KUCHARZ/KUCHARKA Racibórz oferta pracy FOOD 24/7 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Wymagania: doświadczenie na wyżej wymienionym stanowisku.Miejsce wykonywania pracy: Restauracja & Dom Weselny IMPERIA.
Data publikacji: 2020-09-21
Lokalizacja: Racibórz (śląskie)
Pracodawca: FOOD 24/7 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Fabryczna 6, 47-400 Racibórz, powiat: raciborski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wymagania: doświadczenie na wyżej wymienionym stanowisku.Miejsce wykonywania pracy: Restauracja & Dom Weselny IMPERIA.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia motywacyjna
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Racibórz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: raciborski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2411
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Racibórz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.09.2020
Nazwa pracodawcy:
FOOD 24/7 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
danePracodawcy_nip: 5130240544
danePracodawcy_regon: 36130252000000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Raciborzu
Adres pracodawcy:
Fabryczna 6, 47-400 Racibórz, powiat: raciborski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: raciborski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2411
Gmina pracodawcy: Racibórz
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Racibórz
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0942469
Adres strony pracodawcy: www.imperia-raciborz.pl
Ulica pracodawcy: Fabryczna
Numer budynku pracodawcy: 6
Profil działalności pracodawcy:
Przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering)
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Raciborzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 21.09.2020
Oferta pracy ważna do: 21.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 21.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 21.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?16763507f7a71d7fdbaa57a899608af9
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2018-03-20 - Lublin (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICE.
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Grójec (mazowieckie)
wyrób pizzy oraz przygotowanie posiłków wg recepturypraca w dni wolne, rownoważny system czasu pracy ( dwa dni pracy - dwa dni wolne)
RESTAURACJA PIZZERIA RIVA S.C. Anna Gładysz,Jarosław Gładysz - 2019-07-17 - Zawiercie (śląskie)
• odpowiedzialność za kuchnię,• tworzenie ofert kulinarnych i menu,• nadzorowanie jakości serwowanych dań,• tworzenie raportów HACCP,• realizacja wyznaczonych celów. Praca w godz.: 11:00-19:00. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 71 321 07 47, e-mail: hr (at) pneumat.com.pl
BROWAR PROST SP.J Ryszard Pachura, Bożena Pachura - 2020-06-29 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw w restauracji
B BART Beata Bartoszewski- Dudziński - 2017-02-21 - Słubice (lubuskie)
przygotowywanie posiłków,
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Rzetnia (wielkopolskie)
gotowanie do cateringu
kontakt przez PUP - 2021-05-18 - Środa Śląska (dolnośląskie)
- przygotowywanie posiłków kuchni wietnamskiej z wykorzystaniem orginalnych receptur oraz składników kuchni wietnamskiej- komunikacja w języku wietnamskim z pozostałymi pracownikami oraz dostawcami
kontakt przez PUP - 2019-10-15 - Łódź (łódzkie)
1.Znajomość i przestrzeganie obowiązującego prawa wewnętrznego (regulaminów, procedur, instrukcji, itp. obowiązujących u pracodawcy).2.Wykonywanie poleceń przełożonych w zakresie organizowania,planowania pracy oraz utrzymania w czystości pomieszczeń kuchni.3.Znajomość zasad obsługi sprzętu kuchennego. 4.Znajomość procesówtechnologicznych. 5.Przygotowywanie i wydawaniem posiłków na oddziały.6. Pobieranie próbek żywnościowych. 7.Monitorowanie i zapisy CP CCP.8.Segregacja odpadów komunalnych i bioodpadów oraz ich transport.9.Zgłaszanie Szefowej Kuchni braków w sprzęcie lub wad bądź ustereksprzętu. 10.Dbanie o właściwy stan sanitarno-higieniczny urządzeń ipomieszczeń. Praca w godzinach: I. 06:00-14:00 II. 12:00-20:00
Wojewódzki Specjalistyczny Zespół Neuropsychiatryczny w Opolu - 2017-02-13 - Opole (opolskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków, utrzymywanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych; dbanie o jakość i smak posiłków; wydawanie posiłków
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Rafał Kucharski - 2017-06-07 - Tarnówka (wielkopolskie)
Prawidłowa eksploatacja prowadzonego autobusu, prowadzenie autobusu zgodnie z zasadami ruchu drogowego. Bezpieczne, punktualne wykonywanie przewozów pasażerów na liniach komunikacyjnych, obsługa pasażera (sprzedaż biletów, informacja), informowanie o zauważonych na trasie nieprawidłowościach oraz ustarkach pojazdu. Praca od poniedziałku do niedzieli zgodnie z grafikiem ustalonym z pracodawcą.
Gdańskie Autobusy i Tramwaje Sp. z o.o. - 2020-11-23 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie wyrobu gotowego typu kebak wg. receptur, obróbka mięsa opiekanego, przygotowywanie surówe, serwowanie posiłków
Yuksel OSMANOV CITY KEBAB - 2017-03-10 - Żagań (lubuskie)
....
kontakt przez PUP - 2019-03-14 - Daniszew (wielkopolskie)
1) Zapoznanie z przepisami prawnymi stosowanymi przez komórkę organizacyjną. 2) Zapoznanie z zadaniami/zakresem działalności komórki organizacyjnej. 3) Obserwacja i pomoc w czynnościach należących do bieżących zadań komórki organizacyjnej. 4) Obsługa komputera.
Urząd Morski w Szczecinie - 2017-07-04 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
Hańcza s.c. Stanisława Nowak, Jan Felicjan Nowak - 2019-05-16 - Suwałki (podlaskie)
kuchnia śląska
RESTAURACJA "CARMEN" ZBIGNIEW MIKULSKI - 2016-08-17 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klientów
MIDO Agata Badawy - 2016-09-06 - Starachowice (świętokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-01-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie potraw w oparciu o oryginalne przepisy kuchni chińskiej, pozyskiwanie rodzimych produktów z kraju ich pochodzenia.
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Zwierzyniec (lubelskie)
składanie i odbiór zamówień (zatowarowanie); realizowanie wyznaczonych planów handlowych; zapewnianie profesjonalnej obsługi klientów;zarządzanie pracą podległego zespołu; rozdzielanie zadań, przygotowywanie raportów z rozliczeń kas i realizacji zadań, dbanie o należytą ekspozycję towaru, praca w godz. 8-20
kontakt przez PUP - 2020-03-03 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
praca w zakładzie fryzjersko-kosmetycznym
kontakt przez PUP - 2018-06-01 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw, przygotowanie menu, rozliczenie czasu pracy pomocy kuchennej
Burkat Roman - Firma Produkcyjno-Handlowo-Usługowa "Burkaty" - 2017-10-04 - Białka Tatrzańska (małopolskie)
Wykształcenie: min. zawodowe, mile widziane doświadczenie na w/w stanowisku ok. 3 lata; zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, jedna zmiana, miejsce pracy: Gliwice
ZESPÓŁ SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY NR 11 W GLIWICACH - 2021-06-01 - Gliwice (śląskie)
Przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię, utrzymywanie czystości w odrębie kuchni i zaplecza sanitarnego, doraźna pomóc szefowi kuchni oraz pozostałym kucharzom.Około 168 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godzinach: 8-16. Przewidywany okres wykonywania pracy: 3 lata.
SILESIA CORP SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2019-09-03 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA JOANNA SKIBA - 2018-05-15 - Twierdza (podkarpackie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-05-07 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
- Praca na kuchni w szpitalu.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo umowa na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na 2 zmiany w godzinach: 6:00-18:00 (praca 8 godzin z możliwością wydłużenia do 12 godzin pracy w systemie równoważnym czasu pracy). Wymaganie wykształcenie zawodowe gastronomiczne lub średnie gastronomiczne. Wymagane doświadczenie w zawodzie kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Kontakt wstępnie telefoniczny (7:30-14:00) (32-259-16-61, 32-259-17-24, 32-259-17-24) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Francuska 20-24, 40-027 Katowice).
SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY IM.ANDRZEJA MIELĘCKIEGO ŚLĄSKIEGO UNIWERSYTETU MEDYCZNEGO W KATOWICACH - 2018-02-14 - Katowice (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
RESTAURACJA HOTEL "DANA" - 2018-11-06 - Łęknica (lubuskie)
Panierowanie i smażenie kurczaka; praca na 3 zmiany w godzinach od 8 do 1; pracodawca zapewnia dowóz z Wyszkowa (jeśli zostanie zebrana grupa min. 4 osób) lub zapewnia zakwaterowanie;(pracodawca proponuje posiłki pracownicze w cenie 2 zł; a także OK System- karnet na siłownie, baseny i inne obiekty sportowe w cenie- 65 zł)
AMREST Sp. z o.o. - 2016-07-05 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami
VIDI S.C. - 2021-04-15 - Iława (warmińsko-mazurskie)