KUCHARZ/KUCHARKA Rzesz贸w oferta pracy "MAXTA" VELEV I MACIEJ SP. J. - HOTEL CLASSIC
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: do uzgodnienia
Data publikacji: 2019-06-03
Lokalizacja: Rzesz贸w (podkarpackie)
Pracodawca: "MAXTA" VELEV I MACIEJ SP. J. - HOTEL CLASSIC
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Armii Krajowej 32, 35-327 Rzesz贸w, powiat: m. Rzesz贸w, woj: podkarpackie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: do uzgodnienia
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽250 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Rzesz贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Rzesz贸w
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Rzesz贸w
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 03.06.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
AKTUALNA KSI膭呕ECZKA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
do艣wiadczenie min. 6 miesi臋cy na podobnym stanowisku, praca w dni wolne, kreatywno艣膰
Nazwa pracodawcy: "MAXTA" VELEV I MACIEJ SP. J. - HOTEL CLASSIC
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
Armii Krajowej 32, 35-327 Rzesz贸w, powiat: m. Rzesz贸w, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Rzesz贸w
Gmina pracodawcy: Rzesz贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Rzesz贸w
Ulica pracodawcy: Armii Krajowej
Numer budynku pracodawcy: 32
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.06.2019
Oferta pracy wa偶na do: 17.06.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 03.06.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 03.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?1d4f9bf6742d3bccf97631f1c8ca1ba5
Podobne oferty pracy
do uzgodnienia
BAZYLIA II El偶bieta Kruszy艅ska - 2017-03-27 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Przgotowywanie posi艂k贸w (mi臋sa, pierogi)
GARMA呕ERKA ,,FINEZJA" - 2016-04-12 - Pu艂awy (lubelskie)
Wydawanie potraw, przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2017-07-10 - Lublin (lubelskie)
znajomo艣膰 przepis贸w i technologii kuchni ukrai艅skiej, gruzi艅skiej i ormia艅skiej
kontakt przez PUP - 2018-10-18 - Gliwice (艣l膮skie)
Sporz膮dzanie potraw, ciast, deser贸w i napoi, obs艂uga klient贸w. Praca na p贸艂 etatu od poniedzia艂ku do pi膮tku w godzinach 12-16.
Przedsi臋biorstwo Us艂ugowo Handlowe "SANIA" VU VAN HUNG - 2016-09-27 - Strzeni贸wka (mazowieckie)
KUCHNIA-gotowanie, planowanie menu, przestrzeganie zasad HCCP.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: Umowa na okres pr贸bny 3 m-ceMiejsce wykonywania pracy: OrzeszePraca w godzinach: 13-21(do uzgodnienia), od wt-ndz. system r贸wnowa偶ny
CIMARRON Dariusz Jarosi艅ski - 2017-03-13 - Orzesze (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
"OLBUD" MIROS艁AW KRUPA USTRZYKI DOLNE - 2016-12-05 - Ustrzyki Dolne (podkarpackie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
metody utrwalania 偶ywno艣ci, obsluga narz臋dzi i urz膮dze艅,obr贸bka art. spo偶., przygotowywanie i wydawanie potraw, utrzymywanie czysto艣ci i porz膮dku na staanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Sulech贸w (lubuskie)
utrzymanie czysto艣ci na stanowisku ; praca wg standard贸w
kontakt przez OHP - 2016-07-01 - Koszalin (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-24 - Warszawa (mazowieckie)
-
CALIFORNIA KATARZYNA SK艁ADANOWSKA - 2016-03-30 - Rewal (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie gotowych da艅
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Szprotawa (lubuskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
"HANDEL i US艁UGI" WIOLETTA BIELICKA - 2016-06-28 - Wikno (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw; praca w godz. 6-14
kontakt przez PUP - 2017-06-12 - Nowa Iwiczna (mazowieckie)
- Przygotowywanie potraw.- Wynagrodzenie: 2250 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do dw贸ch miesi臋cy. Docelowo praca na czas nieokre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. Mo偶liwo艣膰 pracy w niepe艂nym wymiarze czasu pracy dla os贸b zainteresowanych LUB (dla os贸b zainteresowanych istniej mo偶liwo艣膰 pracy w niepe艂nym wymiarze czasu pracy)- Praca po 10 godzin dziennie w godzinach: 11:00-21:00 wed艂ug grafika. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne. Do艣wiadczenie NIE jest wymagane -> istnieje mo偶liwo艣膰 przyuczenia. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu. Wymagana umiej臋tno艣膰 pracy w zespole. Umiej臋tno艣膰 pracy pod presj膮 czasu. Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (Tel. 609-293-709) w godzinach 11:00-16:00 celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Armii Krajowej 417 B, 40-748 Katowice) lub e-mail: gaspacho.lunch (at) interia.pl
GASPACHO LUNCH&PIZZA ADAM ANUSZKIEWICZ - 2019-05-24 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowanie nieskomplikowanych da艅 w ma艂ej restauracji przy centrum kulturalno-rozrywkowym.
Fabrik e.V. - 2016-07-01 - Niemcy (Niemcy)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Jaros艂aw (podkarpackie)
Przygotowywanie sushi
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Pu艂awy (lubelskie)
przygotowywanie 艣niada艅 i zup 8-12
JAROS艁AW LIPI艃SKI CENTRUM POMOCY POTRZEBUJ膭CYM - SCHRONISKO ARKA - 2018-10-01 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
Praca w kuchni lub w bufecie polegaj膮ca na przygotowywaniu 艣wie偶ych da艅 na oczach go艣ci, organizacja bufetu, pomoc w zamawianiu 偶ywno艣ci oraz dba艂o艣膰 o zapewnienie dostaw. Podczas przygotowywania r贸偶nych rodzaj贸w zimnych i ciep艂ych da艅 w kuchni - praca 艣ci艣le zespo艂owa i zgodna z przepisami bhp. Dba艂o艣膰 o fakt podejmowania dzia艂a艅 aby potrawy przygotowywane by艂y w odpowiednim czasie i we w艂a艣ciwej kolejno艣ci.
kontakt przez OHP - 2017-03-03 - Niemcy (Niemcy)
gotowanie w stylu orientalnym
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Kudowa-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe Anna Nienajad艂o W臋dzarnia STAROMIEJSKA - 2018-03-21 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto + premia. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony 2 lata. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 9:00-21:00 + soboty, niedziele - 2 dni pracy/2 dni wolngo. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna). Kontakt WY艁膭CZNIE telefoniczny (Tel. 603-913-108) w godzinach: 9:00-18:00
ROKOSZ RESTAURACJE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2017-02-17 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w , obs艂uga imprez, utrzymuwanie czysto艣ci
" HACIENDA " Kalina Horbacz - 2017-03-02 - S艂upia pod Bralinem (wielkopolskie)
- Przygotowywanie potraw. Zast臋pca szefa kuchni.- Miejsce wykonywania pracy: Restauracja Mediterraneo.- Wynagrodzenie: 3500 do 4500 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas nieokre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Godziny pracy do uzgodnienia (elastyczne godziny pracy). Praca r贸wnie偶 w Weekendy (Soboty, niedziele). Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe. Wymagane do艣wiadczenie w zawodzie kucharza minimum 1 rok. Wymagane umiej臋tno艣ci zwi膮zane z zawodem kucharza. Wymagana znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego w stopniu komunikatywnym w mowie. Kontakt WY艁膭CZNIE e-mail: a.perzynska (at) swr.pl
FUNDACJA JASZKA - 2017-03-17 - Katowice (艣l膮skie)
obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej wypiek贸w, pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji, zabezpieczanie surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych oraz w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi, obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna), stosowanie zasad dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gastronomicznej (dokonywanie wpis贸w na facebooku), wymy艣lanie nowych wypiek贸w, kalkulacja za pomoc膮 programu komputerowego i prezentacja w internecie
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe NITOR Sp. z o. o. - 2016-07-19 - Zielona G贸ra (lubuskie)
praca w restauracji i przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Wierzbiny (warmi艅sko-mazurskie)
Przyrz膮dzanie potraw./praca: Restauracja Amadeus/
"ADVICE" - Tomasz Ga艂膮zka - 2016-05-10 - 艁om偶a (podlaskie)
Przygotowywanie potraw, gotowanie.
kontakt przez PUP - 2017-08-09 - Lublin (lubelskie)