KUCHARZ Włodawa oferta pracy Przedsiębiorstwo Handlowo- Usługowe "Venus" Bożena Babkiewicz
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 000 - 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie posiłków i przekąsek zimnych i gorących
Data publikacji: 2017-11-14
Lokalizacja: Włodawa (lubelskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Handlowo- Usługowe "Venus" Bożena Babkiewicz
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Aleja Józefa Piłsudskiego 16, 22-200 Włodawa, powiat: włodawski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządzanie posiłków i przekąsek zimnych i gorących
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 000 - 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Włodawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: włodawski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Włodawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 000 - 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.12.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: samodzielne stanowisko
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Handlowo- Usługowe "Venus" Bożena Babkiewicz
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Włodawie
Adres pracodawcy:
Aleja Józefa Piłsudskiego 16, 22-200 Włodawa, powiat: włodawski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV lub skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: włodawski
Gmina pracodawcy: Włodawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Włodawa
Ulica pracodawcy: Aleja Józefa Piłsudskiego
Numer budynku pracodawcy: 16
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Włodawie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 14.11.2017
Data dodania oferty pracy: 13.11.2017
Oferta pracy ważna do: 12.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 13.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 13.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
dbanie o właściwą organizację pracy personelu kuchennego, planowanie menu, sporządzanie i wydawanie posiłków, deserów (przyjęcia okolicznościowe, catering).
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Wojnicz (małopolskie)
Kucharza
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Lubycza Królewska (lubelskie)
jw.
JOBHOUSE Sp. z o.o. (Agencja pracy tymczasowej nr 7097) - 2018-07-04 - Irlandia (Irlandia)
Przygotowywanie posiłków, ustalanie karty dań, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymywanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych
P.U.H. "ARTEX" Piotrowski Artur - 2017-05-15 - Łężyny (podkarpackie)
sporządzanie potraw, pobieranie surowców, zabezpieczenie towaru, obróbka produktów, dbanie o czystość
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Ustroń (śląskie)
fast-food, kuchnia polska
BAR-PIZZERIA ,,CAPONE" Radosław Kozłowski - 2017-05-23 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Kontakt: Jolanta Rokicka tel. 880 566 675.
"BUDIF" Jolanta Rokicka - Sędziszów - 2018-01-26 - Czekaj (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw
FOLWARK BADOWO-KŁODY - 2017-05-04 - Badów Górny (mazowieckie)
Organizowanie, porządkowanie i utrzymywanie w stałej czystości stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony przeciwpożarowej. Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów oraz wyrobów kulinarnych.Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej.Dobieranie i posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami do produkcji potraw oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń.Sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw i wyrobów garmażeryjnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczej.Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrobów kulinarnych.Planowanie posiłków i układanie menu.Odbieranie jakościowe i ilościowe surowców, półproduktów i gotowych wyrobów.
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Głogowo (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie według tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej, składanie zamówień, układanie menu, czytanie receptur
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Żyrardów (mazowieckie)
przygotowywanie dań i potraw
Dąbrowski Zbigniew -PHU BLACK COFFEE - 2016-07-19 - Jarosław (podkarpackie)
-
USŁUGI TURYSTYCZNO - HANDLOWE ,,MIESZKO" ,,SKALNICA" M. WIŚNIEWSKA - 2017-03-03 - Rewal (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków wg karty menu oraz ich wydawanie zgodnie z przyjętymi standardami.
KONSORCJUM 2 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-29 - Lublin (lubelskie)
-profesjonalna obsługa klientów w zakresie usług pocztowych i finansowych;-aktywna sprzedaz towarów i usług;-udzielanie informacji o świadczonych usługach;-kształtowanie pozytywnego wizerunku Poczty Polskiej S.A., w tym dbałość o estetykę stanowiska pracy
POCZTA POLSKA S.A - 2016-09-05 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Wybór surowców do przygotowania i sporządzania dań wietnamskich.
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Warszawa (mazowieckie)
Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
OGRÓD SMAKÓW SUTOWICZ ŁUKASZ - 2018-01-11 - Namysłów (opolskie)
Praca fizyczna.Rozkład czasu pracy: 06.00-14.00, 14.00-22.00, 22.00-06.00.
Industry Personal Services Sp. z o.o. Wrocław - 2018-10-08 - Zygmuntowo (mazowieckie)
Do obowiązków na stanowisku należy przygotowywaniem potraw, zarządzaniem personelem zatrudnionym na kuchni, odpowiedzialność za kontrolę jakości, znajomość i przestrzeganie norm "HACCP".
kontakt przez OHP - 2017-07-25 - Niemcy (Niemcy)
przygotowanie pizzy i kebabu. Obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Gorlice (małopolskie)
- wykonywanie podstawowych czynności związanych z przygotowanie posiłków - przesrzeganieprzepisów BHP i ppoż obowiązujących w zakładzie żywienia zbiorowego- stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej- dbałość o wizerunek firmy
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Wysowa-Zdrój (małopolskie)
wz
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Warszawa (mazowieckie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Mielec (podkarpackie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków.
"Elbest" sp. z o.o. Hotel "Krynica" - 2015-11-30 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
-
HENRYK GMYREK - 2016-02-03 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Przygotowanie dań gorących, makaronów, sałatek, zestawów obiadowych, pomoc w przygotowaniu pizzy, dbałość o rotację zapasów, kontrola zapasów produktów i półproduktów
kontakt przez PUP - 2019-01-10 - Bochnia (małopolskie)
Przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów do przygotowania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze, dopilnowanie porządku i przestrzeganie zasad higieny w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Spychowo (warmińsko-mazurskie)
Wykonywanie obowiązków szefa kuchni. Kontakt z klientami.
"SZUBA" S.C. P.SZUBA & D.SZUBA - 2017-03-21 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
umiejętność przygotowania potraw i deserów kuchni bałkańskiej, przygotowanie potraw z pasją, z dbałością o jakość i smak, na bazie świeżych, naturalnych składników, zachowanie czystości stanowiska pracy, dbałość o schludny wygląd, ścisłe przestrzeganie zgodności przygotowania potraw z ustalonym jadłospisem i recepturą, odpowiedzialność za powierzony sprzęt, urządzenia, wyposażenie kuchni, magazynu itp., przestrzeganie wszelkich norm i wytycznych oraz procedur obowiązujących w kuchni; umowa od 29.06.2018 r. do 28.06.2020; godziny pracy: 6.00- 14.00, 14.00- 22.00
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Strzelinko (pomorskie)
kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2016-11-02 - Tuszyn (łódzkie)