KUCHARZ/PIZZERMAN Zawiercie oferta pracy RESTAURACJA PIZZERIA RIVA S.C. Anna Gładysz,Jarosław Gładysz
Stanowisko: KUCHARZ/PIZZERMAN
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: wyrób pizzy oraz przygotowanie posiłków wg recepturypraca w dni wolne, rownoważny system czasu pracy ( dwa dni pracy - dwa dni wolne)
Data publikacji: 2019-07-17
Lokalizacja: Zawiercie (śląskie)
Pracodawca: RESTAURACJA PIZZERIA RIVA S.C. Anna Gładysz,Jarosław Gładysz
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wierzbowa 16b, 42-400 Zawiercie, powiat: zawierciański, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
wyrób pizzy oraz przygotowanie posiłków wg recepturypraca w dni wolne, rownoważny system czasu pracy ( dwa dni pracy - dwa dni wolne)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/PIZZERMAN
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zawiercie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: zawierciański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zawiercie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.01.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wymagane doświadczenie na wskazanym stanowisku min. 5 m-cy
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 5
Nazwa pracodawcy:
RESTAURACJA PIZZERIA RIVA S.C. Anna Gładysz,Jarosław Gładysz
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zawierciu
Adres pracodawcy:
Wierzbowa 16b, 42-400 Zawiercie, powiat: zawierciański, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
spotkanie z pracodawcą odbędzie się w siedzibie PUP Zawiercie w dniu 23.07.2019 o godz. 10:00 pok. 304 poziom III
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: inny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: zawierciański
Gmina pracodawcy: Zawiercie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zawiercie
Ulica pracodawcy: Wierzbowa
Numer budynku pracodawcy: 16b
Profil działalności pracodawcy: restauracje i inne stałe placowki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zawierciu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 17.07.2019
Data dodania oferty pracy: 17.07.2019
Oferta pracy ważna do: 29.07.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 17.07.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 15.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?5c05e936247ace9d91e76b42963cc456
Podobne oferty pracy
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2019-04-17 - Lipsko (mazowieckie)
samodzielne gotowanie
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Kraków (małopolskie)
- przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej,- praktyka zawodowa w kuchni indyjskiej 5 - lat,- znajomość języka angielskiego oraz hinduskiego w stopniu zaawansowanym,- wykształcenie średnie gastronomiczne.
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Września (wielkopolskie)
wykształcenie gastronomiczne- kierunkowe, min. 3 lata doświadczenia, po okresie próbnym wynagrodzenie do uzgodnienia,
GENOWEFA TRZEPACZ "POD DĘBAMI" RESTAURACJA-HOTEL - 2016-06-23 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
odpowiedzialność za przygotowywanie potraw wg przepisów w języku wietnamskim, organizowanie pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-07-12 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICĘ
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Wyszków (mazowieckie)
według programu stażu
kontakt przez PUP - 2019-03-13 - Komańcza (podkarpackie)
Obowiązki związane z funkcjonowaniem restauracji; Wydawanie posiłków; praca za barem
U ANIOŁÓW Jarosław Kruszewski - 2017-03-20 - Wilga (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie dań, dbałość o estetykę potraw. Praca w Holelu Holiday Inn w Łodzi.Wymagane wykształcenie kierunkowe, min. 2 lata stażu pracy (hotele, restauracje)
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Łódź (łódzkie)
jw
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ (Pizza Hut, KFC, Burger King) - 2017-07-06 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-02-26 - Kielce (świętokrzyskie)
pakowanie, przygotowywanie paletyzowanie zapakowanego towaru
kontakt przez PUP - 2019-06-06 - Mieczyn (świętokrzyskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków z karty menu i na imprezy okolicznościowe;
kontakt przez PUP - 2018-09-14 - Myszków (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, gotowanie potraw wegetariańskich, potraw kuchni ukraińskiej. Praca na dwie zmiany 6.00-14.00, 14.00-22.00, w niedzielę 8.00-15.00, 15.00-22.00, miejsce pracy: Zgorzelec, ul. Łużycka 47a
Usługi Gastronomiczne Latus Irena - 2017-12-29 - Zgorzelec (dolnośląskie)
przyrządzanie potraw
FIRMA HANDLOWA ELJOT JANUSZ GROSZEWSKI - 2017-10-30 - Pikutkowo (kujawsko-pomorskie)
Wykonywanie określonych prac w kuchni wg. procedur Sfinks Polska S.A. Sporządzanie potraw wg. określonych procedur.
Firma H.U J.Kula - 2018-12-04 - Rumia (pomorskie)
Pełny zakres -obsługa kuchni w restauracji.OKRES ZATRUDNIENIA W PRZYPADKU PRACY NA PODSTAWIE UMOWY:Umowa na czas określony 8 m-cyMIEJSCE WYKONYWANIA PRACY:GostyńPRACA W DNIACH I GODZINACH:Pn-ndz. w godzinach od 10-22 (po 8 godzion w tym przedziale czasowym). Za przepracowane soboty i niedziele przysługują się dni wolne w tygodniu.
kontakt przez PUP - 2018-03-23 - Gostyń (śląskie)
-Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych pod okiem kucharza,-Kontakt telefoniczny lub osobisty,-Wynagrodzenie 2.000,00 zł netto-Praca w godzinach 11:00-21:00 w systemie 2 dni pracy 2 dni wolne.
RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA - 2016-02-15 - Pszczółki (pomorskie)
Organizacja pracy działu kuchni, przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami, zapewnienie najwyższego poziomu jakości potraw.
kontakt przez OHP - 2016-04-21 - Tarnowskie Góry (śląskie)
przygotowywanie potraw
Pensjonat - Restauracja "Kogucik" Hanna Siejek - 2017-06-02 - Czempiń (wielkopolskie)
Obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie i wydawanie posiłków gościom zajazdu.
Wanda Wakuła - Zajazd Chodowiak - 2017-10-13 - Chodów (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla gości restaracji. Praca w godzinach 8-16
Martex - Biuro Podróży Krajowych i Międzynarodowych Przewozów Kruszyński Józef - 2017-09-12 - Dębska Kuźnia (opolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami i procedurami
SODEXO POLSKA SP ZOO - 2018-08-24 - Aleksandrów Łódzki (łódzkie)
- przygotowywanie potraw z kuchni niemieckiej, - tworzenie dań a la carte,- kontrola towarów, przechowywanie żywności, - planowanie i kontrola zapasów.
Hotel "Stern" - 2016-12-21 - Niemcy (Niemcy)
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem stazu oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppoż.,- prace przy przygotowaniu posiłków dla dzieci 3-6 letnich,- stosowanie w pracy przepisów wynikających z HACCP i Dobrej Praktyki Produkcyjnej,- wykonywanie innych poleceń dyrektora w ramach stanowiska,- współdziałanie z personelem administracyjno-biurowym,- dbanie o mienie przedszkola.
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Zgierz (łódzkie)
Kucharz samodzielny
ARBITER HOTEL Sp. z o. o. - 2016-08-31 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
Wykonywanie dań kulinarnych, dania zimne, ciepłe, przygotowywanie posiłków.
Handel Transport Usługi Sławomir Gołubowicz - 2016-01-07 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie potraw według karty dań, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, znajomość kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Zakopane (małopolskie)
przygotowywanie dań obiadowych (z uwzględnieniem kuchni wschodniej i śródziemnomorskiej) oraz deserów
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Poznań (wielkopolskie)