KUCHARZ KUCHNI BENGALSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI BENGALSKIEJ
Wynagrodzenie: od 1 300 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie potraw kuchni regionalnej - bengalskiej wg. oryginalnych przepisów- właściwy dobór i obróbka surowców
Data publikacji: 2020-06-03
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie potraw kuchni regionalnej - bengalskiej wg. oryginalnych przepisów- właściwy dobór i obróbka surowców
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 300 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia uznaniowa
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI BENGALSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1061
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętność sporządzania potraw kuchni regionalnej - bengalskiejznajomość oryginalnych przepisów tej kuchnidobra organizacja pracy
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 8381693121
danePracodawcy_regon: 141261843
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: m. Łódź
danePracodawcy_kodPowiatu: 1061
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Łódź
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0957650
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 03.06.2020
Oferta pracy ważna do: 17.06.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 03.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 03.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a395d736e5d300f298924f35b135f83d
Podobne oferty pracy
Kucharz- Bar Bistro
Beata Gawełczyk BGPLAST - 2016-08-25 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie potraw dla klientów.
Firma Usługowo-Handlowa TADBOG w Cisnej - 2018-01-26 - Cisna (podkarpackie)
x
"DEO" DEONIZIAK SPÓŁKA JAWNA - 2019-10-24 - Białystok (podlaskie)
Utrzymywanie we właściwym stanie ilościowym i jakościowym środków i sprzętu służby żywnościowej znajdującego się w kuchni. Przygotowywanie posiłków właściwych pod względem smakowym, zdrowotnym i higienicznym. Sprawowanie nadzoru nad obróbką wstępną i cieplną przygotowywanych posiłków.Sprawdzanie zgodności z asygnatą kuchenną produktów pobranych z magazynu do kuchni (informowanie o rozbieżnościach Kierownika Kuchni i Stołówki).Sprawowanie nadzoru nad prawidłowym myciem i dezynfekcją pomieszczeń produkcyjnych i socjalnych kuchni i stołówki.
25 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W BIAŁYMSTOKU Grupa Zabezpieczenia Łomża - 2018-02-06 - Łomża (podlaskie)
Prace związane z utrzymaniem czystości na terenie Zespołu Szkolno-Przedszkolnego. 1/2 etatu. Oferta dostępna w sali B. Kontakt z pracodawcą - osobisty, Krzysztof Młyńczak.
Zespół Szkolno-Przedszkolny Nr 7 - 2020-02-24 - Wrocław (dolnośląskie)
wg programu stazu
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Kroczyce (śląskie)
Przygotowywanie dań, sporządzanie list zakupów, przygotowywanie zamówień - catering. Godziny pracy: 7-15 i 9-17. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 501 207 900.
"RORO" Mirosław Rychel - 2017-02-28 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2021-02-15 - Trzcianka (wielkopolskie)
przygotowywanie dań, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, współpraca z pracodawcą wietnamskojęzycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Gotowanie, wydawanie posiłków.Dyspozycyjność w weekendy.Wykształcenie podstawowe/zawodowe.Możliwość zatrudnienia po okresie próbnym na umowę o pracę na czas nieokreślony na 1/2, 3/4 lub cały etat.Umowę zlecenie lub samozatrudnienie.
K&N Kacper Turko - 2019-09-20 - Racibórz (śląskie)
prace przy zabezpieczaniu wykopów liniowych
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Puławy (lubelskie)
tel.509241252
PHU RESTAURACJA KAMIENIEC - 2016-08-18 - Kamień Śląski (opolskie)
Gastronomia. Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów, deserów, obliczanie wartości odzywczej, obróbka wstepna surowców.
kontakt przez PUP - 2020-12-07 - Łódź (łódzkie)
Sporządzanie posiłków i przekąsek zimnych i gorących
Przedsiębiorstwo Handlowo- Usługowe "Venus" Bożena Babkiewicz - 2017-11-14 - Włodawa (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2021-05-18 - Dosłońce (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców DPS
Dom Pomocy Społecznej - 2019-05-31 - Malbork (pomorskie)
praca w godzinach od 06:00 do 14:00, od 14:00 do 22:00 i od 22:00 do 06:00; przygotowywanie posiłków zgodnie ze standardami Sodexo, przestrzeganie zasad BHP i HACCP.
Sodexo Polska - 2018-04-11 - Stargard (zachodniopomorskie)
przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami,dbanie o dobrą estetykę potraw,utrzymanie porządku i higieny w miejscu pracy.
TAWERNA RAFA STASZKÓW SPÓŁKA JAWNA - 2020-09-25 - Człuchów (pomorskie)
Sporządzanie potraw rodem z Jemenu, łączenie przypraw arabskich. Praca na dwie zmiany w godz. 10-18, 18-2.
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań
Cieśla Jarosław Beans Polska - 2021-05-13 - Zamość (lubelskie)
praca w kuchni
Jes SC PHU Janina Słupska Edward Słupski - 2017-04-21 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, praca według grafiku, miejsce pracy to Łukęcin (Kamień Pomorski)
OŚRODEK WYPOCZYNKOWY WIELKI BŁĘKIT DANUTA I RYSZARD URBAŃSCY S.C. - 2016-06-03 - Kamień Pomorski (zachodniopomorskie)
Obsługa baru, prace gastronomiczne (wyrabianie ciasta na pizzę, prace przy wyrabianiu pierogów i innych dań). Obsługa kasy fiskalnej, obsługa konsumenta, prace porządkowe na ww. stanowisku.
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Gdańsk (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW KUCHNI TURECKIEJ/ARABSKIEJ, OBRÓBKA MIĘSA, PRZYGOTOWYWANIE SAŁATEK, OBSŁUGA KLIENTA
kontakt przez PUP - 2021-04-28 - Gliwice (śląskie)
zgodnie z wykonywanym zawodem
kontakt przez OHP - 2021-04-20 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
Selment sp. z o.o. - 2018-08-30 - Szeligi (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, pomoc w gotowaniu.
Centrum pod wezwaniem św. Jadwigi Śląskiej - 2019-07-16 - Trzebnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków i obsługa urządzeń gastronomicznych w żłobku (praca w godz. 7-15)
ŻŁOBEK SAMORZĄDOWY NR 14 - 2019-10-17 - Kraków (małopolskie)
gotowanie potraw, szykowanie i wydawanie potraw, dbanie o czystość kuchni oraz pomieszczeń kuchennych, szkolenie kulinarne, szkolenie BHP, szkolenie HACAP, przestrzeganie przepisów BHP i HACAP, obsługa gości, catering
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Gryfów Śląski (dolnośląskie)
przygotowywanie pizzy i innych potraw zgodnie ze standardami firmy
CONCEPT w Skarżysko Kamienna - 2016-07-01 - Jędrzejów (świętokrzyskie)