f3
Podobne oferty pracy
Osoba b臋dzie odpowiedzialna za funkjonowanie punktu gastronomicznego znajduj膮cego si臋 na terenie Parku Rozrywki. Do obowi膮zk贸w nale偶e膰 b臋dzie: przygotowywanie sur贸wek, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w (pizza, gyros, dania obiadowe), sk艂adanie zam贸wie艅 na surowce / sk艂adniki, sprz膮tanie oraz bie偶膮ce czyszczenie sprz臋tu kuchennego. Niepe艂ny wymiar 3/4.Kontakt z pracodawc膮: BIURO (at) BOBOLANDIA.COM.PL
Park Rozrywki Rodzinnej "BOBOLANDIA" KLUKA 艁ABU艃SKA Sp. Jawna - 2016-03-10 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
wg zakresu czynno艣ci
kontakt przez PUP - 2016-10-20 - Gniezno (wielkopolskie)
sporz膮dzanie i wydawanie posi艂k贸w typu fast food
MINI MERCURY SC - 2020-06-19 - Pozna艅 (wielkopolskie)
STA呕 ORGANIZOWANY PRZEZ PUP W GDA艃SKU. KONTAKT OSOBISTY W SIEDZIBIE URZ臉DU W POK. 28, 122, 123.
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Gda艅sk (pomorskie)
do艣wiadczenie zawodowe
"MARSZA艁EK" Pawe艂 Marsza艂ek w Kielcach - 2016-12-07 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi recepturami, dba艂o艣膰 o wyb贸r sk艂adnik贸w najwy偶szej jako艣ci i nadz贸r nad prac膮 w kuchni
kontakt przez PUP - 2019-12-13 - K艂odzko (dolno艣l膮skie)
przygotowanie, gotowanie i wydawanie potraw
Agroturystyka "Przysi贸艂ek Kresy" Paulina Pili艅ska - 2016-01-22 - Parzno (艂贸dzkie)
Przygotowywanie, gotowanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w na oddzia艂y i sto艂贸wk臋. Praca wed艂ug grafiku. Do wynagrodzenia doliczana premia oraz dodatek sta偶owy
Uniwersytecki Szpital Kliniczny w Opolu - 2018-04-26 - Opole (opolskie)
obs艂uga gstronomiczna baru i restauracji oraz bankiet贸w
START TRAVEL Sp. z o.o. - 2019-08-02 - Dos艂o艅ce (ma艂opolskie)
przyjmowanie i realizacja zam贸wie艅
kontakt przez PUP - 2017-08-25 - Ostr贸w Mazowiecka (mazowieckie)
wykonywanie potraw wg. reseptury, dbanie o wygl膮d i smak potraw, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy.Dwie zmiany: 7:00-15:00; 14:00-22:00
kontakt przez PUP - 2019-07-09 - Warszawa (mazowieckie)
Przyjmowanie posi艂k贸w, porcjowanie, podgrzewanie, rozdawanie posi艂k贸w dzieciom. Pomoc w karmieniu. Dba艂o艣膰 o czysto艣膰 na stanowisku pracy. Opieka nad dzie膰mi.
Szko艂a Podstawowa im. Marsza艂ka J贸zefa Pi艂sudskiego w Nowym Grabiu - 2017-12-21 - Grabie Polskie (mazowieckie)
przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Szar贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie, eksponowanie, wydawanie, potraw kuchni tajskiej wed艂ug tradycyjnych receptur.Miejsce pracy: ul. Grunwaldzka 67, 50-357 Wroc艂awKontakt kandydat贸w z pracodawc膮: elektronicznyForma zawarcia umowy: umowa o prac臋 na czas okre艣lony tj: 3 lata, praca w godzinachPraca w systemie dwuzmianowym 06.00 -14.00 - 14.00 -22.00 , Praca w soboty, niedziele i 艣wi臋ta.Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2019-11-26 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami o艣rodka; dba艂o艣膰 o estetyk臋 potraw; praca co drugi dzie艅 w godz. 7.00-19.00; kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 9.00-15.00, tel. 9.00-17; przy kontakcie meilowym pracodawca prosi o dopisanie stanowiska; praca w Ustce w O艣rodku Wypoczynkowo- Rehabilitacyjnym
Ankris P H U Andrzej Kurzak Zak艂ad Pracy Chronionej - 2016-06-07 - Ustka (pomorskie)
jw.
HR SYSTEMS Sp. z o.o. - 2017-02-28 - Warszawa (mazowieckie)
wed艂ug zakresu obowi膮zk贸w
kontakt przez PUP - 2019-11-19 - Warszawa (mazowieckie)
robienie pizzy
PUH Wojciech Fr膮ckowiak -Zajazd K艂eckowianka - 2017-02-06 - K艂ecko (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-10-02 - Konikowo (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Warszawa (mazowieckie)
Prowadzenie spraw kadrowych oraz ksi臋gowych (rachunki, faktury). Praca na 1/2 etatu, godziny pracy do ustalenia mi臋dzy 6-16.00.
EQ-Modulhaus Sp. z o.o. - 2017-01-10 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 kuchni 艣r贸dziemnomorskiej, sa艂atki, pasty, pizza, zamawianie towaru
FOOD SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2018-10-24 - Bia艂ystok (podlaskie)
prace ksi臋gowe
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Rz膮艣nia (艂贸dzkie)
obowi膮zki kucharza; praca w godz. 7-14, 14-22; wynagrodzenie 2200 z艂 brutto do uzgodnienia; kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 12-16, telefoniczny ca艂膮 dob臋
Hotel Atena S. C. - 2016-04-28 - S艂upsk (pomorskie)
utrzymanie teren贸w zewn臋trznych: koszenie, zamiatanie, od艣nie偶anie
Zak艂ady Us艂ugowe "WSCH脫D" Sp贸艂ka z o.o. - 2017-02-13 - Che艂m (lubelskie)
Brak danych
kontakt przez PUP - 2015-11-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Brak danych
Spo艂em Augustowska Spo艂dzielnia Spo偶ywc贸w - 2018-01-03 - August贸w (podlaskie)
Przygotowywanie imprez okoliczno艣ciowych
Przedsi臋biorstwo Handlowo Us艂ugowe "LIDER" - Kawka Marcin - 2016-07-06 - Grzegorzew (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, ustalanie MENU z zakresu kuchni tureckiej, rozdzielanie prac pracownikom, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂k贸w, pos艂ugiwanie si臋 j臋zykiem tureckim w celu sprawnej komunikacji z zatrudnionymi pracownikami, kt贸rzy nie znaj膮 j臋zyka polskiego, zakup towar贸w u dostawc贸w.
kontakt przez PUP - 2019-04-02 - J臋drzej贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie potraw z p贸艂produkt贸w,sur贸wek,sa艂atek,sos贸w,obs艂uga go艣ci.
Patrycja Ogrzebacz - 2018-05-08 - Sochaczew (mazowieckie)